úterý 15. ledna 2019

barvy do jednobarevného dne




Barvy doma ve váze. Když není barva venku, tak aspoň doma.
Kytky ve váze u nás musí být pořád.
Přiznávám, že jsem se psaním článků za poslední tři dny celkem vyčerpala.
Nechce se mi fakt nic psát a ani v hlavě nic nemám. 
Za chvíli navíc jedu nabrat si materiál na další dva články. 
Pohled mi padl na kytky v obýváku. Už je tady mám od minulého týdne. Dělají mi radost, tak trochu barvy neuškodí i na blogu. Venku jí moc není.
Tedy u nás vlastně je. Pořád zelená, ale už není moc extra zajímavá. 
Kdyby ji občas nahradila bílá, vůbec by mi to nevadilo.
Pěkné pokud možno barevné úterý všem.



16 komentářů:

  1. Ahoj Marti,
    no já tě obdivuju, že dokážeš psát každá den :)
    Kytičky máš krásné, ty hned rozzáří místnost, ve které jsou.
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péti, vlastně nevím, proč to dělám :-). No kdybych pracovala normálně a to tady bylo, rozhodně bych to každý den nedala. Měj se krásně.

      Vymazat
  2. Marti, barev není nikdy dost.
    Musím přiznat, že v zimě jsem květiny přestala kupovat po shlédnutí dokumentu o pěstování květin ve sklenících v Africe, kdy se spotřebovává tolik potřebná voda, používají se chemikálie a květiny se vozí do Amsterodamu na květinou burzu letadly. Opět je to levná pracovní síla, která vede k ziskům obchodních společností.
    Květiny mám moc ráda, ale nechci tento systém podporovat. Ale to je mé vnitřní rozhodnutí, vůbec tě nechci ovlivňovat :o)).
    Vůbec se nedivím, že jsi unavená, vždyť ty makáš na plný plyn Marti.
    Šetři síly a měj se moc hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, no trochu si mě ovlivnila... Vím, že ty nevypouštíš slova jen tak. Budu o tom přemýšlet. No nabitý týden není pravidelně, ale občas se nabídnou akce, které si nechci nechat ujít, protože je to dobré téma na článek. Dnes dvě akce a do konce týdne nic. Jen to teda musím vše zpracovat :-) Měj se krásně a díky.

      Vymazat
  3. Marti, potěšila jsi mě barvičkami. S kytičkami je hned veselejší nálada. U nás sníh je, ale pořád fučí a je to hodně nepříjemné. Dnes jsem byla na SONO a pak v cévní poradně. Šla jsem za tmy a nebylo to nic příjemného. Ještě, že máme nemocnici kousek od domu. Kontrola dopadla dobře, tak zase za dva roky. ještě jsem si došla pro balíček na poštu a dneska už nevystrčím ani nos;-)
    Opatruj se. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, hlavně, že je to ok. Mě čekají zase další vyšetření v únoru. Měj se krásně.

      Vymazat
  4. Já musím mít kytičky ve váze celý rok.V jídelně i v obýváku.Nejraději růže.Marti měj hezký den.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, u nás taky málokdy kytky chybí. Taky mám nejraději růže, už jsem je letos měla, ale zapomněla vyfotit. Měj pěkný den.

      Vymazat
  5. Takováhle barvička místnost rozzáří. A září i teď tady na Tvém příspěvku. U nás je bílo, profukuje vítr a padá drobný sníh. Jen se mi zdá, že je mokrý.Dopoledne to bylo nadýchané peří, ale teď už nastala změna. Ale stále to sníh je!
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, už jsem na tvůj sníh na blogu koukla. Asi je to jediná bílá, kterou letos uvidím :-) Měj se krásně.

      Vymazat
  6. Marti, kytka je moc krásná! I já tě moc obdivuji, že jsi schopná psát příspěvek každý den! A jsem ráda, jsi taková milá jistota!!!
    Přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, no někdy vstanu, v hlavě nic není a já si říkám, dnes nic nebude. Nic prostě psát nebudu! Vypiju si kafe a rozjede se mi mozek a nápad je tady :-) Děkuji a měj krásné dny.

      Vymazat
  7. Marti, u mne to teď vypadá, že nenapíšu nic týden - taky mne nějak vyčerpává psaní v práci. U nás bylo ráno bílo (a málem jsem sebou majzla na zem hned před domovními dveřmi), večer už zas jen černé vlhké chodníky.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, vždyť chodíš do práce každý den na rozdíl ode mě, tak to je jasný. U nás to ani neklouže, což je pro mě dobře :-) Měj hezké dny bez klouzání.

      Vymazat
  8. Ahoj Marti, kytičky máš krásné a ty barvy. Já si občas také koupím, zrovna včera jsem se dívala a měla jsem chuť si koupit, ale protože mám ještě vánoční výzdobu, tak jsem to odsunula. Obdivuji tvoje psaní - máš to prostě v ruce.
    Měj hezké dny. Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivy, my jsme nakoupili právě po odstranění vánoční výzdoby. Já prostě kytky kolem sebe mít musím a už je pravidelně nakupuje i můj muž s chlebem :-) Měj se krásně.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.