pondělí 9. prosince 2019

jepičí život 8


Tak letos naposledy jepičí život. Pokračuji tam, kde jsem skončila v sedmičce
Poslední letošní díl, kdy se znovu zaskví některé vaše komentáře a já jim na chvíli vrátím život.
Některé komentáře jsou malým příběhem z vašich životů. 
Většina z vás tento projekt zná, tak jdeme na to. Povedlo se mi dotáhnout do konce rok 2018. 
Takže projekt bude pokračovat v roce 2020 rokem letošním. 
A jak jsem se bavila výběrem komentářů u příspěvků, zjistila jsem, že nejen komentáře jsou pomíjivé. U jednoho příspěvku mám krásně kvetoucí vánoční kaktusy, tak ty letos teda fakt nemám. 
Tak doufám, že se dnes rádi vrátíte trochu do minulosti jako já ráno. 
Pro mě je to trochu i test, zda mám pořád stejné názory, či zda bych reagovala i dnes stejně.
Přeji vám hezký nový týden.

no a co?
Marti, také už neřeším, co si kdo o mně myslí. Jinak bych asi nešla s klidem fotit panenky do parku nebo na dětské hřiště. A také mám ráda jednoduché věci.
Etažér se mi líbí a ta zlatá mi hrozná nepřijde. Možná by šla patina nějakou barvou udělat.
Jinak už u nás vypuklo předělávání kuchyně, tu hrůzu bych ti nepřála vidět. Něco jsme dali na půdu. Včera dovezli linku a pohovku. Ještě, že je linka v krabicích(dodělej doma) a pohovka taky na více částí, jinak nevím, kam bychom všechno dali. Můj muž nemohl v noci spát a ráno na mně vybafl, že se budu stěhovat. Ale jen o ulici výš, do bytu jeho rodičů, který je teď prázdný. Alespoň tam budu moct vařit a on si vždy doje na oběd. Je to stejný byt jako máme my, je je v přízemí. A není tam internet. Zkusím internet bez drátu, ale nevím, jestli se mi ho podaří zprovoznit. Beru si s sebou i pletení a když tak si Tvoje článečky přečtu dodatečně. Měj se moc hezky. Růža
Marti,
já si o sobě myslím, že také celkem vkus mám .
A mohu Tě uklidnit, tohle kýč rozhodně není !
No tak dobře, ta zlatá je malinko laciná, ale ve výsledku to neruší :-)
Moc se mi líbí, jak jsi na něj naaranžovala ovoce ;-)
Myslím, že ho můžeš používat nejen o Vánocích a rodinných příležitostech .
Krásný víkend!
Rozlišovat kýč/nekýč je zbytečná ztráta drahocenného času, kterou se ve svých životech ještě stále trápí hodně lidí. Rozlišovat líbí/nelíbí a co si myslí ostatní, na to kašlu, mi přijde mnohem pohodlnější a míň ubíjející. Když slyším slovo kýč, vždy si vzpomenu na byt své stařičké pratety, který stoprocentně naplňoval všechny aspekty tohoto pojmu - a já ten byt jako dítě milovala a dodnes na něj s láskou vzpomínám, protože byl prostě jiný a tetička si v něm dělala to, co jí se líbilo a díky tomu tam byla spokojená a šťastná, to bylo hlavní (bohužel ho před 2 lety někdo vykradl, takže už jej v původní podobě nikdy neuvidím).
Marti, já ti rozumím, pokud bys s tou zlatou měla mít problém, jsou tady spreje a udělej si barvičku podle svého.To víš, když už člověk má doma z dřívějška spoustu věcí, dokupuje potřebné věci k tomu a módní trendy nemůže respektovat. Já ve svých sedmdesáti přeci vše nevyvezu na skládku a nezačnu znova! Ale napadlo mě to!
Jenže můžu vyskakovat jen do výše svého důchodu.
Etažéry používej pořád a dělej si radost nějakým aranžmá po celý rok, nejen na svátky.
Zdraví přes pole i přes Labe: Jiřina z N.
Směju se, směju a klidně to napíšu ...ještě chvíli a počůrám se.
Za mne vede ten i Ikei, ten zlatý, jak to napsat, ta zlatá je na mne moc brutus.
Mám sousedku, to je pochodující kýč, dokáže se velice vkusně obléknout a pak na sebe navěsí půlku šperkovnice a já trpím. Vím, že dokáže pořídit skvělé kousky, které umlátí doplňky. Má krásnou zahradu s japonskými prvky, ovšem mezi tím i ty trpaslíky.
Takže svět je veselý , hravý a hlavně, že jsme zdraví.
Ahoj Marti, čím jsem starší, tím víc se mi líbí blýskavé věci a od té doby, kdy jsme v nějakém školním počítačovém programu objevily /my baby/ fotku našeho kostela a u toho popisek "kýč", vlastně ani nevím, co to slovo obnáší.
Takže já bych na vršek etažéru ještě uvázala malou mašličku, a to by pak nebyl kýč, ale originál. :) No a hlavně ať je plný. Krásný víkend Ti přeje Marcela.
Marti, dobre si vybrala ... tá zlatá k Vianociam patrí ... Tiež ma rodičia viedli k dobrému vkusu, gýč u nás nenájdeš ... nepáči sa mi to, nemám to rada. Druhá vec je osobný pohľad a meniaca sa doba ... Ak dnes niekto za gýč považuje brúsené sklo, tak toho mám doma veľa ... Vydávala som sa v dobe, kedy sa krištáľ dával ako svadobný dar. Páči sa mi dodnes a stále ho aj používame ... vázy i poháre ...
Maj príjemný víkend ... L.
Marti, obdivuji ty, kteří z fleku a bez kontextu onálepkují věci cedulkami kýč. Pro mě a jak koukám tak pro nikoho tady to až tak jednoznačné není! Ono třeba i tohle zlato časem chytne trochu patinu a nebo etažér prostě tak zarovnáš dobrotami, že si ho nikdo ani nevšimne.
Měj hezkou neděli, Helena
U nás byl zase jeden čas poštovní "hit", že doručovatel se ani neobtěžoval na nás zazvonit a rovnou hodil do schránky upozornění, že nás nezastihl a máme si zásilku vyzvednout na poště. To se pak stávalo, že jsem pracovala doma, slyšela klapnout schránku, tak k ní utíkám - a tam to upozornění. TAk jsem je vzala a šla třeba za hodinu na poštu, ale tam balíček samozřejmě ještě nebyl a já pro něj musela až druhý den. Teď se to prý zlepšilo, ale já si od té doby nechávám posílat vše do práce. Přeji pevné nervy při vyřizování a těším se na výsledek. Krásný víkend :-)
e*
No Marti, tak to ti držím palce.... Já už to vzdala. Poslala jsem už několik reklamací a stížností a nebylo to k ničemu. Mně navíc často balík ani smskou neohlásí, rovnou uloží na poště a ani lístek nevhodí. Asi mám být vědma a tak nějak tušit, že tam je.... Vedoucí balíkových doručovatelů se vždy jen omluví a slíbí, že dotyčného doručovatele pokárá a poučí. No, co si o tom myslet. Za ty peníze, co jim dávají, už od nich každý normální člověk snad odešel a na rozvoz vezmou kde koho, hlavně že se někdo najde. O nějaké zodpovědnosti nemůže být ani řeč.... Je to děs.
Měj se prima, Petra
Marti, vtipně si popsala něco, co by bylo k smíchu, kdyby to nebyla každodenní realita. Kde můžu, tam si vybírám jiného přepravce než Českou poštu... Na druhou stranu kvituji ty tatranky, co se na poště prodávají, při čekání ve frontách by jen mohl umřít hlady :o)
Drž se a nenech si zkazit den, Helena
Marti, koukám, že je to všude stejné. Nejvíc mně vždycky vytočilo doběla, když mi přišla SMS i email, že mi v čase od 13 do 18 hodin budou doručovat balíček. Seděla jsem jako trubka doma, v 13:30 mi přišla SMS, že jsem nebyla zastižena. Jednou jsem psala stížnost až do Brna, ale stejně se nic nezlepšilo. Slyšíš jen různé výmluvy, že mají málo lidí, protože za ty peníze to nikdo nechce dělat. Za nos by se asi mělo chytit vedení. Hlavně, že musí na přepážkách nabízet jiné produkty.:( Takže pokud si teď něco objednávám a je možnost zaslat balík na zásilkovnu, tak té možnosti vaužívám. Je to od nás blíž než na poštu a nemusím tam stát frontu. Co se týká naší paní doručovatelky tak ta je spolehlivá a ochotná. Je to i o lidech. Přeji pevné nervy a hezký pátek. Růža
Marti, bydlím se Slezsku a já si nemohu opravdu stěžovat. Pošta u nás mi přijde fakt dobrá ne-li doslovně výborná. Zato dcera v Čechách! Něco pošleš, oni to nevydají jí, ale vrátí to, protože oznámení o uložení poslali zcela jiné osobě se stejným jménem, bydlící v tomtéž městečku, ale na zcela jiné ulici. To by tě prdlo. Nejhorší, že nedodrželi ani zákonnou dobu pro možnost vyzvednutí. Při dohledávání se přišlo nato, že zaměstnancům pošty v městečku v Čechách to leží "v řiti", a co prý za tak málo peněz bych chtěla. Já říkám, že tam asi slavili "Mexické dožínky". Je to o lidech, o ničem jiném. U nás na poště z toho byli velice nešťastní, co si paní na té druhé poště v Čechách dovoluje. Zdraví Iwka
Nakopala bych je do prdele s rozeběhem, řeším to měsíc, co měsíc, když mi přijde krmení pro kočky. ... a jsem ředitel ovcí, protože jen doma planě nadávám, křičím a nic nedělám.
Jsi moje hrdinka, jsi můj vzor ...a jsi boží Italka !
Od nepaměti jsou lidé přitahováni krví, neštěstím a slzami.
Já osobně bych se šla podívat, ale pouze z profesního hlediska, protože záchrana lidských životů mne živila v praxi a dnes na to mají takové vybavení, že člověku padne sánka.
Takže já se všem omlouvám, nepřitahovala by mne tragédie, ale integrovaná záchrana lidských životů.
Marti, mám pocit, že lidi už jsou ze všech těch seriálů a filmů nějak otupělí. Násilí, rvačky, nehody, krev a smrt je v televizi na denním pořádku. A že jsou to občas záběry, že by se i u televize člověk opotil. A když pak vidí něco podobného na vlastní oči, dívají se jen na to, co už znají, jen to mají v přímém přenosu.
Je to děs, kam se naše společnost, co se tohoto týká, posouvá. A to nemluvím ještě o to, že jsou schopni si nehodu i fotit nebo natáčet....
Snad nás takové situace budou potkávat co nejméně....
Tvé fotky jsou moc hezké. Hřbitovy i s jejich stavbami kostelíků a kapliček mám ráda.
Měj se, Petra
