úterý 31. ledna 2023

ještě nahlédnutí na zámek


U včerejšího příspěvku někteří z vás vzpomínali na zámek Nelahozeves. Dala jsem si tedy práci a vybrala některé fotografie z návštěv zámku někdy v roce 2018 a starší z blogu. Do zámku, se přiznám, už moc nechodíme, nachodili jsme se hodně s dětmi. Takže nahlédnutí do zámku je jen takové letmé, protože jsem jela dělat na zámek nějakou reportáž a ta byla hlavní, tak i fotky ze zámku jsou jen tak letem světem. 
Další série fotografií je pro změnu z hrnčířských slavností na zámku Nelahozeves. 
Tak dnes trochu vzpomínání, pokud si pamatuju, ještě jsme tam byli na adventních slavnostech, ale tenhle příspěvek už jsem nehledala. Vlastně si ani všechny návštěvy nepamatuju, byli jsme tam několikrát v různých ročních obdobích.
Dnes taková malá vzpomínková výstava.
Mějte pohodový den.
















6 komentářů:

  1. Moc hezké Marti. Já když jsem byla na prohlídce tak má mě provázela starší paní, hraběnka z rodu Lobkowicz a díky jejímu zajímavému výkladu jsem si ani fotit nedovolila. Přišlo by mi to neslušné a připadala jsem si, jako bych byla u nich na návštěvě a tak moje fotografická vášeň šla stranou a byla jsem vděčná za doživotně nezapomenutný výklad i prohlídku míst, kudy se běžně neprovádí.
    Na tu chvíli nikdy nezapomenu.

    OdpovědětVymazat
  2. Podívala jsem se ráda.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, děkuji za milou připomínku interiérů zámku. Byla jsem unešená zejména obrazy, které tam jsou.
    Hrnčířské trhy bývají milým osvěžením, kdy je k vidění něco, co běžně není v obchodech. My jezdíme pravidelně do Berouna, kde už se pro velký zájem konají dvakrát do roka.
    Měj hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem na zámku v Nelahozevsi nebyla, tak jsem se ráda koukla.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, byla jsem na zámku naposledy v zimě a prohlídka byla i tak moc zajímavá, ale ty hrnčířské trhy - to je parádní akce, tu ti závidím. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, ráda jsem nakoukla jak do zámku, tak na trhy. Při poslední návštěvě s námi byl Aaron, tak byla Nelahozeves taky jen z venku :o)
    Měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.