pondělí 29. července 2019

ježíš, já to mám stejně!!!


Nejdřív mě to pobavilo. Považovala jsem to za dobrý vtip. 
Rozesmálo mě to pořádně až k slzám teprve ve chvíli, kdy jsem si uvědomila, že to mám naprosto stejně. A určitě to tak mám minimálně od těch třiceti a každým rokem mi takhle skutečnost přináší větší a větší radost😂


Miluju, když můžu vyhodit starou houbičku a vybrat novou a pokud je na výběr barva, ještě si vybírám barvu a fakt mi to přináší potěšení jako spoustě jiných žen, které tohle na facebooku komentovaly.
Já vůbec miluju, když můžu vyměnit nějakou věc běžné spotřeby za novou. Ráda vyhazuju prázdné obaly od šamponů, kondicionérů, tělových mlék, vlastně se těším, když je na dně, že už to brzy vyměním a dám nové.
No tohle je určitě úchylka, ale myslím, že v tom nejsem sama. 
Na druhou stranu bez psaného citátu bych si ji možná neuvědomila.
Při téhle příležitosti jsem si vzpomněla, co jsem slyšela před lety v rádiu. Dodnes si to pamatuju, protože jsem se tomu tenkrát hodně nařehtala a takový magor tedy zas nejsem.
Byl to nějaký ranní pořad, který jsem slyšela v autě. Nějaká anketa, kde kladli otázku něco v tom duchu, co vás nejvíc rozčílí nebo tak.
Jedna paní se svěřovala, co jí provedl manžel. Uklízel, a protože nesnášel kopu načatých šamponů, kondicionéru a sprcháčů, rozhodl se udělat pořádek a překvapit svoji ženu. 
Slil tedy všechny šampony bez ohledu na druh do jedné lahve, a podobně postupoval i s ostatní koupelnovou kosmetikou. A když už byl v tom, rozhodl se, že uklidí podobně čistící prostředky. 
Divím se, že něco z těch směsí nebouchlo. 
Fakt mě to tenkrát pobavilo, vlastně nás oba i s mým mužem. 
Zpříjemnilo nám to cestu do práce.
A pokud chcete znát moje další úchylky a nejen moje, podívejte se na můj příspěvek, který mě fakt bavil a taky mě bavily komentáře, které pod článkem vznikly. Nejhorší je, když člověk ví, že dělá naprosté kraviny a snaží se to nutkání v sobě potlačit a změnit se. A pak ta očistná úleva, když to zkrátka přijmete, protože jste to vy i s těmi divnými úchylkami.
Tak já se jdu podívat, jestli houbička nepotřebuje náhodou vyměnit...
A z tohohle vtipného serveru přidávám ještě dva citáty pro zasmání.
Dnes je to jen takové plkání o ničem, tak se to ještě umocní.


29 komentářů:

  1. Také ráda měním starou houbičku za novou a některé barvy mám raději. Myslím, že každá máme nějakou tu úchylku. Přečetla jsem si předchozí článek a uvědomila si, že mám svůj systém při věšení prádla, ponožky musí být pověšené do páru. Můj muž věšel prádlo jen párkrát a pak jsem to musela nenápadně opravit. A je toho víc, ovšem prach mě nechává klidnou.
    Moc se mi líbí předposlední citát.
    Měj pěkný den. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko, s tím věšením prádla to mám podobně, musím to dělat já, manžel to podle mne ,,neumí,,. I když to taky uschne, ne že ne. A když koupíme houbičky na nádobí, všechny modré vyndám a věnuji je vždy sestře.
      Ona je ráda a já taky. Hezké pondělí všem. Jiřina z N.

      Vymazat
    2. Růži a Jiřinko, já jsem to měla s prádlem stejně. Stejné druhy musely být vedle sebe, muselo to mít řád. Od nehody věší můj muž, protože na dvůr vedou schody a já bych to s košem nedala. Přiznávám, že už jsem se přestala dívat z okna na pověšené prádlo, protože mi to přinášelo celkem trauma. Ale člověk si zvykne. Mějte pěkný den.

      Vymazat
  2. Šmarja! Je mi 29, ale nic mě nepotěší víc než vyměnit houbičku! :D to je to semnou taky hodně špatné. A navíc teda i s tím parkováním...to občas taky provedu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, tady ti mohu jen říct a bude hůř:-) Vítám tě v klubu divných lidí.

      Vymazat
  3. Marti, nejdříve Ti chci popřát k svátku zdravíčko,ať Ti to pořád tak krásně píše a maluje🥰👍.Přečetla jsem články a já to mám stejné ba i horší.Já to beru vše jako normál, ale asi jsem taky magor a zralá na CHocholouška.Haha ,ale muž je zvyklí na ty moje ujetiny.Nebudu se rozepisovat, psala bych do večera.Jsem moc ráda, že jsi mi to připomenula .Krásný svátkový den🥰 .Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti a k těm houbičkám musím mít i stejnou barvu hadříku.Picla bych se co si vše díky tvým článkům uvědomuju.Musím se smát, no opravdu magor.Martina

      Vymazat
    2. Martinko, děkuji za přání, i když svátky se u nás neřeší. Navíc se mi říká Martina, takže stejně nikdo neví, kdy by mi měl teda přát :-) To, že jsem měla včera svátek vím jen proto, že se mi narodila na svátek Linda. Mě vždy pobaví, když dostanu nějaký impuls k zamyšlení se nad sebou a je to nové poznání. A divní jsme všichni, proto je ten život tak zábavný.

