neděle 6. března 2022

malé rozptýlení v podobě achátové zvonkohry


Práce a tvoření pomáhá. Před časem jsem tady psala o achátové zvonkohře a věnovali jsme se jí už v sobotu 26. února mezi sledováním zpráv z Ukrajiny, bylo to třetí den od invaze. Vím to přesně, protože jsem posílala rychlou fotku dceři pro rozptýlení. Od té doby jsem na to zapomněla. Špatně se naše tvorba, tedy převážně mého muže, proti oknu fotí. Fotím tedy ne ze předu ale z boku, aby bylo něco na té fotce vidět. Kromě zvonkohry jsou koupila ještě tilandsie, které žijí ze vzduchu, inspirovala mě naše Tereza. Můj muž vymyslel pro rostliny umístění do mušliček, rada přivázat k větvi, kterou nabízel eshop, se nám nelíbila. A musím říct, že to muž vymyslel fakt dobře a dlouho jsme se bavili vybíráním vhodných mušliček z našich nemalých zásob. Větev jsme uřízly z naší třešně, začínala být suchá.
Na naši pěknou ozdobu okna jsem si vzpomněla až dnes. Nakonec jsme se rozhodli umístit do obyváku, původní záměr byla kuchyň a při psaní na počítači mi občas zvonkohra zvoní.
Tak dnes pro malé rozptýlení. Fotky nejsou nic moc.
Mějte klidnou neděli.






5 komentářů:

  1. Hezky jste to vymysleli ! Úplně slyším to lehounké cinkání. Zaujaly mne ty rostlinky.
    Klidnou neděli !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, rozptýlení je opravdu potřeba. Úplně slyším to jemné cinkání achátů...
    Přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, také se snažím rozptylovat prací co to jde, ale není to jednoduché.
    Achátová zvonkohra je nádherná a hezky jste ji zavěsili.
    Přeji klidnou neděli. D.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti ta dekorace je moc hezká a ta rostlinka se mi v dekoraci moc líbí. Já se také snažím rozptýlit jak jen to jde, ale moc se mi to nedaří. přeji Ti klidné dny hlavně zdraví celé rodině.

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, to je slušná velikost "mušliček" :). Ale rostlinky do nich pásnou hezky. A závěs z achátů vypadá taky dobře (a v reálu ještě líp - tohle je fakt věc, která se nefotí úplně dobře).
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.