pondělí 13. května 2019

Alta - pokračování





Na dnešek jsem měla připravený úplně jiný příspěvek. Ale zveřejněné fotky ze soboty z festivalu Sněz tu žábu, o které jsem psala včera, mě dnes přinutili ještě se k sobotě vrátit. Zdroj fotek je ze Sněz tu žábu a jsou tak krásné, že jsem se rozhodla ještě dnes pokračovat.
Dvorním fotografem festivalu letos je naše dcera Tereza. A nemyslím jsi, že v posuzování fotek jsem neobjektivní. O tom svědčí pochvala od všech a nabídka na post dvorní fotografky v dalších ročnících festivalu francouzského divadla. 
A myslím, že fotky je možné si prohlédnout, i když jste žádné představení neviděli. Tak vás zvu na malou reportáž z naší soboty plné zážitků. 
Tentokrát na této reportáži nemám žádnou zásluhu.
Přeji vám všem pohodový start do nového týdne.

P.S. Fotek jsou stovky, bylo by to na seriál, tak jen malý výběr. Na fotce v hledišti ve třetí řadě uprostřed ta paní v červeném a k ní se naklánějící muž, to jsem já a můj celoživotní přítel, který je náhodou i mým manželem.






14 komentářů:

  1. Zajímavé fotky, trochu i krvárna? :o)
    Marti, měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péti, sice by se mohlo zdát, že je to krvárna, ale to nebylo to hlavní, tohle je hlavní scéna a o vraždách to vůbec nebylo, bylo to jen součást výrazových prostředků dramatu a bylo to velmi současné. Jak jsem psala a je to i na odkaze u minulého příspěvku, téma je dluh a je to trochu inspirováno Shakespearem. Měj se krásně.

      Vymazat
  2. Marti jsou to krásné fotky a asi bych tam taky chtěla být, ale nevím jestli bych zvládla sedět tak dlouho s tou mojí páteří.Mějte krásný večer a už jsem neviděla dlouho krasavici Justýnku.Posílám pohlazení.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, mě záda bolí, když stojím či chodím, chůzi mi to značně omezuje, ale Pavla ke konci záda bolely. No ještě že si to Justýna nepřečte :-) Už by mi nadávala. Byla tady nedávno, ne? A měla pro sebe celý příspěvek hahahaha. Pohlazení vyřídím, ale tvoje postesknutí o její absenci teda fakt ne :-) Měj se krásně.

      Vymazat
  3. Marti, fotky jsou moc povedené a představení mohlo být zajímavé, jak píše Péťa, trošku krvák, co? :o)
    Přeji fajn den. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, jak jsem psala už výše v komentáři Pétě, krvák to nebyl, rozhodně to nebylo hlavní téma, jen výrazový prostředek, který rychle navodil atmosféru daného tématu. Měj se pěkně.

      Vymazat
  4. Fotografie jsou zajímavé, vaše dcera je šikovná. I na mně by to bylo dlouhé, určitě by mě bolela záda.
    Měj se fajn. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, všechny tři naše děti jsou velmi šikovné, ale to už jsem tady psala. Jen synovu práci tady těžko někdy představím, páč jeho práci sama nerozumím. Měj pěkný den.

      Vymazat
  5. Marti, musíš být na své děti hrdá. Mají krásná povolání a jsou úspěšné. Co víc si může člověk přát. Měj se moc krásně a díky za příspěvek.To víš, já díky mé žabičkové třídě jsem na žába" ujetá"! :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, mám radost, že všechny tři naše děti jsou úspěšné v práci, která je hlavně baví. Měj pěkné dny.

      Vymazat
  6. Skvělé fotky! Párkrát jsem si vyzkoušela nafotit něco na společenských akcích a není to vůbec jednoduché, mé fotky se mi fakt nelíbily! Narozdíl od těch Terezčiných!
    Děkuji za nahlédnutí a přeji hezký den, Marti, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, Tereza fotí už dlouho a mám radost, že je úspěšná. Měj pěkné úterý.

      Vymazat
  7. Přečetla i prohlédla jsem si oba Tvoje příspěvky. Obojí skvělé.
    Hanka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.