Desia ma havarie na cestach... V okamihu zmenia zivoty zucastnenych... A tiez sa nemozem pozerat na bolest a utrpenie... Prestala som sledovat akekolvek krimi spravy... Prenasledovali ma depresie a strach... Najhorsie je, ze na aroganciu a nepozornost pri nehodach doplatia ti nevinni. Krasne miesto si nam ukazala na tvojich fotockach. .. Marti, pekny den prajem... L.
Marti, krásná kaple.Já jsem se přichomítla k havárce ještě když jsme bydleli v Liberci.Už jsem byla v noční košili a najednou před barákem strašná rána. Bouračka dvou aut.Nevím, kde se to ve mě vzalo a já letěla bosa v košili ven .Manžel volal záchranku a já než pŕijeli, tak jsem asi zachránila život mladýmu klukovi
Měl zapadlý jazyk a chroptěl.Nikdy jsem první pomoc neposkytovala a ani nevím ,jak jsem to v tom šoku zvládla.Byla jsem celá od krve a seděla vedle toho kluka než přijela sanitka.
Mèj krásný víkend.Martina
Ahoj Marti, obrázek mi byl povědomý, ale nešel mi k nadpisu, leč posléze jsem pochopila a musím ti napsat, že když jsem se vracela ve středu večer z Tvého Hodonína /školení/ a vyjížděla jsem na Břeclav na křižovatce za lázněmi, také mě jeden velmi rychle jedoucí blázen málem sejmul. Já vůbec nechápu nač ten nebezpečný spěch. Z jihu Tě zdraví Marcela.
Ahoj Marti, já když si na vteřinu pomyslím, že je vše v pořádku, za chvíli se začne vše sypat, vracet, stínit a strašit, abych se asi také nenudila. A přestože by mě zajímalo: Kde je?, neptám se, ale přeji Ti dny naplněné klidem a pohodou. :):):)Marcela
K tomu není ani co dodat. Lidská hloupost je nebetyčná a ve firmě evidentně pravá ruka netuší co činí levá. To jsi byla ještě slušná Marti :o)), já bych už asi byla ostřejší, nevydržela bych to.
Náš syn si nyní užil s O2 při přeložení internetu a televize od nich na jinou adresu. Bydlí již přes měsíc v jiném bytě a nemá to, výsledek je zrušení celého balíčku, reklamace služeb. A to mu několik "dam" na jejich lince povídalo pokaždé něco jiného. I prý, že mu volali a nemohli se mu dovolat :o)), tak to už prý bylo i na něj moc.
Jooo, zákazník náš pán!!
Měj hezkou neděli.
Ála
Marti, zdravím a děkuji za to, že jsi celou anabázi zveřejnila! To je to, co může případné zájemce odradit a takovým firmám přeji, aby zkrachovaly, buď se budou snažit nebo konec.Já mám zkušenosti s dobrými i se špatnými, někdy ale těch lemplů je nějak moc.
Nechat vydělat těm slušným!
pa Jiřina z N.
Jsem ráda, že nemůžu přispět žádnou podobnou osobní negativní zkušeností. Ovšem v jednom internetovém eshopu jsem chvíli pracovala a můžu potvrdit, že občas mají i v sebevětším eshopu neskutečný bordel :)
Elle about everything
Ten kaktus je nádherný. Sice trochu v předstihu, ale snad dlouho vydrží.
Já mám kolem sebe tolik negativních věcí, že kdybych to od sebe neodkopávala okovanou botou, tak bych byla v pr.... Omlouvám se za ten výraz.
Krásný víkend přeji 😀
Jarka
Marti, myslím si o sobě, že jsem pozitivní člověk. Vidím na dané věci, situaci, spíš to hezké... to ale neznamená, že nevnímám i to negativní. A někteří lidé to pozitivně ani neumí. Každý jsme jiný a v tom je to krásné a rozmanité. A aby mi někde někdo předepisoval, jak mám myslet? Jestli pozitivně nebo negativně? Mám vlastní rozum a svůj vlastní životní přístup. A ten mi nikdo nepředepíše. Takže asi tak: buďme sví. Sami nejlépe víme, jak je nám nejlépe :)
Marti, měj se moc hezky, Petra
PS: kaktus ti kvete krásně. Ten můj už se na to chystá :)
Marti, dneska je moderní neustále lidem předkládat jak mají žít, jak se mají chovat, jaké mají mít názory, co si mají myslet o okolním světě. Tolik rádců co vše vědí nejlépe, předávají své zkušenosti - nejlépe za peníze - a očekávají potlesk za své rozumy. Já se přikláním vždy hlavně k tomu svému, obyčejnému rozumu, který mi byl nadělen. Mám to štěstí, že jsem se narodila s pozitivním myšlením a čím jsem starší, tím myslím a žiji radostněji více a více. Protože už se během života stalo i několik velmi negativních situací, kdy jsem se trápila. A jak píšeš, kdybych neměla v sobě to pozitivní, semlelo by mne to hůř. Napsala jsi to moc hezky, opravdu. Vůbec nechápu jak by se mi žilo, kdybych už dopředu myslela negativně, vše odsuzovala, vše okolo mne bych vnímala špatně, zle. Kde bych pak čerpala vlastně radost z žití?
Měj pozitivní pátek a hlásím, že můj kaktus již pár květů také rozevřel, ale letos zatím není obsypaný jako obvykle.
pa Ála
Já jsem rozený negativista (asi po tátovi), ale vzala jsem si manžela, který je rozený optimista (a můj pravý opak...no, není to vždy jednoduché:)) a teprve ten mi otevřel mysl a naučil mě myslet a vidět věci pozitivně. Navíc jsem si po narození dětí zakázala sledovat všechny, dosud relativně "oblíbené", drsné válečné dokumenty apod. a rozhodla se zabývat jen "veselými" věcmi, protože jsem svou negaci nechtěla přenášet na děti. Musím říct, že se mi to (samozřejmě s výjimkami) daří (ťukám). Až si občas připadám přehnaně pozitivní.... Musím říct, že se to asi "naučit" dá. Máme to v sobě asi všichni, jen to v nás někdo musí probudit. A i ten můj táta už není takový bručoun:)))) Petra
Marti, já jsem optimista a věřím , že i to špatné se dá vyřešit.Jak říkal pan Brzobohatý ;jen se s toho neposrat".Nejsem stádní typ a žiji si podle svého přesvědčení.Nikomu neškodím a nechávám žít.Ale když se mi něco nelíbí,tak se ozvu.Hodně jsem narazila u kolegiň v práci, ale tenkrát mi to vůbec nevadilo.Hold jsem těžký introvert a žiju svůj život.Krásně Ti kvete vánoční kaktus.Já mám dva a začly kvést taky.Přeji hezký víkend.Martina
Já bych řekla, že nejdůležitější je - myslet (a nepřejímat bezmyšlenkovitě cizí názory) :-).
A kaktus ti kvete tak krásně, že mi to připomnělo mou myšlenku koupit si domů nějakou kytku. Uvažovala jsem o vánoční hvězdě, ale ten kaktus taky nevypadá marně :-)
Každičkou větu bych podepsala. Jen člověk mnohdy asi musí dojít životními karamboly do stádia, kdy jinak než pozitivně už myslet nechce. Je to neskutečně osvobozující pocit, vědomí, že nikdo z okolí nemůže zajistit, aby nám bylo dobře a viděli svět aspoň občas z lepší stránky. Vždycky je volba jenom na nás.
A tak volím taky pozitivní myšlení, které naštěstí nakonec to negativní zatím přebíjí...Možná taky proto, mi doma taky kvete vánoční kaktus :o))
Marti,
chtěla bych se dožít toho, že jsem své děti dobře vychovala !
Zatím asi stále něco dělám špatně !
Mám totiž pocit, že hrách na zeď házím / hlavně u 15 tileté / dcery :-o
Možná je to tím, že mé děti už vyndávaly jen myčku ;-)
Nebo, že jim ještě není 30.
Stále věřím, že až jednou dospějí budou při sobě držet jako je to u Vás !
A já řeknu Díky :-)
Takže já dnes odpojuji myčku a jdu nakoupit houbičky na mytí nádobí. To by bylo, aby ty děti nebyly úspěšné :-D
Myslím, že by děti měli doma od malička pomáhat, byť jsou to ze začátku jen maličkosti. Pamatuji si, jak starší syn utíral lžičky a uklízel je. Nebo si vzpomínám, jak balili ovocné knedlíky. Pak přišlo na řadu mytí nádobí, vynášení smetí, utírání prachu nebo luxování. Přestože jsme je vychovávali stejně byli v uklízení každý jiný, starší měl ve skříňce pořádek, mladší bordel. To mu trochu zůstalo, ale je pracovitý a obdivuji ho, že i přes zdravotní potíže hodně dokázal.
Tak ono to je tím nádobím :o) Konečně vím, co mám odpovídat, když poslouchám, že se mám, že mám takové děti...:o)
Marti, přeji hezký večer, Helena
Naše deti majú po tridsiatke a tiež na ich zvykoch, správaní a postojoch vidíme našu výchovu ... čo sme urobili dobre a čo sme zanedbali ... V čase formovania "dorastencov" sme si to až tak neuvedomovali ... iba sme sa snažili ... :) A tiež mávali služby, s podobným zameraním ako u vás ... akurát boli na to dvaja ... Marti, prajem pokojné dni ... L.
Ano, výchova je hlavně o příkladech a o tom, jak se chováme, když si myslíme, že nevychováváme. Proto se nemůžu divit, že můj syn je trochu bordelář a má sklony nechávat věci na poslední chvíli ;-). Ale má i spoustu kladných stránek, tak doufám, že jsem to moc nepokazila. Pokud dokáže být v životě spokojený a nebude žít na cizí úkor, budu spokojená i já :-).
Pěkné dny
Krabičku na zoubky jsem dětem zatím nekoupila, ale asi bych měla, protože Vendovi o prázdninách vypadl první zoubek. Naši kluci ho také neměli, ale zpočátku jsem zoubky dávala do malinkého hrnečku. Hlášky dětí mě také baví. Teď u náš vnoučata pár dnů tráví. Oba jsou hodně živí a tuhle říkám Vendovi: "Co jsi slíbil rodičům?" Váša se zamyslel a pak dí:" Že budu hodný. To jsem se asi zbláznil." Za chvíli si pro ně přijedou rodiče a už teď vím, že na mně padne prázdnota a bude se mi po nich moc stýskat.
Krabička s prstýnkem bylo krásné překvapení.
Přeji krásné odpoledne. Růža
Na to, že to měl být článek "o ničem" byl krásný a o něčem.
O všem? Ovšem!
To není o ničem, to je o lásce!
Helena
No, jo. Našim dětem je taky zoubková víla mění, většinou za dvacetikoruny.
Ale výroky vnoučat taky miluji. Ráno jsem si s vnoučkem čistila zuby a on se dívá, že si potom mažu na obličej krém. "Proč to děláš, babi?" "Abych neměla moc vrásek." "Tak si to namaž hlavně na čelo, tam jich máš hodně." No, člověk je musí milovat.
U našich vnoučat fungovala zoubková víla s malinkým ozdobeným pytlíčkem.
Náhodou se to Tvoje povídání hezky četlo !
Hezkou neděli!
Hanka

