čtvrtek 31. srpna 2023

dvojí radost


Mám radost z keramických dárků od dcery a ještě mám radost, že je to její originální práce. Krmítko pro ptáky a zvonkohra. Některé výrobky z keramiky Alana a Loly už na blogu byly. Všichni chodí na keramický kroužek, kde krásně tvoří. A já jsem dostala dva krásné dárky. Ještě nejsou na značce, zatím nevím, kam přesně přijdou. Někdy trvá, než to správné místo najdete, ale představím vám je dnes i tak. Fotila jsem na plotě.
Mějte pohodový den.

P.S. Uvědomila jsem si, že sem teď vůbec nedávám nákupy a tipy na dárky, ale nestíhám je ani fotit. A přiznám se, že už mám nějaké dárky, tedy knihy pro děti k Vánocům. Jako vždy využívám slev.
 






6 komentářů:

  1. Takové dárky jsou fajn. Keramika nikdy nezklame a když je dělaná přímo rukou dětí či vnoučat, tak to je to pravé ořechové.
    Měj se hezky. U nás se roztrhal šedý povlak nebe a vysvitlo slunce. Tak snad už to bude lepší.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Milé drobnosti! Z doby, kdy chodily děti na keramiku mám taky pár kousků, jak v domě, tak na zahradě...
    Marti, měj příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Marti to věřím, že Ti dárky handmade od dcery a dětí dělají radost. Všichni jsou moc/ šikovní. I já mám už nějaké dárky, koupené i vytvořené. Vždyť Vánoce budou už za 114 dní :o). Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Milé dárečky od srdíčka a blízkých vždy potěší. Krásný nový měsíc Ti přeji.

    OdpovědětVymazat
  5. Vija
    Marti, to je moc hezké. Velká radost, viď. Takové dárky mne vždycky potěší. Není nad vlastnoručně a s láskou tvořené radosti. Měj hezký den. J

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, věřím ti, že tě dárky zahřály u srdíčka, mám taky spoustu dárečků od vnuček, chodily na keramiku obě spoustu let.
    Jen nemám zahrádku, kam bych je vystavila.
    U vás budou v zeleni dělat parádu. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.