středa 15. března 2023

maličkosti všedního dne



Čas ohně i zapálených svíček. Už se těším na jaro, ale i tohle miluju. Nová svíčka se třemi knoty je z Pepca, kdo tam chodíte, tak je asi znáte. Ještě je černá, tu jsem měla a krásně voněla, zlatá, tu nechci a tentokrát mám bílou, voní, ale o něco míň než ta černá. 



Tady je nezapálená svíčka spolu s velikonočními vajíčky ze dřeva z Eva.cz, což jsou zápichy, které jsem koupila vnoučatům k Velikonocům, já vím, že je ještě čas, ale já prostě nakupuju dost dopředu.





A ještě klasika jako téměř každý rok, aby děti nepokakal beránek, něco nového na oblečení. Tentokrát to nejsou ponožky z Dedoles jako obvykle, ale objevila jsem je na eshopu firmy Frogies.
Zpočátku jsem měla strach, zda budou krásné a kvalitní, ale byly o dost levnější, a když si vynásobím vše čtyřmi, cena rozhodla. Snažila jsem se vybrat i tematicky k dětem, takže téma cyklistika, cestování, hudba a květiny. Ten tučňák se mi hlavně líbil a je pro někoho, kdo má moc ráda zvířátka a má doma malou zoo. A jsou všechny moc pěkné a hlavně se hodí jako dárek, nejsou to obyčejné ponožky, možná pro někoho z vás tip na dárek...
Nákupů bylo víc, ale tohle jsou jediné, co jsem stihla nafotit. Fotit oblečení je už složitější a v poslední době musím hodně hospodařit s časem.
Na Prahu a vyzvednutí dětí ze školy si čas najdu a ten je právě dnes.
Mějte pohodový den.







5 komentářů:

  1. Ponožky jsou OK - dárek vybraný přímo na tělo obdarovávaného.
    Tak si to dnes v Praze užij !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, je vidět, že nic neponecháváš náhodě a dbáš na to, aby děti nepokakal beránek.
    Já koupila zatím jen čokoládové zajíce a budu doufat, že si pro ně vnoučata přijdou. Loni ti malí, kteří s námi bydlí v domě, nepřišli. A když jsem jim chtěla koledu po pár dnech odnést, muž mi to rozmluvil. Asi měl pravdu.
    Svíčky z Pepca samozřejmě znám.
    Měj hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, tu svíčku z Pepca mám taky - doma zelenou a na chalupě zelenou a zlatou :). Voní hezky.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  4. Ponožky se hodí vždy a teď se dělají na každou nohu jinak zdobená, tak že pokud se prohodí, nic se neděje...hezké dárky.

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, děkuji za tip na svíčku, z Pepca jsem doma ještě žádnou neměla.
    Ponožky jsou hodně veselé :o)
    Přeji příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.