pátek 24. června 2022

tak už...



Konečně jsem se dočkala. Pozoruji již snad dva týdny lilii, kdy konečně rozkvete. Tak už, fotím dnes ráno zrovna ve chvíli, kdy je vše zalité sluncem. Zvláštní je, že poslední roky možná tři nevím, rozkvétala v květináči jen jedna lilie, přestože jich bylo vysazeno před lety víc. 
Teprve letos jsou tam dvojčata.






A konečně taky rozkvetly netřesky, ty jsem taky pozorovala několikrát za den. 








A nakonec můj pokusný truhlík, kam jsem zasadila pohled a vizitku se semínky. Snad si vzpomenete. No není to žádná hitparáda.
Mějte pohodový pátek.

5 komentářů:

  1. Já mám na zahrádce lilii zlatou a květy už mají po kráse,řekla bych, že dříve, než obvykle. Netřesky mi letos nekvetou. Jejich květ je ale takový zajímavý.
    Hmm pokusný truhlík....:-))). Ale co ! Přeci jenom něco vyrostlo !
    Měj bezva den !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, krásně ti to kvete. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti máš nádherné lilie a květy netřesku mě zaujaly u dávno. Trochu mi připomínají masožravky a pokud se do nich člověk zakouká, jsou opravdu úžasné. Omlouvám se, že se teď moc neozývám, ale hodně času mi zabere úklid po řemeslnících. Provádíme opravy v bytě. Zatím výměna klasického plynového kotle za kondenzační, a teď čekáme na zedníky, až na nás dojde řada. Ještě bychom potřebovali vymalovat. Tak že nás toho ještě čeká moc. Když mi chvilka vyjde, určitě se zastavím. Měj se krásně a užívej si léta.

    OdpovědětVymazat
  4. Vija
    Krásně kvetou.
    Měj se hezky. J.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné kvetení, Marti!
    Užij si hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.