úterý 14. prosince 2021

už je čas...


Na co? Na posílání vánočních přání.  
Každý rok nakupuju pohlednice někde jinde a letos mě zaujaly tyto velmi poetické a zasněné autorské pohlednice a já jsem podpořila malého podnikatele, tedy výtvarnici. Pohlednic mám víc, ale některé jsou stejné.
A protože sem dávám pohlednice každý rok, tak nechybí ani letos. A jelikož jsou už odeslány a některé i dorazily, tak si dovoluji je tady prezentovat. Protože i toto držím v tajnosti, jinak by to nebylo překvapení. 
Nevíte náhodou, proč pošta není schopná doručit dvě přání na stejnou adresu, když byla dávána na jednu poštu v jednu vteřinu, a přesto dorazilo zatím jen jedno? 
Fakt některým věcem nerozumím a ani při nejlepší vůli je nemohu pochopit. A nemyslím si ani, že by byli pracovníci pošty schopni mi to nějakým logickým způsobem vysvětlit.
Mějte pěkný den.







13 komentářů:

  1. Marti, to jsou kouzelné pohlednice. Odkaz na výtvarnici si uložím na příští rok.
    Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou fakt, jak píše Růženka,kouzelné pohlednice. Odkaz si také uložím, není na škodu o této výtvarnici vědět.
    Měj pěkný den, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, ty snové pohlednice jsou opravdu krásné. Já posílám naivní obrázky Josefa Lady. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
  4. Pošta...To je kapitola sama pro sebe. Mám s ní většinou jen ty nepříjemné zkušenosti. Ale to by bylo na delší povídání.

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, ano, ano, krásné jsou a jednu mám doma! Marti, Česká pošta se přejmenovala na Bermudský trojúhelník, nebo to brzy udělá.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, pohledy krásné. Taky každý rok rozesílám pohlednice, esemesky k Vánocům nepíšu. Na poštu já si u nás stěžovat vůbec nemůžu, naopak. Máme bezvadného pošťáka, když nejsem doma, balíček mi schová ke dveřím, abych nemusela na poštu. A i tam jsou velice příjemní, pravidelně posílám balík do Thajska, máme tam kus rodiny a doručen je za 9 dní, v této době a to ho posílám ekonomicky,ne prioritně. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, pohlednice si vybrala opravdu kouzelné!
    S poštou mám osobně trochu problém a jak koukám, nejsem sama...
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, to jsou opravdu nádherné pohlednice. Takové jemné, milé, zimní, přímo pohádkové.
    Měj hezký večer. D.

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, moc krásné pohlednice. Mám ráda tento zvyk, jen škoda, že už mizí. Manželova maminka jich má každý rok několik, ale také jich ubývá.
    Pěkný den. Jitka

    OdpovědětVymazat
  10. Marti to jsou hezké pohlednice. Já jsem je dnes chtěla ve městě koupit a nakonec jsem kvůli jiným nákupům na ně zapomněla Musím to napravit.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.