čtvrtek 23. února 2023

od neznámého autora


Někdo sdílel anonymní vyjádření viz níže na facebooku, ale autor je neznámý, i když se píše o nějakém reportérovi, já to nemám ověřeno. Takže neznámý autor. Jako novinář bych takovou informaci musela zamítnout, informace si vždy ověřuju.
Nicméně informace mi přišla napsaná velmi zajímavě a přiznám se, že bez těchto slov bych si spoustu věcí neuvědomila a přijdou mi velmi pravdivé a nedokázala bych to takto sepsat ani náhodou. Tak si ukládám sem na blog a a třeba to bude zajímavé i pro vás.
Dávám sem pár fotografií z pondělní cesty z Prahy, víc jsem toho nestihla. Nebo mě možná nic nového nezaujalo, jezdíme stále stejnou trasu. 
Tady je sice autor známý, nicméně pro změnu místo neznámé tedy pro mě, vůbec si nepamatuju, kde to bylo, prostě návrat z Prahy domů.
Mějte pohodový den.



8 komentářů:

  1. Ten článek jsem už četla, přišel mi od někoho mailem. Je naprosto vypovídají.
    Hezký den, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, já s tím souhlasím. Já chodím i ve svetříku starém 20 let, zrovna tak i trička - prostě do roztrhání, zatímco mlaďoši potřebují se ve třídě trumfovat novými riflemi, teniskami, mobilem atp. Když jdeš do obchodu na nákup, tak starší lidé nosí tašky na nákup, mladoši ne, ti si vezmou mikroténový pytlík nebo si koupí novou tašku. Jak se postavím před gymnázium, tak tam stojí tolik aut, ale ne všechny jsou učitelů. To do školy jezdí ti dospělí, studující. MHD je přece pro socky. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle koluje na fb už nejmíň tři roky pokaždé s douškou že autorem je ten a ten nebo "moje teta" která byla moudrá žena apod. Ale ať už to vymyslel kdokoli, je to velmi pravdivé. Ale vzhledem k tomu, že takové " nevyžádané" rady přichází od nás, dinoasaurů kteří jsou přece sto let za opicemi tak se nad tím ti dnešní zpovykaní frackové jen budou smát. Co mě ale nejvíc štve, je to, že se snaží Evropa v čele s EU spasit svět který na nějaký její Green Deal zvysoka kašle, a ti největší světoví znečišťovatelé na nějaké dohody dlabou, na úkor svých obyvatel.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, už jsem to také četla. Ale je to pravdivé, až to bolí.
    Měj hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  5. Martičko, já to čtu poprvé u tebe, ale je to na 100pro pravda. A taky si myslím, že se pořád používá děsně moc chemie, i když by to občas šlo i jinak. O oblečení nebo botách s nějakými nápisy si myslím své.K tomu jsem nikdy neinklinovala.
    Dobrou noc. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, ta předposlední fotka je zajímavá - tu bys mohla převést do obrazu :)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  7. Jak se vším - nejdřív je třeba se podívat na sebe a pak kritizovat.
    Marti, měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.