58 komentářů:

  1. Marti, moc Ti děkuji, že jsi si opět dala tu práci a připomněla zajímavé komentáře a příhody. Pobavila jsem se.
    Vánoční kaktus si také letos dává oddych a myslím, že nekvetl ani loni. Zato mi skromně kvete fialka a dokonce i orchideje mají poupata. Jestli vykvetou bude to pro mně velký pěstitelský úspěch.
    Měj pěkné pondělí. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, mně vánoční kaktus nekvete s prostého důvodu, už žádný nemám, všechny jsem zničila. Kvete mi ale fialka, což považuji za velký úspěch. Měj pěkný den.

      Vymazat
  2. Ráda jsem se pročetla tak trochu nazpět Marti...
    Jo a kaktusy mi kvetou tři najednou :o))).
    pa Ála

    OdpovědětVymazat
  3. Je to zajímavé přečíst si to takhle zpětně.
    Hezký večer, Marti!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, jsem ráda, že se pořád můj "projekt" líbí. Měj pěkný den.

      Vymazat
  4. Marti, taky jsem si vše přečetla.Kaktusy mám dva vánoční a kvetou.Díky za počtení a přeji krásný večer.Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Projekt "návrat v čase" pokračuje :). Je to docela zajímavé si přečíst na co a jak jsem reagovala.
    Měj se pěkně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, to je krásný podtitul, pokud nezapomenu, dovolím si příště použít, páč to je návrat v čase. Měj pěkný den.

      Vymazat
  6. Tohle si vymyslela moc hezky, Marti!
    Děkuji a přeji hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, jééé to mě těší. Děkuji a měj pohodový den.

      Vymazat
  7. Krásné ráno, milá Martino !
    Sluší se poděkovat za tvá slova u mne, za podporu, vážím si jí.
    A co se vůbec událo, já se sesypala, můj život se sesypal jako domeček z karet, moc jsem si naložila, život mi naložil. Lezu pomaličku, polehoučku nahoru s odřenou prdelí
    a duší. Nepřestala jsem psát, jen potřebuji nabrat energii, odpíchnout se a nacpat spoustu kyslíku do přidušeného mozku.
    Krásný advent, kvete mi nádherně a bohatě vánoční kaktus, asi je to takové bolestné pro marnivé blondýny .Pohlazení Justýně a pozdrav od Edíka, už nemá boky jako skříň, snaží se, co mu síly a medicína dopřejí.
    Moc mi to tu chybí, mávám, zdravím a vrátím se ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blondýnko, hurá, je úlevné číst tvůj komentář a vědět, že jsi aspoň relativně v pořádku. Teď už se budeš zvedat jen nahoru, není možné, aby byl člověk pořád dole. Tak se dejte u vás do pořádku, ať je svět zase hezčí.

      Vymazat
  8. Bylo to jako filmový trik, když mi doktor Edede přivedl mého manžela do 24 hodin, vyzkoušel jsem mnoho způsobů, jak dostat mého muže zpět, ale vždy se setkávám se špatnými lidmi, dokud jsem nemyslel doktora Ededeho radu každému, kdo má stejný problém kontaktujte ho na Ededetemple@gmail.com nebo Whatsapp +233235887825 Slibuji, že vás nikdy neodradíme.

    OdpovědětVymazat
  9. Život se mnou nebyl snadný poté, co bylo moje manželství rozbito, když můj manžel požádal o rozvod, ale děkuji Bohu, že použil DR WALE, který je jako Bůh na Zemi, aby obnovil mé rozbité manželství pomocí jeho mocného kouzla. Trpěl jsem 6 měsíců depresemi, ale dnes jsem tak šťastný, že jsem poznal DR WALE, protože jeho kouzlo mě skutečně přimělo uvěřit, že kouzla jsou skutečná a fungují. Slyšela jsem každý kousek instrukcí, které mi dal DR WALE, protože mi slíbil, že mě udělá šťastnou a hrdou, a opravdu, to všechno se stalo a můj manžel se ke mně vrátil s koleny na zemi a během několika dní mě prosil o odpuštění. poté, co jsem se s ním spojil a nyní jsme opět dokonale spojeni na celý život. Mohu směle všem říct, že kouzla DR WALE jsou opravdu nejlepší a nejmocnější. Jsem mu navždy vděčný až do konce věků. Takže se s ním můžete spojit e-mailem přes: WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mailem: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. PROFESIONÁLNÍ KOUZELNÍK, KTERÝ VÁM POMŮŽE S KULZEM LÁSKY, ABYSTE SVÉHO BÝVALÉHO MILENCE PO ROZVODU/Rozvodu NALÉHAVĚ ZPĚT, I KDYŽ SE VAŠE SITUACE ZDÁ BEZNADĚJNÁ! KONTAKT: DR WALE NA WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 JE URČITĚ NEJLEPŠÍ KOUZELNÍK ONLINE A JEHO VÝSLEDEK JE 100% ZÁRUKA..
    Po šesti letech v manželství s mým manželem začal můj manžel chodit s jinými dívkami a projevovat mi chladnou lásku, několikrát mi vyhrožoval, že se se mnou rozvede, pokud se ho odvážím zeptat na jeho poměr s jinými dívkami, byla jsem totálně zničená a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu DR WALE, který pomáhá lidem s jejich vztahovým a manželským problémem pomocí sil lásky Kouzla, Když jsem kontaktoval DR WALE, řekl mi vše, co jsem potřeboval udělat, a já dodržoval všechny pokyny, které mi dal, a udělal jsem vše, oč mě požádal. po několika týdnech se vše začalo obracet k mému dobru, nyní přestal chodit s dívkami a je se mnou navždy a doopravdy. Kontaktujte DR WALE skvělé kouzlo Caster pro váš vztah nebo manželský problém.
    Tady je jeho kontakt..
    WhatsApp /Viber: +2347054019402 nebo
    drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Mým přáním právě teď je, aby Bůh nadále žehnal doktoru Ibinobovi za jeho dobré skutky pro život těch lidí, kteří mají zlomená srdce. Jmenuji se Michael DeBruin a jsem z Německa, je to už nějakou dobu, co se postoj mého milence změnil z toho, že je ke mně starostlivý typ, kterým byla, ale později se ukázalo, že se o mě vůbec nestará. Ale nedlouho, později jsem zjistil, že má milenka měla poměr s někým jiným, pak mi dále řekla, že mě po tom všem, čím jsme prošli, nepotřebuje. Jednoho dne mi přítel řekl o kouzelníkovi, který s kouzlem Dostanu zpět svou ženu, vzal jsem si jeho číslo mobilu, zavolal jsem mu a také whatsApp jemu, na což mi odpověděl a já jsem udělal nějaké oběti kouzelníkovi a on mi koupil předměty, které použil pro oběti a později mi zavolal že před 48 hodinami se mi moje láska vrátí a teď jsme do sebe zamilovaní víc než kdy jindy. můžete ho kontaktovat na WhatsApp +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com..Můj milenec se vrátil zpět a rozešel se s druhým klukem, se kterým měla vztah... Děkuji Dr Ibinoba

