úterý 16. ledna 2024

tvoření v prosinci



aneb moje neumělá tvorba. Naposledy tady byla na blogu v listopadu a něco z toho už je i pryč. Od mého muže jsem dostala pod stromeček nová plátna a to mě nabudilo po svátcích zase po delší době malovat. A opět Říp, ten poslední si někdo odnesl. Přiznám se, že nerada maluju stejné téma. Kromě Řípu, který maluju z různých úhlů. Namalovala jsem si ho tedy znovu z pohledu od Roudnice, který jsem ještě nemalovala. Jsem zvědavá, jak dlouho mi doma vydrží.
Dávám sem postupně, jak jsem malovala, tak vás zvu na malinkou výstavu, třeba se vám bude líbit.
Mějte pohodový den.

P.S. Aby to dnes nebylo jen o malování, přidávám, co nás včera navečer pobavilo a rozesmálo. Kurýr nám vezl zásobu pro Sáru, říkáme tomu Tesco pro Sáru, a když šel muž pro balík, překvapil ho kurýr otázkou. Co se tady u vás dnes děje? Máte zvířecí party nebo co? Já jsem sem k vám dnes vezl 26 balíků pro mazlíčky!!! No, pobavilo nás to. Ani nevím, že tady tolik zvířátek je, ale jsme velká vesnice přes tisíc obyvatel, tak je to pochopitelné asi...

První sníh


V zámku a podzámčí


Zimní cesta domů


Říp - jiný pohled

8 komentářů:

  1. Marti, děkuji za trochu kultury a humoru! Obého není nikdy dost.
    Měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, moc hezky maluješ. Máš svůj styl, stejně jako naše vnučka Lucka. Jen říká, že teď ty barvy z Číny se špatně míchají na jiné odstíny a ty kvalitní, které na trhu jsou se špatně shání a jsou hodně drahé. Měj se moc hezky a přeji další příjemné, tvořivé dny.

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední odstavec mne pobavil a Tvoje ,,výstava " se mi líbí. Má takovou správnou barevnost.
    Měj se hezky a přeji spoustu tvořivých dní.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, Říp se neokouká. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, to jsou překrásné obrázky. Moc se mi líbí ten první. Jsem moc ráda, že jeden krásný mám doma. Musí to být úžasný relax, malování. Těším se na další obrázky.

    OdpovědětVymazat
  6. Vija
    Marti, zimní cesta domů u mě vyhrává. Měj se hezky. J

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, hezké obrázky. Mám ten, co jsem tu kdysi vyhrála v kanceláři a pořád se na něj ráda koukám. A občas ho pochválí i nějaký kolega ;-)
    Měj se fajn
    P.S. Historka s kurýrem dobrá :D

    OdpovědětVymazat
  8. Marti děkuju za krásnou výstavu ! I mě se nejvíc líbí hned první obrázek. Ten co jsem u Tebe jednou vyhrála, visí u mého táty v kuchyni. Moc se mu líbil a když mě to řekl už asi třikrát, tak jsem mu ho věnovala :o). Měj se dobře, Lenka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.