středa 10. dubna 2019

kachny na Labi


Opět se vracím k neděli. Slibuji, že dnes je to naposledy.
Remorkér mi nabídl ještě jiný pohled na svět a já jsem se kochala krásnými kachničkami a zachytila jsem jejich plavbu po Labi právě z toho remorkéru.
A to je celá naše krásná neděle.
A přiznávám, ty kachny mě zaujaly nejvíc.
Zítra bude pár fotek ze zahrady, protože od dnešního večera tady bude Lolinka a Alánek a já nebudu mít čas. Určitě nějakou malou reportáž z našich dvou společných dnů, dny vnoučat a prarodičů, na blog dám. 
Máme toho hodně v plánu, tak uvidím, co stihneme.







14 komentářů:

  1. Krásné fotky. Také u nás máme na řece hodně kachen. Loni jsme je s Vendou a Verunkou chodili krmit.
    Vnoučata by u nás měla být před Velikonocemi, doufám, že budu do té doby v pořádku. Nachlazení mi sedlo na hlasivky, skoro nemluvím.
    Užijte si krásné dny s vnoučátky. Růža

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda! Už dlouho jsem nebyla krmit žádné vodní ptactvo - 1) byl si s nimi chtěla Aaron hrát a oni pro to většinou nemají pochopení a frnknou mu a 2) sežral by jim ty rohlíky :o)
    Marti, užij si vnoučata!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, já jsem dlouho ani kachny neviděla. Naposledy jsem je fotila na trávě na autobusovém nádraží, kde jich bylo plno. Měj pěkný den.

      Vymazat
  3. Marti, krásná tečka na konec. .o) Musím se smát, já jsem před pár dny také fotila kachny, ale na Labi nepluly. :o) To musela být parádní neděle. Teď si hezky užij vnoučátka.
    Přeji fajn středu. D.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky na naší Úpě kachny plují. Hlavně pod mostem se zdržují, vědí, že jim občas někdo něco na zub hodí.
    Užij si vnoučata a měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já jsem s sebou nic neměla :-) No udělala se pěkná zima, ale máme v plánu muzeum a cukrárnu, tak budeme v teple. Ještě jsme chtěli udělat další nájezd na zahradnictví, ale to možná odložíme. Měj se krásně.

      Vymazat
  5. Marti, nejsem technický typ a kachničky jsou přece jenom živé bytosti a tak taky se mi líbí, jak jsi je vyfotila.Nám plavou za domem na potoce.Dneska jsme jeli pro Elišku už v půl 9 ráno.Hrozná cesta.Aby jsme přijeli do domluvené 13h. tak jsme jeli přez Prahu.Zpět jsme jeli starou cestou , aby jsme tu laťku mohli vyvenčit a taky nic moc.Měla jsem takový blbý pocit z toho ohromnýho množství kamionů.Kulička chlupatá je nádherná.Dnes už začínáme zase ten náš šťastný život s pejskem.Zítra muž vyfotí Elišku a hned ti jí pošlu.Jinak kdybys měla čas a chtěla kouknout na chovnou stanici tak Baurydy-Korán www.bordodoga.cz Obdivuji tuto chovatelku .Dobrou noc Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, těším se, až pošleš fotku. Tak ať máte dny plné radosti. Pozdravuji vás všechny tři.

      Vymazat
  6. Teším sa na sprostredkované zážitky s vnúčatkami ... Sú to chvíle k nezaplateniu. Fotočky sú pekné, tie slniečka vo vode ... Príjemné zakončenie víkendu ... Marti, pozdravujem ... L.

    OdpovědětVymazat
  7. Já minulý týden potkala kachny v Telčí na náměstí. Ale zdokumentované je nemám :-). Užij si to s vnoučaty

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.