    OdpovědětVymazat
  12. Můj manžel mě opustil, aby mohl být s jinou ženou, Dr. Ajayi je mocný duchovní muž, ke kterému se můžete obrátit, pokud potřebujete pomoc, je dokonalým kouzelníkem, který vám může pomoci vyřešit vaše životní problémy. můžete ho kontaktovat na jeho e-mailu: drajayi1990@gmail.com a můžete ho také kontaktovat na jeho WhatsApp / Viber čísle: +2347084887094 pomohl mi získat zpět mého manžela po 4 letech odloučení, byla jsem na pochybách, ale doktor Ajayi byl schopen odstranit pochybnosti s dobrými výsledky. Dr Ajayi také připravuje bylinky na jakýkoli druh nemoci, Byliny na léčbu impotence u mužů, bylinky na léčení myomů, Byliny na otěhotnění, bylinky na onemocnění ledvin, Lék na cukrovku a jakýkoli zdravotní problém Dr Ajayi na ně má bylinky.

    OdpovědětVymazat
  13. Chci se podělit o svůj úžasný zážitek s nejlepším kouzelníkem DR WALE, můj manžel mě podváděl, a když jsem zjistila, že jsme se pohádali, což vedlo k tomu, že požádal o rozvod, plakala jsem a onemocněla jsem, když jsem hledala citáty o lásce online Viděl jsem lidi mluvit o něm a jeho skvělé práci, jejichž případ byl podobný mému, zanechali jeho kontaktní údaje Kontaktoval jsem ho a řekl mi, ať si nedělám starosti, že po týdnech zruší rozvod a vrátí se ke mně poté, co udělám vše, o co požádal K mému největšímu překvapení to druhý den večer udělal můj manžel, který poklekl a prosil mě, abych ho přijala zpět, ještě jednou děkuji DR WALE, opravdu jste pro mě požehnáním, může vám také pomoci kontaktovat DR WALE na WhatsApp/Viber : +2347054019402 NEBO drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Nikdy jsem netušila, že lidé mohou být tak laskaví, obětaví a úžasní, dokud mi DR ISIKOLO nepomohl s mými manželskými problémy. Můj svazek s manželem nebyl ani rok, když jsme začali mít problémy. Bylo to tak časté, že jsem upadala do deprese a neustále s ní bojovala a zároveň mě manžel opustil a přísahal, že se už nikdy nevrátím. V tu chvíli jsem nevěděl, co se svým životem. Musel jsem dál hledat pomoc, dokud mě nezachránil DR ISIKOLO. Poté, co provedl náležité konzultace, mi bylo jasné, že bývalá milenka mého manžela s ním neustále manipulovala, aby ho mohla mít zpět. DR ISIKOLO mi řekl, co mám dělat, a se vší jistotou musím mít výsledek po 2 dnech, což jsem dodržel a pomohl mi a výsledek byl tak úžasný. Nyní je můj manžel zpět ke mně a v teple a štěstí počíme naše první dítě. pokud máte podobné nebo milostné problémy, stačí mu napsat přes Viber/WhatsApp +2348133261196 nebo poslat e-mail na adresu: (isikolosolutionhome@gmail.com), aby vám mohl nezištně pomoci.

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem jedním z příliš mnoha lidí, kteří jsou zde na to, abych dosvědčil světu, že doktor Isikolo je skutečně muž s dobrým srdcem, který dělá vše pro to, aby pomáhal lidem, i když je veškerá naděje ztracena ve snaze najít řešení jejich problémů. Moje vlastní problémy se skutečně neliší od ostatních, protože mám svého snoubence zpět po 48 hodinách, kdy pro mě doktor Isikolo pracoval. Nezvládl jsem žal, když jsem věděl, že jsem ztratil svého snoubence s jinou dámou. Byl jsem ztracen ve tmě a jsem vděčný Bohu, že čestní lidé jako doktor Isikolo skutečně existují, jen aby setřeli slzy z tváří těch, kdo mají zlomené srdce. Mám 100% záruku a jistotu, že vás nezklame, když budete hledat jeho pomoc při hledání řešení vašich problémů, ať už manželských nebo vztahových nebo jiných problémů souvisejících se životem. Stačí mu poslat e-mail přes: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp nebo Viber na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  16. Barbara Satoransky11. listopadu 2022 v 18:44

    Jsem zde, abych poděkoval skvělému doktoru Isikolo za vyřešení mých manželských problémů. Moje manželství se zhroutilo kvůli nekonečným problémům a potížím, které jsem měla s manželem. Odešel, aniž by se ohlédl, a já byla tolik měsíců sama. Jeho rodina zasáhla a stále se nic nezměnilo. Byla jsem emocionálně zničená a ztratila jsem naději, že znovu najdu lásku, protože on byl vším v muži, kterého jsem kdy chtěla. Stejně jako mnoho lidí jsem se o DR ISIKOLO dozvěděl, když jsem začal hledat pomoc. Dlouze jsme diskutovali o mých problémech a on mě ujistil, že dostanu řešení, které potřebuji. Nezbylo mi nic jiného, než vyhovět jeho postupům a on nic nezdržoval. Udělal pro mě a mého manžela milostné pouto a láska a štěstí, které jsme sdíleli, byly obnoveny a dorazil ke mně přesně po 48 hodinách, jak DR ISIKOLO slíbil. Je to opravdu skvělý pomocník a je na něj spolehnutí. pokud máte nějaké problémy, stačí mu napsat přes WhatsApp/Viber: +2348133261196 nebo poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Láska zůstává úžasná, když jste se svou spřízněnou duší, a štěstí je pro vás oba zajištěno. DR ISIKOLO mě přiměl k tomu, abych si uvědomil, že mohu obnovit to, co vám dělá život krásným, a právě když jsem ztratila naději v získání mého muže zpět a on mi ho vrátil. Měli jsme komplikovaný vztah a celou dobu jsme se hádali a on měl zlomené srdce a já byla nešťastná. DR ISIKOLO se objevil po několika pokusech získat ho zpět a neuspěl. Obnovil lásku a spojení mezi mnou a mým mužem a za pouhých 48 hodin jsme měli rande a povídali si o věcech a nyní plánujeme, že se vezmeme a budeme spolu navždy žít šťastně. Slova nedokážou vyjádřit mou vděčnost DR ISIKOLO a všem, kteří o něm mluvili pochvalně, o něm nikdy nelhali, protože je skutečně důvěryhodný. Kontaktujte ho ještě dnes a nechte ho, aby vám také pomohl. e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) nebo mu napište přes WhatsApp: (+2348133261196)

