čtvrtek 16. září 2021

bobří sada




Tento dárek jsem neulovila sama, jak bývá obvykle mým zvykem, ale inspirovala jsem se u Sabi, která napsala recenzi na tuto pěknou vzdělávací knihu Bobři jsou dobří! 
Knihu samotnou koupíte všude na eshopech knihkupectví, ale celou tuhle sadu jsem nalézt nemohla nikde. Je k dispozici jen na facebooku autorky s názvem Stelinka a kouzelné příběhy, což je mimochodem název další knihy autorky Petry Santlerové, která se v příbězích zaměřuje na vzdělávání a to mě právě zaujalo. 
V knize na konci je i kvíz, kde si mohou děti ověřit, co si z knihy pamatují.
Navíc, když si objednáte jakoukoliv knihu přes výše uvedený facebookový obchod, dostanete ji s věnováním spisovatelky, což je další přidaná hodnota.
Takže mám další dárek pod stromeček, ze kterého mám velkou radost a doufám, že budou mít i děti. Součástí sady je i společenská hra s figurkami a kostkou a jako dárek dostanou děti ještě záložky do knihy. Zatím jsem sadu moc netestovala, je to dárek, tak by měli být první, kdo knihu prolistuje, ti obdarovaní. Jen jsem nahlédla, ale i tak se dá poznat, že je to kniha moc zajímavá a poučná zábavným způsobem, takže si děti vše o bobrech snáze zapamatují. 
Tak dnes jen malé nahlédnutí prostřednictvím fotografií. Třeba někoho z vás taky zaujme.
Mějte pěkný den.













6 komentářů:

  1. Marti, to je krásný dárek. Podívám se do obchodu, třeba tam vyberu také nějaký dárek k Vánocům pro děti.
    Měj krásný den.

    OdpovědětVymazat
  2. Vždycky když sem něco takového dáš, tak je mi líto, že už jsou naše vnoučata na to velká.
    Vaše vnoučata určitě dárek hodně potěší.
    Klidný den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, Marti, to jsem ráda, že jsem Tě až takhle inspirovala. Tahle sada i obě knížky autorky si pozornost rozhodně zaslouží. :)
    Ať se dárek líbí, Sabi

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní dárek, Marti!
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. No, já nevím, jak jsou bobři dobří. U nás dělají dost škody. Jsou chránění. Stromů je u nás dost, tak to asi nevadí. Chodíme se s dětmi dívat, které stromy zase skáceli.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.