pondělí 30. září 2019

v pořadí čtvrtá


Dnes malá upoutávka na knihu a zároveň dárek pro někoho z vás. 
Právě tento měsíc vyšla kniha mojí kamarádce Báře a v pořadí už čtvrtá s názvem V náruči kanibala. Knihu s věnováním už mám doma. 
Přidávám i knižní trailer, na který se můžete případně podívat.


A dnes mám pro vás překvapení. Jeden či spíše jedna z vás získá knihu i s věnováním. Pokud tedy máte zájem, hrajeme do příštího pondělí 7. října. 
Stačí opět zanechat komentář pod příspěvkem na blogu anebo na facebooku na stránce vyzobané slunečnice. Někdy příští týden budu losovat.
Mějte pěkný vstup do nového týdne.




11 komentářů:

  1. Děkuji za pěknou reklamu :-D S touhle knihou to byla asi zatím největší fuška. Akorát já se tedy do losování o knihu nehlásím :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Zato já se do soutěže přihlásím. Ráda bych se seznámila s knihou Tvé přítelkyně.
    Měj hezké i když větrné pondělí. Růža

    OdpovědětVymazat
  3. Od autorky jsem četla došel nám čas a byla skvělá a tohle vypadá taky skvěle! :-) Určitě ji zkusím. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Žádnou z vydaných knih jsem sice nečetla, ale smekám před autorkou, jak při dětech, práci a dalších povinnostech zvládne ještě napsat čtyři knihy. Klobouk dolů.

    OdpovědětVymazat
  5. Jelikož mne hodně baví číst,tak zkouším štěstí :-)-
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, já čím jsem starší tak moc knihy nečtu.Já totiž musím mít ke čtení absolutní klid a ten mám až jdu spát.Na nočním stolku mám už půl roku rozečtenou knížku od Báry Nesvadbové a nejsem schopná dočíst.Ale štěstí zkusím.Kamarádku obdivuji, co vše stihne.Hold mládí.má víc energie.Krásný večer Martina

    OdpovědětVymazat
  7. Téma zní děsivě, ale zkusím to :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, díky za info. Paní Báru obdivuji, její energie je asi nekonečná! Moc jí přeji, aby si kniha našla své čtenáře!
    Oběma příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, ráda se zúčastním soutěže a zkusím štěstí. Přeji krásné dny Jarka z Kroměříže

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Marti, svůj blog nemám a každý den se těším co je u Vás nového. Ať to jsou zajímavé články z různých akcí, děti a vnoučata, překrásná Justýna, Vaše nákupy, zkrátka vše co napíšete je úžasné. Od paní Báry jsem četla dvě knihy, nebýt Vašeho blogu, ani nevím co taková žena dokáže. Ještě ke článkům o Grete a postřehy D1, jak s Vámi na 100% souhlasím, jenom ti politici vůbec neslyší obyčejné lidi. Přeji hodně zdraví Vám a celé velké rodině. Také se připojují k soutěži. děkuji Alena

    OdpovědětVymazat
  11. Můžu ještě se pokusit o zařazení, zase jsem na to přišla pozdě. Knihy autorky jsou moc pěkné, tak by zájem byl. Dobrou noc Maryša :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.