pátek 3. března 2023

jen pár minut...


a pár pohledů na Mělník z kavárny, přestávka po rozhovoru a před výstavou. Tenhle pohled ze zahrádky kavárny sice dobře znám, ale včera krásně svítilo slunce a ten pohled lákal. Byl i celkem vidět Říp. Dnes posílám všem jen tento krátký pozdrav. Nestíhám. 
Pokud se chcete podívat na fotky a reportáž ze středečního koncertu Milli Janatkové, o které jsem tady už mnohokrát psala a byl tady i rozhovor, tak si klikněte sem Milli představila v Mělníku multimediální koncertní projekt Klid, prosím! (kanalem.com). Byl to pro mě zážitek. A aby tady nebyly jen fotky, dávám sem píseň, kterou mám z nového alba nejraději a to je Hormonální, o ženských cyklech. 
Je v latině, protože celé album je velmi osobní, zaměřené na zdravotní problémy, se kterými se kdysi Milli potýkala, více v článku, pokud máte zájem, a některé písně jsou v latině, protože, jak sama autorka říká, některé osobní výpovědi chce trochu skrýt. 
Tak tuhle Milli Janatková - Hormonální - Klid, prosím! (Hormonal - Quiet, Please!) - YouTube mám fakt ráda. Stejně jako mám ráda Milli, se kterou se několikrát do roka někde setkám.


Tak mějme pohodový den. Já jdu zase pracovat, ještě mi zbývá přepsat z diktafonu včerejší rozhovor. To teda fakt nesnáším. Po přepsání už mě ta práce zase ale baví. Včera jsem si povídala s barmankou, která se stala mistryní světa a článek už tady byl. Rozhovor na blog dám určitě, byl zajímavý.







3 komentáře:

  1. Včera bylo opravdu krásně, dnes to vypadá den bez slunce. A ten Říp je moc hezky vidět.
    Opatruj se.

    OdpovědětVymazat
  2. Marti ty pohledy na Říp jsou úchvatné. Také jsem ty slunečné dny využila k výletům a procházkám. Sluníčko přece dobíjí energii, která nám tou sychravou zimou dost chybí. Přeji Ti krásný, pohodový víkend.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem většinu slunečních dní strávila u PC :-/. Jen dneska jsem si přes poledne stihla na cvhíli vyběhnout ven (díky tomu, že jsem pracovala z domova, to se spíš utrhnu).
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.