úterý 5. března 2024

jen pár



tipů na nákupy. Já se nákupům moc nevěnuju, tedy focení, tak dnes jen pár. Koupila jsem v Eva.cz novou vůni na doma, byla docela levná, tak jsem si říkala, že ji vyzkouším a uvidím. Už jsem psala, že nakupuju na tomhle eshopu a pak zboží vyzvedáváme osobně. Vůně ve velkém obýváku moc krásně voní už třetí týden. Takže ji asi koupím znovu.
Před týdnem jsme měli sobotní rodinnou sešlost, kupodivu jsme se sešli všichni a my jsme dětem rozdaly dárky ne k Velikonocům, ty teprve budou, ale dárky na velikonoční tvoření, které mě zaujaly při náhodném objevu. Sady na zdobení vajíček jsem nakoupila na Minitiny.cz a dětem udělaly radost.





Posledním nákupem jsem udělala radost sama sobě. Opět za to může facebook. Hledám pracovní témata a občas na mě něco náhodou skočí, co mě zaujme. Tentokrát to bylo nějaké video s policí do kuchyně, které mě inspirovalo využít hluché místo v kuchyni a vyplnit jej poličkou. Vůbec nechápu, proč mě to nenapadlo samotnou už dávno, tak jednoduché. Kout je využitý a částečně se uvolnila a uklidila linka. A tohle bylo jediné zboží, které jsem skutečně vyhledávala a trvalo mi to docela dlouho. Překvapilo mě, jak drahý může být drátěný program a zároveň jak nezajímavý a obyčejný. Jediné, co jsem chtěla, aby rohová polička byla drátěná, líp se udržuje v čistotě. Nakonec jsem zavítala jako obvykle na Bonami, kde mě překvapil nejen design, ale i cena. Podobné jinde přesahují 1000-2000, což mi přijde teda opravdu hodně.
Mějte pohodový den.



7 komentářů:

  1. Hezký jsi nakupovala Marti. Děti mají radost a Ty nakonec také. Tak ať si drobné radosti děláš i nadále. Hezké dny Ti přeji

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy na ten drátěný program se kouknu. Dárky na velikonoční zdobení vajíček vypadají dobře a nedivím se, že dětem udělaly radost.
    Pěkný den, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, Eva.cz patří také k mým oblíbeným eshopům, někdy se zastavíme i bez objednávky v jejich prodejně cestou na sever.
    Velikonoční zdobení jsi vybrala moc dobře. Dnes jsem se dívala na barvy a pak je zase vrátila do regálu. Mám nastřádaný pytel cibulových slupek a koledníci k nám už nechodí. Nejen k nám, všeobecně tato tradice upadá.
    Drátěný program je podle mně předražený. Když manžel měnil v listopadu vanu za sprchový kout, řešili jsme poličky z tohoto programu. On objížděl obchody, fotil a posílal mi to přes WhatsApp domů a já si vybírala. Cenově nejvýhodnější byl Baumax.
    Měj hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, moc nestíhám psát komentáře, ale čtu stále. Spíš teda dočítám. Děkuji za prima tipy a přeji ti krásné jarní dny. Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavá inspirace, Marti. ta vajíčka zdobená semínky, to je moc hezký dárek pro tvořivé děti.
    Měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, prima nákupy. Já mám doma drátěné poličky z Tescomy (chtěla jsem stříbrné, které jsem jinde moc nenašla) a musím říci, že při mé úklidové frekvenci, není ta údržba úplně růžová (on se na to v kuchyni lepí takový ten mastný prach).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, máš samozřejmě naprostou pravdu, já vím, ale ta mastnota se bohužel lepí všude. Měj se hezky.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.