čtvrtek 10. listopadu 2022

nejmilejší


Dalo mi to celkem přemýšlení, co vybrat do výzvy Nejmilejší od Jiřinky. Mám ráda fotky pavučin, které fotím furt, mám ráda svoje růže a poupata, zkrátka mám toho ráda víc. Nakonec jsem si uvědomila, že nejraději mám pohledy, když se vracíme domů a všude vidím Říp, který ční v dálce. Vlastně mi učaroval a nejen, že jej fotím, ale několikrát jsem i neuměle malovala.
Takže dnes moje nejmilejší a fakt to bylo celkem těžké, ale už jsem se rozhodla pro cestu domů. Jiřinko, děkuji za výzvu, která mě přiměla na chvíli se zastavit a přemýšlet jen tak.
Mějte pohodový den.

P.S. Ještě přidávám pohled na Říp přes Labe, který jsem malovala myslím v neděli. S výzvou nesouvisí. Teď maluju celkem málo, ale rozdávám furt.


6 komentářů:

  1. Ty to už máš vyřešené. Já stále ještě o letošní nejmilejší fotce přemýšlím :-). Ono je to fakt těžké!
    Klidný den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Martičko, vybrala jsi dobře. Děkuji ti. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, to je super. Je to pohled, který si člověk hned zamiluje. Ještě bych čekala soutok Vltavy a Labe, ale Ty asi bydlíš v Cítově a tam na soutok vidět není. vidět bude spíše ten Říp. Nebo se mýlím? Přeji Ti krásné a pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, fotky soutoku a i hodně fotek z vyhlídky od zámku na Labe tady na blogu je. Milovala jsem to dřív, než jsme tady bydleli. Dnes už to není pro mě místo výletů, považuji Mělník za svoje město a jezdím sem pracovně či za kulturou a už objevuji jiná zákoutí než ty otrocky známé. Měj se krásně.

      Vymazat
  4. Hezký výběr, Marti!
    Přeji pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkná fotka i obrázek. Já mám jeden Říp od tebe v práci a mám ho taky ráda :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.