pondělí 9. ledna 2023

balónková neděle


nebo balónková party. Naše včerejší rodinná sešlost byla pokračováním vánočních svátků, ještě na někoho čekaly dárky pod stromečkem. Chtěla jsem vnoučatům koupit nějaký malý dárek v novém roce a přiznám se, že hledání nějaké drobnosti, velké dárky už byly, mi dalo tentokrát docela práci. 
Nic se mi nelíbilo, nic nestálo za to. Původně jsem hledala pro každé dítě něco jiného. 
Potřebovali jsme opět něco v Evě, kde často nakupujeme, ale už jsem o tom psala. Vyberu na eshopu a pak se jen zboží vyzvedne. A Eva mě zachránila. Objevila jsem tuhle sadu tvoření balónkových zvířátek. Už jsme ji měli, tak jsem věděla, že baví každého bez ohledu na věk. Zvířátka už před časem tvořil s vnoučaty můj muž.
Tenhle dárek nezklamal. Děti se bavily dlouhou dobu a tvořily králíky, pejsky, kachny, čelenky a nevím, co ještě a já byla na sebe pyšná, jak hezky jsem to vymyslela. A tvořili i někteří dospělí.
Sady jsem ale nefotila, tak sem dávám foto z eshopu. 


Kdo byste chtěli tip na malý dárek, ale připravte se na to, že to není úplně tichá hra, tak můžete koupit zde. Občas prostě nějaký praskne, ale ta zábava stojí za to.
Pohodový vstup do nového týdne.
















4 komentáře:

  1. Marti, to je moc hezké! Super inspirace!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. To je opravdu prima.Naprosto věřím,že si děti krásně vyhrály a užily si to.
    Pěkný den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Z balónků se dají tvořit zajímavé věci a pro děti je to neskutečná zábava a legrace a zároveň se u káže i jejich šikovnost a dá průběh fantazii. Super hezké věci vy děti vytvořily. Přeji vám všem moc krásné dny v pohodě a ve zdraví.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.