    OdpovědětVymazat
  18. Moje osmileté manželství bylo na spadnutí, když jsem se dočetla o doktoru Ajayim, mocném kouzelníkovi, který pro mě vytvořil kouzlo lásky, a to přimělo mého manžela pokleknout a prohlásil, jak moc si mě váží a nikdy neopustí manželství, protože Dr. Ajayi, můj domov je nyní plný lásky. Pokud máte v manželství těžké časy, doktor Ajayi je vaší poslední zastávkou pro pomoc. Kontaktujte ho na Whatsapp: +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem zde, abych poděkoval DR ISIKOLOVI za jeho pomoc při záchraně mého vztahu. Můj přítel mě opustil, protože jsem se rychle vzpamatoval a několikrát jsem s ním bojoval kvůli nejistotě, když jsem ho viděl, jak se kdy sblíží s jinou dámou. Nenašel jsem žádný lepší způsob, jak ho přimět, aby se ke mně vrátil a DR ISIKOLO mě zachránil. Když jsem ho kontaktovala, řekl mi vše, co jsem potřebovala vědět o tom, jak bude láska a spojení mezi mnou a mým mužem obnoveno. Vyhověl jsem a on bez váhání udělal práci a hned po 48 hodinách mi můj přítel zavolal. Jsem šťastný a plný života díky laskavosti DR ISIKOLO. Vyzývám každého, kdo má problémy, aby ho nyní kontaktoval a on vám jistě pomůže. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo pokud dáváte přednost WhatsApp/Viber text: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  20. Jmenuji se Estela Dovydas a jsem zde, abych ocenil doktora Isikolo. Vždy jsem měla se svým přítelem komplikovaný vztah. Tolikrát jsme se pohádali kvůli nejistotě na obou stranách a oddělili jsme se. Moc dobře jsem věděla, že ho stále miluji a potřebuji ho zpátky ve svém životě. Zanedbal mou prosbu a snahu dát věci do pořádku a dostal jsem informaci, že už se schází s jinou dámou. Situaci jsem nemohl pomoci, tak jsem musel kontaktovat DR ISIKOLO a povídali jsme si a já jsem mi vše vysvětlil. Ujistil mě, že mi pomůže a zajistí, abych ho dostal zpátky ke mně. Neztrácel čas, aby mi pomohl, obnovil lásku a radost, kterou jsme sdíleli, a já jsem dostal svého muže zpět ke mně. Vím lépe, že vše, co tolik lidí říká o DR ISIKOLO, je vlastně pravda, když jsem dostal výsledek jeho práce za 48 hodin, jak slíbil. Věřte mi, že i vám může pomoci, pokud věříte. Takže ho teď kontaktujte. Jeho e-mailový kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp/Viber na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  21. Vynikající a úžasná řešení, jak získat zpět svého bývalého partnera.
    Komu se to může týkat, opravdu jsem ocenil, jak Velký DR ISIKOLO využil své intuitivní vedení a dovednosti jako životní kouč a také jeho empatii, aby mi přivedl mou spřízněnou duši zpět. Za 100 procent bezplatného skutečného psychologa, konzultanta, který přivede zpět vašeho ex a vyřeší všechny vaše obecné problémy nebo problém s utrpením. můj partner mě opustil kvůli nekonečným bojům a hádkám a já jsem byla celé měsíce zničená a vrátilo se mi štěstí, když jsem ho kontaktovala. Jediný DR ISIKOLO skvělý je jediný, kdo vám může pomoci. Vyřešil můj problém za mě. Přivedl zpět mého bývalého během 48 hodin konzultace. Spojte se se skvělým e-mailem  Dr Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také přes WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  22. Můj přítel se se mnou rozešel před 2 měsíci, protože měl pocit, že ho podvádím s mým přítelem, snažila jsem se mu vše vysvětlit, ale zaplatil hluché uši, byla jsem emocionálně zničená, protože jsem ho opravdu milovala. Viděl jsem na internetu příspěvek o DR ISIKOLO, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztraceného milence, nejprve jsem pochyboval, jestli je to skutečné, protože jsem v takové věci nikdy nevěřil, ale rozhodl jsem se mu to zkusit, kontaktoval jsem ho a on řekl já, co mám dělat a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo Lásky Proces kouzla ke znovusjednocení milenců je velmi jednoduchý a pracuje nezištně s lidmi stejným způsobem, jakým obnovil můj vztah do 48 hodin a můj přítel volal a prosil, aby smiř se se mnou znovu, pokud potřebuješ pomoct vyřešit svůj vztah nebo manželský problém. Zde je jeho kontakt, WhatsApp/Viber na něm: +2348133261196, napište mu (isikolosolutionhome@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  23. Laura Medřická6. prosince 2022 v 15:38

    Začátkem tohoto roku jsem se strašlivě pohádala s manželem a on neměl jinou možnost, než odejít z domu a já si myslela, že je jen naštvaný, kvůli čemuž odešel. Po pár dnech jsem ho nemohl kontaktovat ani zjistit, kde je. Čekal jsem a čekal, ale nikdy se nevrátil ani mi nezavolal. Byl jsem plný bolesti a výčitek z toho, co se stalo. Snažil jsem se, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, ale bez úspěchu, dokud jsem nekontaktoval DR ISIKOLO, který mi přišel na pomoc. Odvedl svou práci dokonale, aby nás dal dohromady, a můj manžel zavolal a vrátil se domů přesně po 48 hodinách, přesně jak slíbil. DR ISIKOLO je tak skutečný a nikdy nezklame. kontaktujte ho, pokud potřebujete pomoc. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  24. DĚKUJI, DR ISIKOLO, PŘIJDETE K MÉ ZÁCHRANĚ V MOJI NEJHORŠÍ CHVÍLI.
    Můj manžel a já jsme posledních 6 měsíců bojovali s manželskými problémy a nevěděla jsem, že za problémy, které jsme kdy měli, je mozek rodina. Problémy eskalovaly a nakonec se z domu odstěhoval. Byla jsem sama s dcerou a život bez něj po mém boku byl bídný. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych problémy ukončil, ale bez úspěchu. Musel jsem tedy vyhledat pomoc, což mě vedlo ke kontaktování DR ISIKOLO. Jak jsem si vždy přál, slyšel můj pláč a přišel mi na pomoc. Vyřešil problémy, které jsme měli, a můj manžel a já jsme se k sobě vrátili a stále mě udivuje, když dostanu výsledek za 2 dny, jak slíbil. Pokud máte problémy se svým partnerem, kontaktujte ho hned a nezklame vás, protože je důvěryhodný a spolehlivý. napište mu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  25. DR ISIKOLO není srovnatelný, pokud jde o řešení vašich vztahových nebo manželských problémů. Jmenuji se Claudia Svěrák. Dlouho jsem bojovala s depresí, protože jsem věděla, že je to důsledek zlomeného srdce, když mě můj přítel opustil kvůli jiné paní. Nikdy jsem nevěděl, že se rozhodl ode mě odejít, dokud neuplynuly měsíce a já jsem ho nebyl schopen zastihnout. Když jsem o něm slyšel, musel jsem kontaktovat DR ISIKOLO. Řekl mi vše, co bylo potřeba udělat, aby se obnovila láska a spojení mezi mnou a mým mužem, což udělal. Výsledek se začal projevovat po 48 hodinách, jak slíbil. Možná to zní divně, ale je 100% pravda, že nikoho nezklame. Už se nebojte a kontaktujte ho hned. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp nebo Viber+2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  26. KONEČNĚ JSEM VYHRAL V LOTERII A NEVÍM, JAK JSEM RÁD
    Jmenuji se Vanessa Pernický. Chci poděkovat doktoru Isikolovi za to, že jsem mohl vyhrát loterii o miliony eur, a projevuji své uznání tím, že píšu jeho úžasná díla online, abyste si je mohli přečíst, a kontaktujte tohoto muže, aby vám pomohl s jakýmkoli vaším problémem. Když jsem potkal tohoto muže, řekl mi, že se budu radovat, až pro mě kouzlo udělá, a já mu věřila a udělal mě šťastnou. Dal mi výherní čísla a byla to 3, 25, 38, 43, 49 a čísla šťastných hvězd byla 3 a 7. Vyhrál jsem 461.000 eur. Děkuji vám pane za to, co jste pro mě udělal. Pomáhá také s milostnými a vztahovými problémy a je tím nejlepším, co můžete kdekoli najít. pošlete mu e-mail přes: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  27. Byla jsem opravdu smutná a zraněná, když se můj manžel rozhodl mě opustit kvůli dívce mnohem mladší, než jsem já. Můj manžel je docela bohatý, takže na něj má mnoho žen. Nicméně je to milující a starostlivý muž, ale tato konkrétní mladá dáma se ho zmocnila zvláštním způsobem, který jsem nedokázal vysvětlit. V určitém okamžiku jsem uvažovala, že jí vezmu život, protože můj manžel ji měl opravdu rád, ale přítel mě od toho činu odradil. Musel jsem hledat duchovní pomoc na internetu a pak jsem četl o různých úžasných komentářích o pánovi voodoo, mnoho lidí vydalo různá svědectví o jeho dobrých dílech a obnovení manželství. Vzal jsem jeho e-mail voodooconnect60@gmail.com z jednoho svědectví a kontaktoval jsem ho. Řekl jsem mu o svém problému a dal mi pokyny, jak se řídit, a položky k nákupu. Během sedmi (7) dnů můj manžel přerušil všechny prostředky komunikace se zlou paní, měl výčitky svědomí a prosil mě o odpuštění. Vyjadřuji velké díky voodoo pane a budu navždy vděčný za vaši pomoc. Doufám, že toto svědectví uvidíte, protože jsem slíbil, že se o svědectví podělím, pokud mi pomůžete. můžete ho také kontaktovat na WhatsApp: +234 8097014925

