úterý 21. června 2022

člověk a krajina


Další nahlédnutí na výstavu, kde jsme vernisáž nestihli a nikdo se už ani při tom množství akcí nediví. Stihnout všechno se nedá, ale i když nestíháme slavnostní zahájení, jen málokterou výstavu z těch větších si necháme ujít.
Tak dnes téma člověk a krajina. Snad vám to něco dát, i když fotím obrazy pod sklem a tedy s odrazem všeho v okolí, i když jsem se velmi snažila najít správný úhel.
Mějte pohodový den.










Výstavu na téma člověk a krajina je možné navštívit do konce června
Marta Dušková

V prostorách Masarykova kulturního domu v Mělníku v hale a v hudebním sále je instalována výstava s názvem Člověk a krajina.

Jedná se o prezentaci prací absolventů výtvarného kurzu akreditovaného MŠMT pod vedením Ireny Wenkeové. Výstava je již tradiční akcí, která se každoročně pořádá v MKD.

Zajímavé výtvarné pojetí daného tématu zde představují autoři:
Jana Danišková, Radka Dvořáková, Petra Hakenová, Jaromír Karban, Ivana Mikušová, Milan Němec, Olga Neuwirthová, Romana Přibylová, Zdenka Šubrová, Jitka Vodolanová, Věra Zmeškalová.

Výtvarná díla je možné shlédnout do čtvrtka 30. června.








4 komentáře:

  1. Určitě bych se šla také podívat.
    Hezký den, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Obecně nejsem fandou takových to obrazů, ale každý si najde nějaký svůj a i mě jich pár zaujalo, takže nakonec proč ne. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám to podobně jako Calistka - ne všechny se mi líbí, ale pár mne jich zaujalo. Díky za nahlédnutí na výstavu a hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda jsem nahlédla, Marti!
    Přeji příjemný den Helena
    https://sincerehelena.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.