čtvrtek 12. ledna 2023

nápady na tvoření


Ne, dárky fakt nehledám tak brzy po svátcích. A kdyby na mě nabídka Knihy Dobrovský neskákala sama na facebooku, protože je mám zadány v oblíbených, ani bych o slevách nevěděla. 
Ano, využívám často slev knih u tohoto knihkupectví, protože jsou mezi nimi kvalitní knihy a ne nějaký brak, který se neprodává a většinou je to tak, že sleva je časově omezená a po uplynutí termínu, je původní cena knih zpět. Pak knihu většinou rozdávám jen tak bez nějakého důvodu. Za rok jich rozdám docela dost, tak bych je za plnou cenu nemohla nakupovat. 
Včera můj muž vyzvedl zásilku knih, které jsem objednala v pátek a mám z nich opravdu velkou radost. Stejné knihy jsem nakoupila všem vnoučatům, takže dvakrát a dnes vám je tedy představím. Jsou úžasné.


První kniha Brouci, včely a další bzučící stvoření aneb nápady na vyrábění a tvoření. Například návod, jak si vyrobit brouky, motýly, kteří se budou třepetat ve vzduchu, malování kamínků a další. 








Další knihou, kterou jsem koupila opět dvakrát, je kniha Tvořivá věda. Zde jsou kreativní téma jako výroba ledové lucerny, lodí, tkaní z papíru či lidé z trávy nebo jak fotit stíny a další. 
Opravdu se mi ty knihy moc líbí a výprodej na Mrazivý výprodej od 49 Kč. Ceny nebezpečně blízko nuly! | Knihy Dobrovský (knihydobrovsky.cz) pořád běží. Třeba tam najdete také něco zajímavého. 
Já jsem ještě dostala možnost si k objednávce vybrat knihy z úzké nabídky a vybrala jsem si Kytici od Erbena. I když doma máme hodně knih a mezi nimi hodně klasiky české i světové, Kytici jsem nikdy neměla. Kniha je malá a moc se mi líbí. Nebo možná právě proto se mi líbí.
Mějte pohodový den.















6 komentářů:

  1. Dobře jsi objednala. Vaše vnoučata si knížky budou užívat, jsou tvořiví, šikovní. Krásně se tím zabaví. Kytici bych u nás v knihovně našla, recitovávala jsem z ní v domě zákl.školní docházky :-).
    Měj se hezky, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, teď je spousta krásných dětských knih. Děti si tvoření určitě budou užívat. Vždyť už to znám z mnoha Tvých článků a jejich tvorba je úžasná a tady najdou další nové tipy pro jejich šikovné ručičky. Tak přeji hodně zdaru a radosti z tvoření. Mějte se všichni moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  3. K nám dorazila včera zásilka od Dobrovského, Bílá Voda a Šikmý kostel :-)
    Měj se :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Marti, máš kreativní vnoučata, knihy se jim budou líbit a hodit ! Hezký víkend, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, naplňuješ zásadu "kupuj, když vidíš, máš, když potřebuješ". Já ji v poslední době nějak zanedbávám :(. Knížky se budou vnoučatům určitě líbit a ta Kytice je taky hezká
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.