    OdpovědětVymazat
  28. Anna Hablakova5. ledna 2023 v 12:47

    MÁM ZPĚT MANŽELA. laskavě navštivte a podívejte se na další recenze o DR ISIKOLO pro svůj vlastní web řešení: (https://isikolotemple.com)
    Začátkem tohoto roku jsem se strašlivě pohádala s manželem a on neměl jinou možnost, než odejít z domu a já si myslela, že je jen naštvaný, kvůli čemuž odešel. Po pár dnech jsem ho nemohl kontaktovat ani zjistit, kde je. Čekal jsem a čekal, ale nikdy se nevrátil ani mi nezavolal. Byl jsem plný bolesti a výčitek z toho, co se stalo. Snažil jsem se, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, ale bez úspěchu, dokud jsem nekontaktoval DR ISIKOLO, který mi přišel na pomoc. Odvedl svou práci dokonale, aby nás dal dohromady, a můj manžel zavolal a vrátil se domů přesně po 48 hodinách, přesně jak slíbil. DR ISIKOLO je tak skutečný a nikdy nezklame. kontaktujte ho, pokud potřebujete pomoc. napište mu přes WhatsApp nebo Viber: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  29. Elena Bagárová10. ledna 2023 v 10:05

    Měla jsem krásné spojení se svým manželem a sdíleli jsme štěstí, teplo a pravou lásku. Žili jsme spolu 12 let a měli jsme dvě děti. před několika měsíci jsme začali mít nekonečné problémy a neustálé hádky. Domov byl plný neštěstí a moje děti vždy plakaly, když nás neustále viděly bojovat. Nakonec odešel a přerušil všechny prostředky, abychom s ním mohli komunikovat. Dělal jsem vše, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, protože jsem ho miloval, ale bez úspěchu. DR ISIKOLO mě zachránil, když jsem ho kontaktoval, a on mi prozradil, že za problémy, které jsme měli, byla žena, protože mysl ovládal mého manžela pomocí kouzel temné magie, jen aby ho odebral mně a mým dětem. a slíbil mi pomoc, což učinil, když jsem dodržel postupy jeho práce. Můj manžel byl očištěn a očištěn od kouzla a znovu získal sám sebe a vrátil se domů k nám a vymysleli jsme věci. Žijeme spolu zase šťastně. DR ISIKOLO může pomoci i vám. stačí ho kontaktovat prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo kliknutím na jeho webovou stránku zkontrolovat a kontaktovat ho nyní. (https://isikolotemple.com) nebo mu napište přes WhatsApp: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  30. Jsem velmi šťastná, že se mohu podělit o toto úžasné svědectví, byla jsem zraněná a zlomené srdce, když mě můj manžel opustil s naším dítětem, byla jsem zmatená a nevěděla jsem, co mám dělat, tolik jsem ho milovala, snažila jsem se, co jsem mohla, přinést se vrátil, ale veškerá moje snaha byla marná, jednoho věrného dne jsem vysvětlil svůj problém své přítelkyni a ona mi řekla o velkém sesílateli milostných kouzel jménem DR WALE, který ji také otěhotněl, když hledala dítě. řekl mi, že jsem se také připojil k internetu, abych viděl všechny dobré zprávy o DR WALE, kontaktoval jsem DR WALE prostřednictvím kontaktních údajů, které mi dal můj přítel, po několika hodinách mi kouzelník odpověděl a řekl mi, abych zůstal, a dal mi nějaké pokyny ohledně co mám dělat a udělal jsem přesně, jak mi bylo řečeno, k mému největšímu překvapení mi zavolal můj manžel, který se mi tři roky neozval, a začal se omlouvat za všechny křivdy, které mi udělal, a prosil mě, že se chce vrátit doma se mnou a dětmi, teď mě miloval víc než kdy předtím, moji vážení diváci, bratři a sestry, pokud procházíte jakýmkoliv problémem, kontaktujte DR WALE, dávám vám 100% záruku, že vaše problémy vyřeší. kontaktujte ho přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Nejlepší místo, kde najdete řešení lásky, přejděte na web Dr. Isikolo (https://isikolotemple.com)
    Jmenuji se Estela Dvořáková a jsem zde, abych ocenila doktora Isikolo. Vždy jsem měla se svým přítelem komplikovaný vztah. Tolikrát jsme se pohádali kvůli nejistotě na obou stranách a oddělili jsme se. Moc dobře jsem věděla, že ho stále miluji a potřebuji ho zpátky ve svém životě. Zanedbal mou prosbu a snahu dát věci do pořádku a dostal jsem informaci, že už se schází s jinou dámou. Situaci jsem nemohl pomoci, tak jsem musel kontaktovat DR ISIKOLO a povídali jsme si a já jsem mi vše vysvětlil. Ujistil mě, že mi pomůže a zajistí, abych ho dostal zpátky ke mně. Neztrácel čas, aby mi pomohl, obnovil lásku a radost, kterou jsme sdíleli, a já jsem dostal svého muže zpět ke mně. Vím lépe, že vše, co tolik lidí říká o DR ISIKOLO, je vlastně pravda, když jsem dostal výsledek jeho práce za 48 hodin, jak slíbil. Věřte mi, že i vám může pomoci, pokud věříte. Takže ho teď kontaktujte. Jeho e-mailový kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com a můžete mu také poslat SMS přes WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  32. Práce DR ISIKOLO na mě udělaly velký dojem. Tohle se mi opravdu stává. Mám zpět svého bývalého manžela. Jmenuji se Ivana Klimešová a jsem moc ráda, že dnes mohu psát o své pomocnici, která se za mě nad mým vztahem modlila. Bůh skutečně použil tohoto muže, aby pomohl mé situaci. Před pěti měsíci jsme měli s manželem obrovskou hádku, která vedla k našemu rozvodu. Pro mě a mého syna to bylo peklo, že jsme se museli přestěhovat do jiného města. Stal jsem se samoživitelem. S doktorem Isikolem jsem se setkal teprve asi před měsícem, když jsem mu řekl o své situaci a on mi řekl, abych si s tím nedělal starosti. Během dvou dnů se ke mně vrátil můj bývalý manžel. Stalo se to v úterý ráno, když mi zavolali z domova (rodiče), že mě hledal. Přijal jsem ho, aby přišel ke mně, a omluvil jsem se, abych klečel před naším synem. Okamžitě jsem věděl, že mi tento muž pomohl. Jsem velmi šťastná žena se vším, co se mi v životě stalo. Pokud chcete kontaktovat kouzelníka, jeho e-mail je: isikolosolutionhome@gmail.com a můžete ho také přes Whatsapp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  33. Chci se podělit o svůj úžasný zážitek s nejlepším kouzelníkem DR WALE, můj manžel mě podváděl, a když jsem zjistila, že jsme se pohádali, což vedlo k tomu, že požádal o rozvod, plakala jsem a onemocněla jsem, když jsem hledala citáty o lásce online i viděl lidi mluvit o DR WALE a jeho skvělé práci, jejichž případ byl podobný mému, zanechali jeho kontaktní údaje Kontaktoval jsem DR WALE a řekl mi, ať si nedělám starosti, že po týdnech zruší rozvod dal mi pokyny, abych je následoval, následoval jsem je a udělal vše, oč mě požádal. k mému největšímu překvapení po několika dnech to byl můj manžel, který poklekl a prosil mě, abych ho přijala zpět, ještě jednou děkuji, DR WALE, jste pro mě skutečně požehnáním. může vám také pomoci kontaktovat DR WALE na WhatsApp/Telegram/Viber: +2347054019402 NEBO drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. DR ISIKOLO MI POMOHLA A DOSTALA JSEM ZPĚT SVÉHO MUŽE. Zkontrolujte jeho web (https://isikolotemple.com)
    Jmenuji se Karel Bortelová a po sedmiletém vztahu se se mnou rozešel, dělala jsem vše pro to, abych ho přivedla zpět, ale vše bylo marné. Tolik jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám a o všechno jsem ho prosila, slibovala, ale on odmítl. Kontaktoval jsem kouzelníka jménem DR ISIKOLO, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, ale jsem typ, který nikdy nevěřil na kouzlo, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit. Poslal jsem zaklínačovi mail a on mi řekl, že není problém, že do dvou dnů bude všechno v pořádku a že se mi můj bývalý vrátí do tří dnů, kouzlo seslal a druhý den překvapivě bylo kolem 16:00. Můj bývalý mi zavolal a vyřešili jsme rozdíly a jsme spolu teď šťastní. Kdokoli by mohl potřebovat pomoc kouzelníka, jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  35. JMENUJI SE PANÍ GEORGE Z IRSKA, CHCI ZVLÁŠTNĚ PODĚKOVAT TOMTO SKVĚLÉMU KOUZELNÍKU ZVANÉMU DR BABATUNDE. POKUD POTŘEBUJETE SKUTEČNÉHO A SKUTEČNÉHO KOUZELNÍKA, KTERÝ VÁM MŮŽE PŘIVRÁTIT SVÉHO BÝVALÉHO MILENKA CO NEJDŘÍVE, PAK KONTAKTUJTE TOHOTO SKVĚLÉHO SPELLMANA DR BABATUNDE, KTERÝ MI DO 48 HODIN PŘIVRÁTIL ZPĚT. JEHO KONTAKTNÍ E-MAILOVÁ ADRESA : *drbabatunde10@gmail.com* WHATSAPP *+27619642218*

