pátek 11. března 2022

povedený dárek


Než vám představím tento vtipný dárek, musím ho uvést. Už snad 8 let běží mezi naší rodinou a známými video o opravě traktoru, tedy vlastně je to jen nahrávka bez pohyblivých obrázků, u kterého jsme se tolikrát nasmáli a pořád se smějeme, až nás všechny bolí břicho.
Musím ale upozornit, kdo nemáte rádi sprostá slova, video si nepouštějte, je jich tam hodně a hlavně tam patří. A rozumím tomu zoufalství, když něco prostě nejde a ani vaše neskutečná snaha nepomůže.
Teď po zveřejnění vidím, že se video nezobrazuje. Prosím klikněte na výzvu přehrát na youtube anebo tady je odkaz Luboš Lakatoš - Oprava slovenského traktoru - LKT81 Turbo - YouTube.


Před pár týdny jsem objevila náhodou triko s textem toho videa, okamžitě jsem věděla, že ho koupím. Poslala jsem obrázek sestře a ta jej koupila obratem ještě přede mnou. Okamžitě chtěla odkaz a obdaruje syna, mého synovce k narozeninám.
Včera jsme s mým mužem měli výročí a dáváme si menší dárky, když si vzpomeneme. Nějak extra to neřešíme. Já dostala krásnou kytku a můj muž triko, které ho hned rozesmálo a okamžitě si šel pustit video.
Triko se jmenuje, jak jinak Ani očko nenasadíš... a mají ho ve více barvách , a už vím, komu ještě udělá radost, kdo tohle stoleté video zná a pouští si ho, když se chce zasmát a prozradím, že je to žena. 
Dá se objednat i v dárkovém balení, jako jsem to udělala já.
Po prvotním "proboha proč mi dává triko, nosím je jen na doma", byl dárek blíže prozkoumán a vyvolal úsměv a smích u mého muže, takže překvapení se mi podařilo.
Původně jsem zamýšlela koupit až k narozeninám, až pak jsem si vzpomněla, že 10. března máme výročí. Dárek čekal několik týdnů a já se těšila, až jej předám.





A koho jsem dnes nepobavila, každý jsme jiný, dávám sem ještě kytici jako zástupné téma pro potěšení oka i ducha.
Mějte pokud možno klidný den.



3 komentáře:

  1. Tak to je úžasné! Poslouchala jsem ve vlaku a smála se na celý vagón! 😂😂

    OdpovědětVymazat
  2. Marti , je fakt, že někdy se dostat k opravě čehokoliv je opravdu o nervy...Vím, jak syn potřebovala ve služebním autě vyměnit žárovku v předním světle a pomalu musel rozebrat půlku auta, jako je to tady s traktorem. Jen doufám, že u toho tak nenadával.... hihihihihi. Krásný víkend přeji i když je chladno..

    OdpovědětVymazat
  3. Neznám, ráda si poslechnu a zasměju se.
    Marti, měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.