středa 29. března 2023

jaro se prostě někde courá


Paradox je, že když byl sníh všude, tak u nás nebyla ani vločka. A včera ráno takové bílé překvapení. Píšu si sem datum 28. března 2023, kdy ráno padaly obrovské vločky.
Včera jsem měla v plánu jít na dvě výstavy. Nakonec jsem to vzdala, protože jedna je venkovní a do zimy se mi fakt nechtělo.
Sníh vydržel samozřejmě jen dopoledne a k tomu docela velký vítr. I Sára se jen koukla ze dveří a hned couvala do domu. Ze sněhu vykukovaly tulipány.
Tak dnes včerejší návrat zimy. Jaro se prostě někde zaseklo nebo co.
Dnes sice sníh není, ale jaro prostě vypadá jinak.
Mějte klidný den.




7 komentářů:

  1. Vija
    Jaro nás napíná. Těším se na sluníčko, sněhu bylo i u nás překvapivě dost. Měj hezký den, Marti. J

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, takové střídání mě vůbec nepřekvapuje. Tady jsme zvyklí na to, že může sněžit a mrznout ještě i počátkem května. Moc hezky jsi zahradu nafotila. Máš to hezky uspořádané.

    Zatím nás ještě čeká apríl a ten se určitě sněhem také ještě předvede...což není nic, výjimečného zvláště tady v kopcích na severu je to tak téměř každý rok. Tak si užívejte v pohodě jarních dní a užívejte sluníčka.

    OdpovědětVymazat
  3. Prostě březen za kamna vlezem, duben ještě tam budem :-). Taky u nás bylo včera pěkně bílo, ale během dne to odtálo. Dnes ráno bylo námraza, takže moc teplo během dne nebude. Potřebuji zajít do města a vůbec, ale vůůůbec se mi nechce :-).
    Klidný den, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, počasí je vyloženě bláznivé. V pondělí a v úterý mrzlo a bylo u nás bílo. A dnes tako chvíli "létaly bílé mouchy". Má se to opakovat opět od neděle.
    Chválím moc hezké fotky a přeji hezké dny. 🍀💓

    OdpovědětVymazat
  5. No jo, i v Praze sněžilo, i když sníh zas rychle mizel. Copak sníh, ten bych ještě přežila, ale studený vítr je hrozně otravný. Jaro si z nás prostě dělá legraci.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem to ani nefotila, radost mi bílá zahrada neudělala...
    Marti, měj pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Marti, taky u nás nasněžilo, zima, vítr. Holt je ještě březen... U táty rozkvetlé meruňky, vždy buď pomrznou, nebo je včely nestačí kvůli zimě opýlit. Měj se dobře, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.