čtvrtek 20. května 2021

pro radost


Nejdříve pro moji radost při hledání, nalezení a čekání na balíky, a pak doufám hlavně pro radost dětí. Vzhledem k tomu, že se s dětmi osobně zatím moc nestýkáme a vítáme se pouze virtuálně, nedáváme jim tedy v podstatě dárky jako jindy při osobním setkání. O to víc se teď soustřeďuji na jiné příležitosti a po dlouhé době jsem nezapomněla, a stalo se mi to mockrát, pokud zrovna vnoučata nepřijela, že jsem zapomněla třeba na Den dětí. 
Tak teď naopak tyto příležitosti vítám a víc se soustřeďuji na výběr dárků. 
Ke Dnu dětí jsem samozřejmě nakoupila i sladkosti, ale i kreativní záležitosti určené k tvoření. Děti to mají rádi, jsou to dárky, které nezaberou místo v dětském pokoji a nemají ani trvanlivost věčně, takže je prostor pro další nakupování. Takové dárky dávám ráda.
No zrovna tyto krásné háčky nejsou určeny k tvorbě, ale líbily se mi. 
Koupila jsem na Bonami a překvapilo mě, jak jsou obrázky s háčky velké.
Sice je uveden rozměr u zboží, ale já si většinou rozměr neumím představit a někdy si beru na odhad metr. Tady ne, tak jsem byla překvapená.






Další dárky jsem hledala dlouho. Nakonec jsem nakoupila na Fleru.  Záložky do knihy jako omalovánky kočičku a pejska a myšku jsem dostala jako dárek k objednávce. Ještě jsem si ji nevybarvila. 




Dalším dárkem pro tvoření je vystřihovánka vitráž na zavěšení pro menší děti ptáčky v různých barvách a pro velkou Lucinku vystřihovánku vitráž mandalu.



Pro představu hotového výrobku sem dávám fotografie stažené z webu.



V naší rodině se pořád něco tvoří, tak se už těším na radost dětí, která, jak předpokládám, určitě bude.
Tak dnes třeba inspirace pro někoho z vás. Mějte pohodový den.

9 komentářů:

  1. To je jasné, že děti takové dárky přivítají. Krásně se tím zabaví. A Ty si koukej vybarvit záložky do knížky :-).
    Měj se pěkně, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Jako vždy jsi objednala pěkné dárky. A taky jsi mi připomněla, že bych dětem něco měla koupit. Já to většinou konzultuji s rodiči.
    Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, vybrala jsi pro vnoučata báječné dárky. 👍👍 Rozhodně je s nimi potěšíš.
    Už nějakou dobu přemýšlím nad tím, co jim ke Dni dětí pořídit. U těch mladších bych možná s těmi vitrážemi zabodovala, ale dceřiny holky bych asi nepotěšila. Dcera je výtvarnice, holky jsou talentované. Možná jim koupím nějaké barvy, ale to se musím poradit s dcerou, co by potřebovaly.
    Měj hezký den. 🍀

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Marti,
    ty záložky jsou fakt sladké! Určitě udělají všem radost.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Také ráda dávám dárky k tvoření. A připomněla si mi Marti, že se Den dětí blíží, to je fofr, nějak nestíhám. Zaskočím do místního obchodu s papírnictvím a snad tam něco vylovím :-). Vybrala si prima věci.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárky si nakoupila , Marti. Tvořivost se musí podporovat, k dětem to prostě patří. Super!
    Měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Mart, moc Tě zdravím. Prima inspirace od Tebe. Také ráda s holkama tvořím a podporuju je v tom, protože to sama miluju. Chci Ti říct, že jsem podle Tebe koupila flashku k počítači ve dřevě, jen jsem vzala větší kapacitu a schovám jako dárek pro syna. Tak Ti moc děkuju za tip. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, fajn dárky - nejvíc se mi líbí záložky. Určitě budeš mít úspěch
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  9. Paní Marto, určitě budou děti nadšené..Taky takhle kupuje dárečky. Zrovna předevčírem ke mě vnučka přišla jen za slíbené gelové třpytky, bude mít 3 roky. Zdravim Vás

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.