pátek 11. února 2022

nebeské barvy


Po delším šedivém čase opět lovím nebeské barvy. 
Rychle, než ta krása zase zmizí. 
Nebeskou krásu opět kradu od souseda bez jeho vědomí, ale právě tam přes náš plot je pohled nejkrásnější a nejzajímavější.
Tak dnes procházka po včerejším nebi. Já jsem si to po opravdu dlouhé době užila. Už byla ta šedivá barva příšerně únavná.
Mějte pěkný vybarvený den.

P.S. Dnes bych nenafotila nic, protože prší. Sára za mnou neustále běhá k počítači, je rozčílená a pořád musíme kontrolovat, jestli ještě prší. Když se šla podívat brzo ráno, myslela jsem, že byla jen pod střechou. Už delší dobu ji učím, když přijde zvenku mokrá, musím ji utřít. Nejdřív to nechtěla a utíkala, pak teda otráveně postála, než jsem ten nezbytný úkon provedla. 
Dnes poprvé se sama postavila ke koupelně a začala na mě volat. Jdu za ní, co chceš. Ježíš, ty jsi mokrá. 
Já tě utřu. Odpovídá, jako že jo a nechá se utřít. Tak další malý úspěch. 
I Justýnka to dělala automaticky. Přišla mokrá a nejdřív šla do koupelny. Musela jsem zaznamenat i tento malý Sářin úspěch. Pořád mě překvapuje, má inteligenci malého dítěte. To už sice vím dávno, ale pořád je to pro mě překvapení a občas mě to i šokuje, co všechno chápe a čemu všemu rozumí.













5 komentářů:

  1. Tak dnes už druhý příspěvek o tom, co nebe umí. A je to příjemné podívání, protože pohled z okna zrovna teď je zase do šeda a zřejmě to tak bude celý den.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotografie. Jak už jsem psala, včera byl u nás krásný den a dnes opět fouká vítr, po obloze se honí mraky a přehnala se i sněhová přeháňka.
    Měj hezké odpoledne.

    OdpovědětVymazat
  3. Ranní i večerní obloha při vycházejícím nebo zapadajícím sluníčku je vždy nádherná a když jsou sem tam mráčky, tak je top zajímavé o to víc. Krásně barevná byla u vás obloha. Přeji Ti krásný víkend Marti a opatruj se.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, tvoje fotky s barevnou oblohou mne pokaždé baví.
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  5. Tak snad dnes máte taky tak krásné nebe.
    Marti, užij si sobotu. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.