    Ještě jednou děkuji, DR BABATUNDE

    OdpovědětVymazat
  36. Bianca Kázecký15. února 2023 v 10:40

    Jsem tak šťastný, že se mohu podělit o toto své fantastické svědectví. Můj život se během 48 hodin úplně změnil. Vidím se v zrcadle a usmívám se. Poprvé po věkech mám důvěru v sebe a své schopnosti. Mám svého přítele zpět ve svém životě s pomocí doktora Isikola. Omluvil se 48 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se vlastně nikdy nechtěl rozejít. nezvládl emocionální zátěž, kterou jsem sebou celou dobu nesl. Řekl, že si myslí, že má negativní vliv na můj život, a že bude nejlepší odejít. Řekl, že je těžké, že pořád mluvím o minulosti. Oba jsme si navzájem odpustili. Bylo mi řečeno, že to jsou měsíce. Jsem živoucím důkazem toho, co DR ISIKOLO dokáže. Moc vám děkuji doktore Isikolo za úžasnou věc, kterou jste v mém vztahu udělal. Jsem teď tak šťastný. S vaší pomocí jsme byli oba schopni vidět a mluvit pravdu jeden druhému. Jsem velmi rád, že vás mohu kontaktovat a iniciovat, aby se to všechno stalo. Každý, kdo má problém se vztahem, může kontaktovat doktora Isikolo prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu poslat SMS na WhatsApp: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  37. Oni jsou hodně kouzelníci online, ale DR WALE se od nich liší. DR WALE bude vaše poslední autobusová zastávka. DR WALE je ta správná osoba, která vám také pomůže vyřešit všechny vaše problémy. S jeho pomocí odejde všechen váš smutek a on vám vrátí štěstí. Když jsem potkala DR WALE, vysvětlila jsem mu všechny problémy, které jsem měla se svým manželem, který odešel zůstat s jinou ženou. Nechal mě a děti bez ničeho. Po všech mých vysvětleních mi DR WALE řekl, že musím zaplatit za POLOŽKY, což jsem udělal. Pak mi řekl, že kouzlo bude fungovat několik dní, na což čekám. PŘÍLIŠ mě překvapilo, že po několika dnech mi zavolali, hlas byl hlas mého manžela, který plakal do telefonu a říkal mi, že neví, co se na něj stalo. prosil mě o odpuštění a řekl mi, že je na cestě zpět domů. Právě teď spolu zase všichni šťastně žijeme. Vše díky DR WALE za skvělou práci. Také můžete kontaktovat DR WALE na WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Být ve špatném manželství několik let kvůli tomu, že jsem na to myslel, přišel jsem také o práci, plakal jsem dnem i nocí a málem jsem se zbláznil. Ale teď jsem zpátky na nohou díky DR WALE, který mi vrátil štěstí. Poté, co jsem si přečetl o všech dobrých věcech, které DR WALE udělal pro lidi, rychle jsem ho kontaktoval a řekl mu o tom, čím procházím. Můj manžel mě pak vždy bezdůvodně mlátil, vždy mě urazil za cokoliv, co dělám. Poté, co to všechno řekl DR WALE, udělal pro mě kouzlo Voodoo a zjistil, že můj manžel se schází s někým jiným mimo naše manželství, proto se vrací domů a hledá chyby. Ale to vše díky DR WALE, že nyní vše vrátil zpět do normálu. můj manžel mě požádal o odpuštění a můj šéf na mém pracovišti mě požádal, abych se vrátila do práce. Doporučuji také DR WALE každému, kdo potřebuje pomoc. WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Viděl jsem nádherné svědectví o Helmah na stránce o usmíření o dobré práci doktora Ilekhojie. Nikdy jsem tomu nevěřil, protože jsem o takovém zázraku ještě nikdy nic neslyšel. Nikdo by mě o tom nebyl schopen přesvědčit, dokud pro mě doktor Ilekhojie neudělal úžasnou práci, která po šesti měsících odloučení obnovila moje rozpadlé manželství. Byla jsem opravdu šokovaná, když můj manžel poklekl a prosil o odpuštění, abych ho přijal zpět. Opravdu mi chybí slova, abych vyjádřil své uznání doktoru Ilekhojiemu za to, co pro mě a celou mou rodinu udělal. Jsme spolu šťastní a u mě doma je klid. To vše je možné díky jeho kouzlu smíření. Kontaktujte ho nyní pro jakoukoli pomoc prostřednictvím Whatsapp/call/viber: +2348147400259 nebo e-mailu: gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Je dobré sdílet příběhy, je to dobrý člověk. a ten dobrý člověk se nazývá DR WALE, skvělý muž svých slov a muž, který dodrží svůj slib. Jsem hrdý na to, že mohu dát světu vědět, že DR WALE pomohl třem členům mé rodiny. DR WALE pomohl mému bratrovi vyřešit jeho vztahové problémy. také pomohl mému druhému bratrovi získat zakázku, o kterou roky bojoval. pak pomohl mé sestře vyhrát rozvodový případ u soudu. takže pokud jste v hlubokém nepořádku a potřebujete někoho, komu můžete důvěřovat a na kterého se můžete spolehnout, DR WALE je ten muž, kterému můžete věřit a na kterého se můžete spolehnout. WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. DR ISIKOLO JE JEDINÝ SPOLEHLIVÝ A DOSTATEČNĚ ČESTNÝ, ABY VÁM ZPĚT VAŠEHO EX PARTNERA ZÍSKAL
    Nikdy jsem netušila, že mám velkou šanci, že budu mít svého muže zpátky, dokud jsem nepotkala DR ISIKOLO. Bylo to pro mě opravdu těžké, když mě můj přítel opustil kvůli jiné dámě. Byl jsem zničený a nemohl jsem se dostat zpět. Jeho přátelé a rodina dělali vše, co mohli, aby nás znovu spojili, ale ukázalo se, že to bylo neúspěšné. Byl jsem několik měsíců sám a neviděl jsem, že miluji někoho jiného. Takže jsem musel vyhledat pomoc u DR ISIKOLO, který mi dal privilegium zajistit, aby moje touhy srdce byly splněny. Znovu nás sjednotil a láska a štěstí byly obnoveny. Jeho slova jsou jeho závazná a nikdy nezklame, když komukoli slíbí 48 hodin, kdy dostane výsledek, což mě ohromilo, když se můj vlastní výsledek projevil. Neobtěžujte se hledat pomoc jinde. Kontaktujte ho hned. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište přes WhatsApp: +234-8133261196.

    OdpovědětVymazat
  42. Chci se podělit o svůj úžasný zážitek s Dr. Ilekhojie. Můj 5letý manžel mě podváděl a já jsem ho konfrontovala, což způsobilo hádku, kvůli které požádal o rozvod. Brečel jsem a okamžitě se mi udělalo špatně. Když jsem hledal na internetu náhodné příběhy o lidech s podobnou situací jako já, viděl jsem svědectví někoho a jak doktor Ilekhojie uzavřel mezi páry mír. Kontaktovala jsem ho a on mi vysvětlil, jak je možné se s manželem usmířit a za pár dní rozvod zruší, což jsem chtěla. Udělala jsem vše, oč mě požádal, a přesně tři noci po jeho práci mi manžel zavolal, aby se omluvil za podvádění a požádal, abych se vrátil domů s tolika sliby. Oceňuji vaši pomoc, pane doktore, jste opravdu požehnáním. Pokud jste ve stejné situaci jako já, obraťte se na doktora Ilekhojie a požádejte o pomoc. E-mail: gethelp05@gmail.com nebo Call/Whatsapp +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  43. Před pár týdny jsem si začala všímat podivného chování svého manžela a zjistila jsem, že se můj manžel s někým vídá. Začal se vracet pozdě z práce, už se o mě ani o děti skoro nestaral, někdy jde ven a nevrátí se domů ani asi 2-3 dny. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych tento problém napravil, ale vše bez úspěchu. Byl jsem velmi znepokojený a potřeboval jsem pomoc. Když jsem jednoho dne brouzdal internetem, narazil jsem na webovou stránku, která naznačovala, že doktor Ilekhojie může pomoci vyřešit manželské problémy, obnovit narušené vztahy a tak dále. Kontaktoval jsem ho a on mi slíbil, že mi pomůže s kouzlem usmíření. Udělal jsem vše, o co mě požádal, a stejně jako v případě Rodicase mám výsledky. Začal se přiznávat ke všemu, co dělal, a požádal mě, abych mu dal druhou šanci na nápravu. Díky doktorce Ilekhojie je můj manžel nyní milující a odpovědnější. Obraťte se na doktora Ilekhojie s těmito kontakty Whatsapp +2348147400259 nebo e-mailem: gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. MŮJ MANŽEL ODEŠEL A DR ISIKOLO HO VRÁTIL KE MNĚ A JSEM ZAHRNUTA A MUSELA ŠÍŘIT DOBRÉ ZPRÁVY
    Jmenuji se Karel Bortelová. Když mě můj muž opustil, byla jsem traumatizovaná a zlomená a nemohla jsem se celé měsíce vzpamatovat. Dělal jsem vše, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, ale bez úspěchu. Odjel jsem do jiného města v naději, že budu moci začít znovu. Přišla jsem do kontaktu s jiným mužem, se kterým jsem se ze všech sil snažila být, ale nevyšlo to, protože jsem ho nedokázala milovat. Věděla jsem, že stále miluji a chci svého muže zpět ke mně. Začal jsem tedy hledat pomoc a tehdy jsem našel DR ISIKOLO z různých pohledů a četl jsem o něm. Dali jsme se do řeči a já jsem ho přiměl pochopit vše, co jsem potřeboval vědět, věřil jsem mu a dodržoval postupy. Pracoval pro mě a obnovil lásku a spojení mezi mnou a mým mužem, a hned po 48 hodinách, jak slíbil, mě můj muž vyhledal, dali jsme si řeč a on přišel dolů, aby mě viděl, kde jsem, vymysleli jsme věci a stali se zase spolu šťastní. DR ISIKOLO je důvěryhodný a může pomoci i vám, pokud se na něj s čímkoli obrátíte. Stačí mu napsat přes WhatsApp +2348133261196 nebo ho kontaktovat e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Poté, co byl roky ve vztahu s mým bývalým, se se mnou rozešel, dělala jsem všechno možné, abych ho přivedla zpět, ale všechno bylo marné, moc jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám, prosila jsem ho s všechno, slíbil jsem, ale odmítl. Šel jsem za přítelem a vysvětlil jsem svůj problém své přítelkyni a ona mi navrhla, abych se obrátil na doktora Wale, který jí během jejího času pomohl. Tak jsem na WhatsAppu +2347054019402 Dr. Wale, kouzelník, všechno jsem mu vysvětlil a řekl mu, jak je moje mysl každou chvíli narušena. a řekl mi, že není žádný problém, že vše bude v pořádku do čtyř dnů, Řekl mi, že můj Ex se ke mně vrátí během několika dní, Seslal kouzlo a řekl mi, abych se řídil Instrukcí, kterou mi dal, tak jsem to udělal a řídil se všemi pokyny, které mi dal. Druhý den byl překvapivě večer. Můj bývalý mi volal, byla jsem tak překvapená, odpověděla jsem na hovor a jediné, co řekl, bylo, že je mu tak líto všeho, co se stalo, že chce, abych se k němu vrátila, že mě tolik miluje. Byla jsem tak šťastná a šla k němu, a tak jsme spolu začali zase šťastně žít. Od té doby jsem slíbil, že každému, koho znám a má problém ve vztahu, mu pomůžu tím, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým problémem. Jeho WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo v jakémkoli jiném případě.
    1) Kouzla lásky
    2) Kouzla ztracené lásky
    3) Zastavte rozvodová kouzla
    4) Manželská kouzla
    5) Těhotenské kouzlo
    6) Rozchodová kouzla
    7) Smrtící kouzlo
    8.) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
    9) chcete uspokojit svého milence
    10) Loterie

