sobota 22. května 2021

opět po dešti



Mám ráda kapky po dešti. Vypadají jako dešťové perly. Fotím je ráda. Tohle focení je týden staré z minulé neděle, ale prší pořád, tak bych kapky mohla fotit každý den mezi deštěm a deštěm. Jistě vláha je potřeba, ale nám zbývá dost práce na zahradě a umytá okna máme jen v přízemí. 
Tak by to mohlo už na chvíli přestat, ale asi zůstane jen u toho zbožného přání, protože dnes už opět prší. 
Mějte pěknou sobotu a děkuji za všechny komentáře. 

P.S. A Alenko, máš pravdu s tou jednou dávkou očkování viz komentář pod včerejším příspěvkem. Včera vláda zasedala a já včera psala z jednání článek. Jako potvrzení o bezinfekčnosti bude od pondělí 24. května platit doba tři týdny po první dávce očkování proti covidu-19. Takže můžeme už do divadla. Pokud chceš, můžeš si podrobnosti přečíst Už tři týdny po první dávce očkování nebude nutný test (kanalem.com)







9 komentářů:

  1. Taky Ti přeji hezkou sobotu. U nás včera dopoledne bylo celkem hezky se sluníčkem. Ovšem odpoledne se to zatáhlo a navečer začalo pršet a šedivé nebe je i teď po ránu.
    Je to takové stále divné počasí.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásně jsi fotila. Také takové záběry ráda pořizuji. Mají v sobě cosi krásného, magického a připomínají nám i to, že bez vody by nebylo života, ale také, že všeho moc může škodit.A tak doufejme, že bude vody i sluníčka tak akorát. Přeji ti krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
  3. Kapky vody na rostlinách je vděčné téma. U nás prší a prší. Už je té vody dost. Přeji hezký víkend a brzo návštěvu pěkného divadelního představení. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, máte to krásně barevné a svěží. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky s kapkami deště. I u nás s přestávkami prší. Včera jsme stihli s mužem procházku, bylo docela teplo, pod mrakem, ale pak začal foukat studený vítr.
    Měj pohodovou sobotu.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, s tím deštěm máš pravdu. Že prší, i že krásně vypadají kapičky na kytičkách. Jen by to chtělo na to focení ještě sluníčko :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, krásné fotky. 👍👍 Dešťové kapky dodají nejen potřebnou vláhu, ale také zkrášlí rostlinky, které jsou pak posypané malými křišťály.🌺
    Moc děkuji za upřesnění, já to včera zaregistrovala při dodělávání oběda a občas mě vyrušil muž. Proto jsem se o tom jen zmínila. 24. 5. to bude přesně tři týdny od první vakcíny. Jako kdybych si to objednala. 🤣😂
    Měj prima dny. 🍀

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky a dobrá zpráva! Taky jsem měla včera radost...
    Marti, měj příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, hezké fotky.
    Pokud jde o možnost návštěvy kulturních akcí a zahrádek restaurací, tak je ovšem vtipné, že já o první dávce očkování nedostala žádné potvrzení. Mám jen v mobilu potvrzení termínu...
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.