sobota 18. června 2022

krása detailu


Tohle focení mám ráda. Je svobodné. Ne, že bych fotila k reportážím nerada, fotím moc ráda, ale když fotím jen tak pro sebe, je to větší radost. Je to svobodné, je mi v podstatě naprosto jedno, jaký bude výsledek. Při pracovním focení to tak samozřejmě není, víc myslím na to, jak to dopadne, i když fotím velké množství fotek, takže je z čeho vybírat. Navíc se téměř všechny podaří. Ale teď fotím několikrát do týdne, tento týden naposledy ve čtvrtek. 










Včera jsem přesazovala, rozsazovala a fotila za neustálého dozoru a sledování. Sárinka musí sledovat neustále dění kolem sebe a miluje, když něco děláme, pracujeme, včera byla pořád u mě tak blízko, že v jednu chvíli jsem ji trochu posypala hlínou. Začala fňukat a odběhla o kousek dál. Tohle nečekala.
Ale před vodou utíká domů okamžitě, stačí, aby se můj muž přiblížil k hadici a okamžitě běží se schovat domů a čeká, až to přestane. Vodu nesnáší a stačí, aby na ni spadla kapka, když můj muž vylézal z bazénu opět za asistence Sáry, která jej pozorovala z bezpečné vzdálenosti.





A ještě pár detailů nedetailů, na kterých mně spočinul zrak. Už jsem osadila první nově koupenou mísu netřesky, s druhou počkám, až odkvetou.
Mějte pohodovou sobotu.








6 komentářů:

  1. Krásně ti to kvete. I mě za chvíli netřesky rozkvetou. Naše Máša mě také neustále pozoruje, ale vždy v bezpečné vzdálenosti, skrytá někde poblíž v křoví. Občas při pletí ji zpozoruji, až když mě její drápky oznámí, že je u mě. Pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám netřesky mladé, takže letos myslím kvést nebudou. Tobě kvetou OK.
    Ráda jsem okoukla vaší zahradu a i vaši kočičí krasavici.
    Hezkou sobotu!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, ty detailní fotky netřesků se ti moc povedly. U mne má na květ zatím jeden, uvidím, jestli se další přidají. A kvete ti to krásně
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Marti to je nádhera. Netřesky jsou vděčné a krásné. V těch Míša h jsou úžasné. Líbí se mi to moc. To jsi fakt dobře nakoupila i osázela. Jsi moc šikovná a máš zahrádku jak malovanou. Přeji ti krásné dny hlavně ve zdraví, když jsou teď ta pekelná vedra.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké! V mísách budou vypadat skvěle!
    Zdravím tebe a hladím tu pozorovatelku 😀. Helena
    https://sincerehelena.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, fotky máš úžasné. Já část netřesků mám zelených a část fialových. Mám větší i menší rostlinky a některé mi zrovna budou kvést. Rozsazuji je do žardiniér, doplním hezkým kamenem a nějakou další skalničkou a raduji se z nich. Přes léto je mám na schodech do domku. V zimě jsou sice venku, ale trošku skryté, a to na sklepním okénku, které je směrováno stejně jako vchod do domku - na jih. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.