    OdpovědětVymazat
  46. Zkontrolujte a kontaktujte nejčestnějšího a nejmocnějšího kouzelníka jménem Dr Isikolo prostřednictvím webové stránky (https://isikolotemple.com)
    Jmenuji se Mariana Jindrák a vše v pořádku, vážím si pana doktora Isikola, který mi svými skvělými schopnostmi pomohl obnovit můj domov a štěstí, které jsem sdílela se svým manželem, a je to opravdu něco, za co jsem navždy vděčná. Stalo se, že jsem byla téměř rok bezmocná a skleslá, když mě manžel opustil kvůli manželským problémům, se kterými jsme se setkali. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych zachránil své manželství a nic nefungovalo, dokud mě nezachránil DR ISIKOLO. Pomohl mi a láska a štěstí, které jsem sdílela se svým mužem, byly obnoveny a ještě úžasněji. Vím, že to zní divně, pokud opravdu může někomu pomoci, ale je 100% zaručeno, že vás nezklame, když vás ujišťuje, že po 48 hodinách budete mít požadované výsledky. Může vám také pomoci, pokud mu k tomu dáte příležitost. pošlete mu e-mail nyní prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  47. Tyto prázdniny skutečně odhalily, jak osamělá bych byla, kdyby fungoval plán hrozného rozpadu mého manželství. Naše děti jsou všechny usazené a teď, když si mám užívat života s manželem, nechal se unést recepční ve své kanceláři. 25 let manželství bylo ztraceno, protože se jiná žena rozhodla očarovat mého manžela. Byla jsem zoufalá a přidala se ke komentářům skupiny žen, které dostaly pomoc od doktorky Ilekhojie. Vysvětlil mi, jak temná magie působí na mého manžela, což před několika dny potvrdil i budoucí pokladník. Doktor Ilekhojie mi řekl vše, co jsem potřeboval poskytnout, abych zlomil tvou temnou magii, a během 3 dnů se můj manžel změnil a začal se chovat jako někdo, kdo má pauzu. Před 25 lety se stal Sergim, kterého jsem si vzal. Věci jsou nyní normální a jsem tak šťastný, že jsem měl celou svou rodinu pohromadě o minulých prázdninách. Děkuji doktoru Ilekhojiemu, že mě nezklamal. Promluvte si s ním o svých manželských problémech a získejte řešení. Volejte/Whatsapp (+2348147400259)

    OdpovědětVymazat
  48. Byl jsem posledním člověkem na světě, který přijal skutečnost, že kouzla existují nebo fungují, dokud jsem nebyl odkázán na doktora Ilekhojieho, který pomohl tolika lidem svými mocnými kouzly na usmíření. Nezbylo mi nic jiného, než to zkusit, protože 3 měsíce po rozvodu jsem byl v práci degradován z deprese a nesoustředěnosti. Nevím, co mám dělat, abych ho dostal zpět, ale děkuji Bohu, že použil doktora Ilekhojieho, aby mi do 48 hodin vrátil moje štěstí a milostný život. Zrovna minulý týden jsem zde byl povýšen zpět na svou pozici a jsem zde, abych se podělil o svou vlastní zkušenost s tímto mužem jménem doktor Ilekhojie. Nevím, čím si dnes procházíš, ale vím, že v každé situaci je vždy cesta ven. Kontaktujte doktora Ilekhojie prostřednictvím TEXTU NEBO WHATSAPP MESSENGER na čísle: +2348147400259 a e-mailu na: gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Odmítl mě můj čtyřletý manžel, tolik mě to bolí, byla jsem pořád zanedbávána, konfrontovala jsem svého manžela a on řekl, že to nefunguje a potřebuje rozvod. Cítila jsem se v depresi a potřebovala jsem řešení, protože ho tak moc miluji. Šel jsem online pro řešení nebo radu, když jsem narazil na stránku s svědectvím. Lidé s podobným problémem jako já. Měl jsem štěstí, že mi jedna paní nechala e-mail, na který se mám obrátit, udělal jsem odvážný krok, protože jsem byl tak depresivní a měl jsem chuť umřít. Kontaktovala jsem doktora Ilekhojie, který pro mě provedl usmíření, a můj manžel se vrátil domů a prosil mě o odpuštění. Dnes jsme spolu 3 měsíce poté, co bylo provedeno kouzlo usmíření a můj manžel se nikdy nezměnil směrem k lásce ke mně. Kontaktujte doktora Ilekhojieho dnes prostřednictvím e-mailu: gethelp05@gmail.com nebo WhatsApp/zavolejte na toto číslo +2348147400259 pro další otázky. Pomoc

    OdpovědětVymazat
  50. Lora Caymanová11. dubna 2023 v 12:40

    Můj manžel mě a mého syna opustil a nikdy se nevrátil, dokud nezasáhl DR ISIKOLO. Můj příběh se neliší od ostatních, kteří si našli čas na to, aby se o něm podělili se světem. Měla jsem manželské problémy s manželem, kvůli kterému mě opustil a odcestoval do jiného města. V určitém okamžiku jsem byl v depresi a dostal jsem pomoc odnikud, dokud jsem nepřišel do kontaktu s doktorem Isikolem, který mi pomohl. Obnovil lásku a spojení mezi mnou a mým partnerem a po 2 dnech jsem ho dostal zpět, jak slíbil. Stejně jako všichni ostatní, kteří o něm mluví, jsem zde, abych o něm řekl dobro a poděkoval mu za to, že mi znovu přinesl radost do života. Neselže, když se mu pokusíte pomoci i vám. Stačí mu napsat přes WhatsApp/Telegram: +2348133261196 nebo mu můžete poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Trvalo mi, když jsem se dostal na místo, kde jsem byl naprosto zlomený, abych viděl, že mu musím říct, čemu jsem ve svém manželství čelil. Udělal jsem válečný pokoj ve skříni v ložnici a šel jsem přímo ke Zdroji! Mnohokrát to bylo těžké; můj manžel byl stále doma a nepodporoval mě a přesto se chtěl rozvést, ale věděla jsem, že to málo, co mám, by mě a mou dceru uživilo. Pak náhle minulou sobotu přišlo kouzlo usmíření doktora Ilekhojiese, aby se rozhodl, zda by nás opustil nebo pracoval na našem manželství. Teprve kouzlem usmíření skutečně řekl, že se stále chce oženit, a zrušil smlouvu na dům, který se chystal koupit v Hemet California! S kouzlem usmíření doktora Ilekhojiese není nic nemožné. Nikdy se nevzdávej!" pokud máte problémy ve vašem manželství, kontaktujte doktora Ilekhojie. E-mailová adresa gethelp05@gmail.com nebo se obraťte na jeho přímé telefonní číslo +2348147400259

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.