      Vymazat
  4. Tak výměna houbičky na nádobí, mne nechává zcela chladnou. Vyhodím, vezmu novou a hotovo. Barvu neřeším už vůbec. Vzhledem k tomu, že používám ty větší tak tam je to jednoduché, ty jsou žluté....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, já mám většinou taky jen velké žluté, takže odpadá výběr barvy.

      Vymazat
  5. Marti, jo houbičky..., snažím se kupovat ty, ve kterých není fialová. Tu barvu v kuchyni nechápu, ale třeba se někomu hodí. :o) A prádlo..., také věším ponožky v páru vedle sebe a to špičkou doleva. Fakt, ... tak jsem úchylná. :o) A našlo by se toho asi víc... :o)
    Přeji prima týden. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fialovou barvu nemám ráda tak nějak obecně...a když je mezi houbičkami, no, radost z toho nemám... :-) Ivča

      Vymazat
    2. Dáši, to je super, že jsi taky úchylná. Život je pestřejší. Měj pěkné dny.

      Vymazat
  6. Marti!!
    děkuji- dnes jsem tak nasmála!!!! měj se krásně :o) Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, to jsem ráda. Ono to pro zasmání bylo. Měj pěkné dny.

      Vymazat
  7. Taky mám svoje úchylky, ale houbičky na nádobí mne tedy nevzrušují. Ale ta ouška u hrnečků, tak ta musí být jedním směrem- to jó.
    Bude za chvíli 19 hodin a já Ti teprve teď přeji všechno nejlepší k svátku. Pozdě, ale přece :-).
    Hezký večer, Marti!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuji za přání, ale jak už jsem psala v komentáři výše, u nás se svátky neřeší. Navíc se mi říká Martina, takže to je trochu zavádějící. Když si někdo vzpomene, přeje mi na Martinu a někdo na Martu. Měj pěkný den.

      Vymazat
  8. Děvčata, pokud nenutíte svého muže a děti, aby rovnali vše podle vašich představ, tak vaše vášeň nemůže vadit. Naopak si myslím, že z vás na stará kolena budou ty upravené staré dámy, které budou na sebe dbát a doma podle svých možností udržovat pořádek. Zdraví babka už dávno přes 2 x 30.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jak tě mám oslovovat. Hani? No já už mám taky víc než 2 x 30, takže snad moje úchylnost neporoste :-) Měj pěkné dny a díky za tvůj hezký komentář.

      Vymazat
  9. Mám k houbičkám negativní vztah.
    Jako mladé tele jsem zapletla, s ženatým pánem. Puritáni ať dál nečtou !!!
    Láska hory přenáší, ženatý pán odešel, prý to neklapalo a zde začínají ty boží mlýny.
    Manželka lépe zavařovala, lépe pekla, lépe vařila, lépe mluvila a hlavně ... manželka prala houbičky. Skutečně, vážně ...prala houbičky.
    Za půl roku se vrátil domů, manželka lépe věšela záclony a já vím, ženaté a houbičky nebrat :-) :-) :-)
    VŠE NEJLEPŠÍÍÍÍÍ !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blondýnko, praní houbiček není úchylka. To už je diagnóza! Jo a je dobře, že odešel :-) Díky za přání.

      Vymazat
  10. Taky mám své úchylky (třeba systém rovnání věcí v lednici nebo zmiňované věšení prádla), ale houbičky to nejsou.
    Krásný večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, já někdy musím přerovnat, když to stačím, i nádobí v myčce :-) No, jo proč bych si nepřidělávala práci, že jo? Měj pěkný den.

      Vymazat
  11. Marti ... opäť parádny článok a rovnako skvelé komentáre ... hi hi ... Vidím, že úchylka na hubkách je dosť rozšírená ... Ja mám najradšej žlté hubky, tie si nechávam nakoniec a tie farebné, vyťahujem ako prvé ... a cez sviatky musím mať žltú hubku i žltú savú utierku na dreze ...
    Teším sa rovnako ako ty, z nových maličkostí, kozmetiky, z vybavenia domácnosti ... Dokonca aj keď si vyupratujem poličku, špajzu, skrine, počas dňa niekoľko krát otvorim dvierka a kochám sa tým poriadkom ... no a keď prezlečiem postele, nevieš si predstaviť, ako sa celý deň teším na večer, keď zaľahnem do perín. :) Citáty sú skvelé ... najmä o tom obliekaní ... hi hi ... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laury, ano uvědomila jsem si při tvém komentáři, že když po dlouhé době uklidím třeba špajz, chodím se ještě chvíli kochat, jak krásně to najednou vypadá. O novém povlečení ani nemluvím. První spaní v něm je nádhera. Měj pěkné dny.

      Vymazat
  12. No, Marti, to si mě tedy pobavila! Houbičky, věšení prádla, stejně roztažené žaluzie, lednička, kapičky v koupelně... mohla bych mluvit dál, každý něco máme.
    Přeji hezký den, Helena

    PS: Jsme trochu zmatená ohledně tvého jména. Marta nebo Martina? Pravděpodobně si měla včera svátek a tak přeji všechno nej!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, nebuď zmatená, není to na řešení. Jsem Marta oficiálně, ale říká se mi Martina. U nás se svátky ale téměř neřeší. Děkuji a měj pěkný den.

      Vymazat
  13. I já se hlásím k úchylným ženám a vzpomínám si, že můj první komentář na tvém blogu patřil k hrnkům, co musí mít úška na stejnou stranu. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, ano vím, četla jsem si znovu komentáře :-) Měj pěkný den.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.