sobota 5. února 2022

hřejivé detaily






Moje ranní hraní s fotkami jen tak. Hřejivý oheň a plamen svíčky mě smiřuje se zimou, obzvlášť s touto zimou nezimou, která vypadá spíš jako hodně smutný podzim. Je pořád zataženo, často vítr a déšť, bez kousku bílé barvy. 
A navíc ještě chybí barvy podzimu, takže nic moc. 
Sáru to venku ale pořád baví, ale když je vítr, courá furt sem tam, jako by si myslela, že za pár minut musí být přece venku líp a bude na procházky. .
Miluju oheň a zapálené svíčky a teď je právě takový čas. Už mi svíčky docházejí, musím doplnit zásoby.
Dnes pár hřejivých fotek ze včerejšího večera. Fotím proti svým zvyklostem s bleskem. Pokusy bez blesku poznáte taky. A ještě jsem měla chuť a upravila fotky jako a la Warhol, černobílé, sepie. Normálně fotky nějak zásadně neupravuji.
Dnes jedeme do Prahy za naší nejmladší dcerou, která bydlí v novém bytě už podzimu a ještě jsme jej neviděli. Tak dnes malý výlet a hlavně setkání.
Mějte pohodovou sobotu.




7 komentářů:

  1. Marti, hezky jsi tvořila. Záběry jsou zajímavé. On se hlavně oheň dost špatně fotí, stejně jako sluníčko. Přeji ti hezkou sobotu i neděli. Posílám pohlazení Sáře.

    OdpovědětVymazat
  2. Pohled do ohně se mi nikdy neomrzí!
    Marti, užij si sobotu. Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, hezké fotografie a zajímavé úpravy fotek.
    Měj pohodový víkend.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky stále ještě rozsvěcuji svíčky. Musí mi stačit jejich plamen, protože krb nemáme :-).
    Užijte si návštěvu u dcery!
    Pěknou sobotu!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Oheň a svíčky mě osobně neskutečně uklidňují :) ve zkouškovém období ale nejen, ale i u oběda, večeři pálím svíčky, ale potrpím si tedy na sójových nebo z včelího vosku, protože neuvolňují do prostředí škodlivé látky.
    Nikys
    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, také topíme v krbu a také pálíme svíčky, mám to ráda. Až na ten poprask minulou neděli, to se nám nikdy ještě nestalo a doufám, že už nestane.
    Užijte si návštěvu u dcery v novém bytě. D.

    OdpovědětVymazat
  7. Mně zbývají je svíčky :). Panelák není pro krb přiznivé místo :). Ale do ohně koukám ráda - ať už venku nebo na chalupě do kamen (tam máme se sklem ve dvířkách, na chatě jsou Petry, takže tam jen ten ohýnek venku)
    Doufám, že jste si to u dcery užili.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.