pondělí 8. srpna 2022

knihy pro děti


Letos prostě nestíhám a nedávám sem tipy na dárky, i když je samozřejmě nakupuju. Nestíhám nebo spíš zapomínám je nafotit předtím, než dárky předáváme. Kdybych měla fotky, už nebude problém o nich napsat. I tyhle knihy, které jsem nakoupila jako dárky pro děti jen tak, sem vlastně dávám pozdě. Všechny knihy jsem nakoupila něco málo přes dvě stovky i s poštovným, ale samozřejmě už je sem dávám po akci, takže kniha Všechno plave, co ploutve má i nemá už je za plnou cenu 299 Kč a ve slevě stála 39 Kč. Proto jsem knihy nakoupila na dárky, které rozdávám bez důvodu. Když nakupuju k narozeninám, tak samozřejmě to až tak neřeším a na slevu nečekám.
Knihy Dobrovský mám zadané na facebooku v oblíbených, takže slevy na mě okamžitě vyskočí a já se jdu podívat a téměř vždy nakoupím. Jinak bych je neměla, nechodím tam bez důvodu, protože hledám jen dárky k narozeninám.
První dvě knihy už děti dostaly, ostatní mám zatím připraveny, až se budou hodit.










Tyhle dvě knihy jsem fotila těsně poté, co jsem je dětem dala. Další jsem fotila teď. Úvodní foto je z knihy Poníci. Třeba některé dnešní tipy inspirují někoho z vás. A na Knihy Dobrovský jsou zajímavé akce minimálně jednou měsíčně.
Mějte pohodový vstup do nového týdne.











5 komentářů:

  1. Myslím, že bych si všechny knihy prohlédla stránku po stránce. :-)
    Hezký den !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda jsem se podívala, o dětských knihách teď nemám skoro žádný přehled...
    Marti, měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Marti to jsou moc pěkné knihy. také mám stále jednu knihovnu plno dětských knih. Něco si kluci už rozebrali, když byla vnoučata malá, ale hodně nám jich ještě zbylo. Je moc dobře, že vedete děti ke čtení knih papírových. Ty elektronické mě nijak nedokážou zaujmout už proto, že musím civět do světla obrazovky. Prostě papír je papír. Měj se moc pěkně a dárky určitě vždy udělaly radosti až dost.

    OdpovědětVymazat
  4. Vidíš, připomněla jsi mi, že jsem se chtěla po slevách u Dobrovského kouknout... (já teda spíš po nějaké detektivce ;-))
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  5. Vija
    Já už koupila knihy dětem pod 🌲, šla jsem totiž pro knihu sobě na dovolenou ;))
    Měj hezký den. J

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.