pátek 25. března 2022

jsem připravena


aneb moje nákupy. Vždy nakupuju vše hodně předem k narozeninám i k svátkům, takže velikonoční nadílka pro naše čtyři vnoučata je připravena, chybí mi jen tašky, a rovněž mám dárky pro Lolu k narozeninám. Přiznám se, že nákupům jsem tentokrát moc času a vybírání nevěnovala, není teď vůbec čas. Nakoupila jsem tradičně ponožky na Dedoles, povedlo se mi najít velikonoční motiv. 


A vždy kupuju ještě každému kromě sladkostí něco malého na potěšení. Tentokrát fakt nebyl čas a ani nápady a vzpomněla jsem si na web Levné knihy, kde kromě knih nakoupíte i zajímavé maličkosti za dobrou cenu na potěšení. Takže mám stavebnici Popelčin kočár, stavebnici šroubovací auto, origami skládačku a antistresového hada na hraní. 






Pro Lolu k narozeninám jsem nakoupila akvarelové barvy, které potřebuje, na webu Lidlu, a klíčenku a plakát s kočkou na Mall. Fotku plakátu sdílím z webu, nechce se mi ho úplně rozbalovat.
Tak dnes jen prezentace dárku a třeba inspirace.
K včerejšímu příspěvku děkuji Stáně za komentář, podobné jsem už četla, protože všichni se snaží upozornit na toto aktuální nepochopitelné chování.
Mějte pohodový den. 


6 komentářů:

  1. Marti, ty jsi na Velikonoce skvěle připravena.
    A k těm ponožkám - já jsem se nějak s módou každá ponožka jiná, byť ve stejném stylu nějak nedokázala ztotožnit. Sama bych si je nedokázala vzít a musím se přiznat, že mne znervózňují i na ostatních :D. Máte to někdo podobně?
    Marti, přeju hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marti, mám to jako Ty - všechny dárky nakupuju s předstihem. Když se mi něco líbí, hned to objednám nebo koupím. Koupila jsi prima dárky, děti budou mít radost. Věci z Dedoles taky kupuju a naděluju, líbí se mi jejich veselé věci. Hezký víkend přeje Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Připravená jsi perfektně. Dárky udělají určitě radost.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, já se ještě ani nezamyslela a ty - super dárky. určitě nadělají spoustu radosti.
    Měj hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.