neděle 21. dubna 2019

setkání po roce






Škoda, že jsem si na svého loňského přítele nevzpomněla před tím, než jsem na výstavu šla. 
Šlo by se mi tam líp, takhle jsem šla jen kvůli práci, protože je výstava chovatelů vděčné a věčné téma a mám to doma a slíbila jsem nějakou víkendovou akci.
Jediné, co se mi líbilo na včerejší velikonoční výstavě, byl přítel leguán, kterého jsem poznala už vloni. 
Chce se mi věřit, že i on poznal mě, páč se mi při focení otáčel ze všech stran a koukal na mě vždy zvídavě jedním okem. A věřím, že je to chlap. Nevím proč. Mohla jsem se zeptat starosty, který je jednatelem místních chovatelů a natáčela jsem s ním pár odpovědí na moje otázky.
Jo a ještě had v teráriu pod leguánem.



Pak už mě toho moc nezaujalo a fotila jsem pro noviny. Hodně času jsem strávila s paní, která malovala na obličej a fotila ji při práci. Jo, a taky štěbetající housátka, ale vadilo mi, že jsou nacpaná v kleci. Já vím, že to jinak nejde, ale bylo mi jich trochu líto.






Tenhle věnec u stropu vyděsil mého muže. Já jsem se soustředila na práci a celkem bych byla i ráda, kdyby to tak zůstalo. 
Ježíši, podívej se na ten věnec z peří!!! To je děs. 
Já mám ráda dekorace s peřím. Ale tohle vyděsilo i mě. Někdo namočil korpus věnce do peří právě oškubaného bažanta, či co to bylo. Možná nemám pravdu, ale esteticky to vypadalo děsně.
Všechny zdraví venkovanka na oko.


15 komentářů:

  1. Marti, narodila jsi výstavu krásně.U nás se pořádají prodejné výstavy taky.Byli jsme s mužem jednou a už bych nikdy nešla.Je to asi věkem, ale nesnáším zvířata zavřená v klecích.Proto mě nelákají ani ZOO .Nikdy bych nezavřela pejska do kotce a natož ho přivázala na řetěz.Vždy si vzpomenu na herečku M.Bočanovou, která tvrdila, že je velkou milovnicí zvířat a pak pejska měla zavřenýho v baráku v kleci.No, každý jsme jiný.Ten věnec je hnus.Mějte se krásně.Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Martinko, nebýt práce, taky mě tam nikdo neuvidí. Poprvé jsem na výstavu šla až kvůli článku. Měj se krásně.

      Vymazat
  3. Ahoj Marti. Už jsem párkrát na takové prodejní výstavě byla a vždycky se utěšuji, že jsou tam ta zvířata zavřená jen na tu nezbytnou dobu! Doufám!
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péti, no králíci jsou v klecích běžně, ale vadí mi to taky. A sama o vlastní vůli bych na výstavu nikdy nešla. Měj pěkné pondělí.

      Vymazat
  4. Marti, na prodejní výstavě chovatelů jsem nikdy nebyla. Je mi líto malých kuřátek, když vidím, jak jsou namačkaná v kleci. Musí to být pro ně stresující.
    Leguán je úžasný, krásně ti pózoval. Věnec jako dekorace se nepovedl, stačila by vajíčka ozdobená peříčkem. Ovšem každý máme jiný vkus.
    Měj krásný den. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, já jsem poprvé šla až kvůli článku, ne sama o sobě. Měj se krásně.

      Vymazat
  5. Krásná výstava a ty jsi určitě měla krásný den. Měj krásné Velikonoce! Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, no pro mě právě výstava moc krásná nebyla. Měj pěkné pondělí.

      Vymazat
  6. Marti, pro mne by chovatelská výstava asi taky moc nebyla, i když nemůžu říci, že by se mi housátka, kuřátka a králičci nelíbili.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky bych z takové výstavy asi nadšená nebyla...
    Marti, měj krásný den, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Já na ty klece taky nějak nejsem, tedy nebudu se kvůli tomu někam přivazovat, abys měla možnost veselejší reportáže. Považ, ten trhák ... Blondýna se přivázala a chce taky do klece ! ... myslím, že by se to lépe prodávalo než ta kuřátka :-)
    Krásné jarní svátky a pohodu ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blondýnko, pobavila jsi mě :-) Ale zrovna takovou reportáž by mi nezveřejnili, protože deníky nejsou bulvár. Ale kdybychom zvířátka vypustili z klecí... No oni by se stejně ti chovní králíci asi ani nehnuli. Takže nic. Měj krásné pondělí.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.