neděle 12. září 2021

káva v oblacích...


Včera začaly tradiční Dny evropského kulturního dědictví, které přinesly v rámci mělnického regionu tolik úžasných akcí a otevřených památek, že nebylo lidských silách to vůbec stihnout. 
A při setkání se známou z městského úřadu, která mě pozdravila slovy: vy jste teď všude a dnes toho máte teda hodně, jsem odpověděla: ne nemám, musela jsem si vybrat. 
Navíc mě příští týden čekají dva rozhovory, výstava, kde jsem nestihla vernisáž a to nehovořím o velkých sobotních akcích, kde se asi budu muset rozpůlit.
Včera jsem tedy stihla komentovanou prohlídku kapucínského kostela a dvě výstavy v muzeu. Reportáže teprve zpracovávám, takže dnes dávám jen náhodné focení další malé události v rámci Mělnických trhů, ty jsem fakt už nestihla, na kterou jsem zapomněla, i když jsem o ní věděla a psala. 
Tak pár fotek z události Charitativní káva nad střechami Mělníka. Zájemci si mohli vypít kafe od Kafe Mělník ve výšce 14 metrů díky plošině od firmy Statech, která za každou cestu do nebes přispěla na provoz vozidla Maltézské pomoci, která pomáhá v terénu mělnickým občanům.
Byla to náhoda, že se mi povedlo udělat pár fotek, protože akce už končila a kdo sledujete náhodou facebook Kanálu eM, už jste je mohli včera vidět.







A když je to dnes o oblacích, takže ještě svítání ze sobotního včerejšího rána. 
Reportáže z kostela a z výstav budou, myslím, zajímavé, a dám je sem někdy příští týden, jak budu stíhat.
Mějte pěknou neděli. Já dnes fakt nikam nejdu!






8 komentářů:

  1. Marti, vypít si kávu v oblacích je určitě zajímavý zážitek. Ovšem já si ji raději vypiju někde u stolečku na zemi. Výšky pro mně moc nejsou.
    Ovšem mraky na obloze, to je jiná a ty jsi je moc hezky nafotila.
    Přeji Ti neděli plnou odpočinku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, ani mě by tam nikdo nedostal, vidíš, že jsem fotila ze zdola :-)

      Vymazat
  2. Marti, akcí spousta, jistě hezkých, ale svítání je čarovné, líbí se mi moc.
    Hezké dny měj. J

    OdpovědětVymazat
  3. Marti hezké fotografie a máš tedy opravdu "našlapaný " scénář. měj se hezky a přeji Ti ať vše. co máš v plánu, zvládneš.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, u vás se stále něco děje, to je až neuvěřitelné. Možná se něco děje i u nás, ale nějak to nestíhám sledovat. Vypít si kafe nad střechami byl určitě krásný zážitek, šla bych do toho. A svítání jsi krásně zachytila.
    Přeji hezký týden. D.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to musí být něco!
    Dny evropského kulturního dědictví jsem letos promeškala, dnes jsme se vrátili z dovolené, ráda se mrknu na tvé reportáže.
    Marti, měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, máš pěkně nabitý program... Ale pořád lepší, než když se nedělo nic. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.