neděle 19. března 2023

život 55+


Před pár dny vyšel můj článek o zajímavém projektu, který je určen lidem od 55 let. Myslím, že je to smysluplný projekt, které může rozšířit zážitky z oblasti cestování, kultury a z dalších oblastí. Díky slevám, které právě je možné čerpat a které projekt nabízí, si mohou zážitky dovolit lidé, pro které by to jinak třeba bylo finanční zátěží.
Tak dnes zase kapku osvěty. Třeba se bude hodit projekt i vám. Nemám ráda slovo senior a nemyslím si, že sem patří věk 55 a více, ale chápu, že vymyslet název pro slevovou kartu není vůbec jednoduché. 
I pro mě při psaní článku je nejtěžší vymyslet titulek a někdy mi to trvá déle než napsat článek. Možná většinou. Jen v málo případech mě napadne název ještě před samotným psaním.
Mějte pohodovou neděli.


Senior pasy je unikátní projekt pro osoby starší 55 let
Marta Dušková

Zřizovatelem projektu jsou kraje, a tedy i Středočeský kraj. Do projektu Senior Pasy je registrace zdarma a je rychlá. Poté je možné využívat slevy 5-50 % na různé akce, nákupy módy, na vstupy do restaurací, muzeí a galerií, sleva na literaturu či do wellness. 

Na webu Senior pasy provede zájemce registraci a pak může vybírat podle regionů, co jej zajímá. Vždy se zobrazí muzea či galerie v dané lokalitě a výše slevy, kterou zaregistrovaný senior získá. Na webu je k dispozici i Senior Pas poradna, pro volání do poradny z pevné linky je telefon 840 111 122, pro volání z mobilního telefonu číslo 725 534 865 vždy od pondělí do pátku od 8 do 16 hodin.

V případě zájmu zapojení se do projektu jako poskytovatel slev lze vyplnit kontaktní formulář na již zmíněném webu projektu Senior pasy. Pozvánky na různé akce v rámci projektu jsou zveřejňovány i na facebooku SENIOR PASY | Facebook.

25 komentářů:

  1. No asi je takový zájem, že stránka hlásí chybu. Nebo je to nějaký fejk....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, já se na stránku normálně dostanu, navíc je to propagováno kraji, takže fejk to určitě není.

      Vymazat
    2. Navíc jsem to zkoušela několikrát, než jsem článek zveřejnila.

      Vymazat
    3. Funguje odkaz na fb, to ano, ale na tu stránku ne, tam to prostě hlásí že server má chybu. Takže se nedá zjistit co a jak

      Vymazat
    4. Vendy, já na té stránce ale jsem právě teď a už po několikáté. Nechápu, proč ty ne. https://www.seniorpasy.cz/

      Vymazat
    5. Nejde to, a nejde to ani přes vyhledávače, to jsem zkoušela taky, nejen přes tvou stránku.... i teď když kliknu na ten odkaz tak to stále hlásí jednu a tu samou chybu. Server má vnitřní chybu....

      Vymazat
    6. Nechápu to vůbec, já se tam dostanu i přes vyhledávače. A zkoušela jsi dostat se tam z jejich facebooku? Tam se taky dostanu normálně, prostě odevšad, navíc to není vůbec novinka, funguje to už delší dobu.

      Vymazat
    7. Jo teď jsem to pochopila, funguje odkaz na celou stránku, do všech sekcí, pouze ne na slevy a výhody, takže to není chyba odkazu, ale chyba na jejich serveru, ale pouze v jedné sekci.

      Vymazat
    8. Já zas nechápu, že ty se tam dostaneš a já ne. Ani přes vyhledávač, ani přes fb. Jakmile zadám nebo kliknu na odkaz seniorpasy.cz tak se mi stále zobrazuje jedno a to samé. Chyba servru. Nedostanu se do žádné jiné sekce, nedostanu se nikam. Na fb se mi zobrazí pouze a jen ta fb stránku s nabídkami ale abych se mohla přihlásit tak nemůžu, prostě se nikam nedostanu. kašlu na to.

      Vymazat
    9. Měla jsem to samé. Smazala jsem to www a dostala se tam, ale antivir varuje, že se jedná o vážnou hrozbu...tak že jsem z toho šla ven. Slevy mi za útok hekra na můj počítač fakt nestojí.

      Vymazat
  2. Projekt je to hezký, ale jak píše Vendy, stránka je nefunkční :-).
    Pěknou neděli!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, mně to funguje a zkouším to tady a svém příspěvku.

      Vymazat
  3. Marti, ani mně to nefunguje. A nějak se ve svých 62 ještě odmítám cítit jako senior, i když kvůli slevám do památek bych se kousla a registrovala :D.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, děkuji za informaci. Určitě se na to podívám, ale zatím jak píše Stáňa odkaz nefunguje. Krásný podvečer. Ivana

    OdpovědětVymazat
  5. Chyba je v adrese. Buď tam je https://seniorpas.cz/nebo www.seniorpas.cz. Obojí označení před adresou být nemůže, proto to hlásí chybu. Já jsem se tam přes obě adresy, dostala bez problémů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mobilu jsem se tam dostala bez problémů, ale antivir v počítači mi hlásí, že stránky jsou zavirované a útočníci se můžou dostat do mého počítače tak že POZOR!!!!

      Vymazat
    2. Jaruško, tu adresu jsem přímo kopírovala, když jsem byla na webu a je správně. Když si ji zkopíruješ do myši a vložíš na lištu, zobrazí se ti správný web. Ale tenhle článek je už zveřejněn týden a normálně funguje.

      Vymazat
    3. Já jsem se tam také dostala, ale když postupuji dál po stránkách, tak mě antivir výrazně varuje, což se mi nikde jinde nestává...Tak že mám obavy, zda se nejedná o podvodné stránky. Raději se jim vyhnu, než aby mi kvůli pár slevám nějaký hekr "vyluxoval" bankovní účet.

      Vymazat
  6. Marti, v červenci mi bude sedmdesát, ufff. Výraz senior mi až tak nevadí, slyšela už taky geront. Nedávno jsem četla nějakou zprávičku, že auto porazilo 64letou stařenku.
    Musím přiznat, že výraz stařenka, je asi ten nejhorší.
    Nicméně na seniorpas se určitě podívám.
    Měj hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já se zatím jako senior necítím :o)
    Marti, děkuji za info a přeji hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, já se přiznám, že tomu moc nevěřím - takových akcí už bylo, zaregistruj se a dostaneš slevu - a pak byla jen na pár místech... Vzpomínám třeba jen na slevu na Lipně nebo slevu u Českých drah (v obou místech to bez slevové karty bylo levnější) :-) :-) No, jsem v těchto věcech už skeptik.

    OdpovědětVymazat
  9. Řekla bych, že až takové to výhody nejsou
    U nás to hodně propagovali,Severní Morava. Při prostudování slev a porovnání se službami,které navštěvují,spíše dražší než levnější,nebo vzdálenostem nedostupné. U vstupného je možnost seniorské slevy a se slevou senior pasu žádný zázrak. Jinými slovy si někdo myslí, že dává slevu a opak je pravdou.😱

    OdpovědětVymazat
  10. Hezký večer,
    právě jsem sebe i manžela zaregistrovala a vše proběhlo po zkopírování adresy v pořádku. Kartu můžu mít, využití je pak už pouze jen na mě podle okolností. Přeju příjemný večer Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuji za zprávu, potěšilo. Mějte pohodový den.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.