pátek 18. února 2022

achátová zvonkohra


No, už ji mám doma. Před časem jsem na blogu ukazovala modrou, když jsem byla za dětmi. Zblbla jsem se do ní a koupila jsem si ji taky. Přírodní zvonkohru z achátu a nádherně zvoní, jak s ní pohnete. A prý je to i zdravé, uklidňuje to a zlepšuje náladu, vhodné proti depresi. 
Tak to jsem ještě nezaregistrovala, ale já nejsem možná ten správný vzorek. Ani si nepamatuju, kdy mě přepadl nějaký splín či špatná nálada, naopak každý den je důvod ke smíchu, ani tedy nevím, zda to na mě bude nějak působit. A čemu se doma s mužem smějeme, se někdy ani nedá reprodukovat. Máme rádi černý humor. 
Ale zvonkohru jsme si koupili pro radost, protože nás zaujala u naší Terezy. Ještě nevisí na značce, páč to dorazilo včera, tak jsem zkoušela fotit z různých stran, aby zvonkohra vynikla. A myslím, že se zase bude kvůli umístění otáčet celý barák na jih. Ostatně jako vždy kvůli mnohem menším novinkám, které se u nás objeví.






My máme zvonkohru do zelena a jako dárek k narozeninám pro ...  jsem koupila hnědou. Můžete kouknout na Magii přírody, mají ještě barvu modrou, červenou a růžovou. 
Vybírali jsme spolu s mužem a nedokázali jsme se rozhodnout, zda bude pro nás lepší zelená či hnědá, nakonec se zelená hodí do kuchyně či obýváku, tak máme zelenou. Mají zrovna ve slevě, pokud ji budete chtít také.
Tak dnes tip třeba na dárek či jen tak pro radost.
Mějte pohodový pátek.



9 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marti, tak znovu a lépe, psala jsem bez brýlí a tak to podle toho dopadlo...Zvonkohry mám ráda, ty co cinkají jemně. Včera to u nás cinkalo všude, houkalo, lítalo a nešla elektrika. Tvoje zvonkohry se mi líbí obě, ani bych nevěděla, kterou vybrat. Měj se hezky. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Za mne, Martino, zelenou. Je skvělá. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká je ta zvonkohra. Odkaz si pořádně prohlédnu a myslím, že tam taky něco objednám.
    Díky za tip a měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Marti - zvonkohry mám ráda - objednána červená - energie je potřeba. Děkuji za tip.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, to je krása. Určitě si objednám a i nějaký náramek. Dík za info. M.

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, marti, taj je fakt pěkná.
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.