úterý 8. listopadu 2022

jen tak letmo


aneb tenhle příjezd domů mám ráda. Vesnička má středisková, i když zatím jen devět let. 
Přiznávám, že teď vůbec nestíhám samostatné příspěvky na blog. Dvoutýdenní přestávka kvůli nemoci mi chybí, odložené reportáže a rozhovory, takže teď mám absenci i na vašich blozích, ale snažím se to postupně dohánět. 
Včera jsem dělala reportáž v bývalém klášteře v Domově seniorů Senlife, o kterém už jsem tady několikrát psala a prezentovala rychlou rekonstrukci. Chodím tam moc ráda, tentokrát jsem se věnovala činnostem, které pro seniory v domově uskutečňují a musím říct, že mám vždy i po svojí třetí návštěvě v tomto prostoru takový velmi pozitivní pocit a není to jen zdmi historického kláštera. 
Ale především ta pohoda, všude samý úsměv a ochota od všech pracovníků, od ředitelky až po recepci. Cítíte, že tam se dělá vše pro lidi. Ale dost o tom, protože reportáž budu teprve psát, až přepíšu vše z diktafonu. Včera jsem fotila v podstatě jen lidi. 
Když jsme se vraceli domů, fotila jsem si pohled z auta. Jen tak sobě pro radost. Znám ho dokonale, přesto mě vždy přiměje vytáhnout foťák a fotit za jízdy.
Tak dnes pohledy z návratu domů, odevšad vidím Říp. Třeba se tyhle nekvalitně zachycené pohledy přes špinavé okno auta budou líbit i vám.
Mějte pohodové úterý.











5 komentářů:

  1. Taky mám místo, které se mi nikdy neokouká. Je na trase z mého rodného města do města, kde už hodně dlouho trvale žiji. Část Krkonoš rozprostřená jako na dlani. Ten pohled mi vždycky stojí za to.
    ,Měj se hezky, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké pohledy.
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  3. Ten pohled na Říp i na vesnici je moc příjemný, nedivím se!
    A s časem asi bojujeme všichni...
    Marti, měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Vija
    Marti, krásné fotky. Tohle se opravdu nikdy neokouká. Hezký den přeji. J

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, hezké návraty domů. Doma je doma, viď. Pozdravuju, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.