pondělí 1. března 2021

malé (velké) radosti

aneb pokračování v přehledu mých posledních nákupů. 
Slíbila jsem, že budu pokračovat v prezentaci nákupů, které mi udělaly radost. 
Ty prstýnky bych normálně nosila taky... U prstýnků byl komentář, že je to pro malé osmileté holky velké, ale zřejmě si paní nevšimla, že prstýnky jsou stahovací a já ho ani nedám na malíček bez roztažení.
Myslím, že Lolince udělají velkou radost, ještě je to malý dodatek k narozeninám k poníkům, které jsem už na blogu prezentovala. 
A jak znám Alánka, bude žebrat o jeden taky a Lola mu jej určitě dá.



Nakoupila jsem opět na webu Bonami, kde nakupuju už od roku 2016 a moc ráda, protože tady vždy najdu zajímavé věci a dárky a teď si uvědomuju, že jsem na blogu ani všechno neprezentovala. 
Z toho, co tady nebylo, mohu doporučit vánoční dárek pro větší vnoučata kvalitní stolní fotbálek ve dřevě, který dětem udělal velkou radost. 
Samolepky na zeď, já je použila na kuchyňskou linku, jsem tady prezentovala v sobotu. Poprvé jsem je koupila už vloni ještě kvůli Justýnce na zeď v jejím jídelním koutku. Chtěla jsem jí koutek zkrášlit a taky jsem chtěla něco omyvatelného, protože Justýnka už ve svých téměř 14 letech měla problémy a prskala jídlo všude. Ale Justýnka, jak víte, nám v červnu odešla a já jí už zkrášlit její koutek nestihla. 
A do konce roku jsem přemýšlela, co s těmi nálepkami. Sárince jsem je nějak dát nemohla a její koutek je umístěn jinde. Nabízelo se spoustu možností, protože ty omyvatelné samolepky můžete dát všude a většinou se dají znovu sundat a použít. Použila jsem tedy tu první část už koncem roku na kuchyňskou linku s tím, že když to nebude ono, tak je sundám. Naše Tereza si jich při návštěvě hned všimla a líbily se jí. 
Letos, když jsem na Bonami hledala něco úplně jiného, všimla jsem si, že mají poslední arch na skladě (jsou, ale na objednání), tak jsem je ještě koupila a opět ve výrazné slevě, protože jinak jsou dost drahé.
Nakoupila jsem tam ještě v předstihu další malou drobnost na léto. 
Děti takové věci milují a já nemohla odolat té pandě. A hlavně osm papírových kelímků bylo zlevněno z 119 (za to bych je nekoupila) na 49 Kč a to jsem tam nemohla nechat. 
Až u nás bude zase (a já doufám, že bude) zahradní party, papírové kelímky jsou akorát, i když děti snad na zahradě vůbec nikdy nic nerozbily, ale sklo není tak zajímavé, se zvířátky žádné nemám.



Nakonec dávám trochu větší radost, pro kterou jsme se rozhodli s mým mužem a vlastně ani nevím, co bylo popudem. Prostě jsme si koupili masážní vaničku na nohy a hrozně nás to baví, člověka masáž nohou osvěží. Koupila jsem na Alza z důvodu, že objednáte na netu a vyzvednete většinou už druhý den v Alze v Mělníku. Nakupujeme tam často, protože je to velmi rychlé. 



Tak dnes už je to vše, ale ještě nějaká prezentace nákupů bude. 
Něco právě testuju, něco je na cestě, něco objednáno. 
Děkuji za vaše komentáře k nákupům v sobotním příspěvku. 
Já jen musím konstatovat, že my už víc než deset let, možná patnáct nakupujeme téměř vše přes net od pračky, myčky, přes sedačku, pohovku, křeslo a vyhovuje nám naopak, že si můžeme načíst všechny parametry, složení materiálu apod., co většinou prodejci v kamenných krámech ani neví. 
Už máme svoje ověřené weby, kam chodíme a problém byl jen jednou, kdy se ztratila pohovka a eshop ji nebyl schopen najít ani po měsíci. 
Tam už teda nenakupujeme. 
A u jedné sedačky přišly místo bílých velkých polštářů z eko kůže černé. Reklamovali jsme, protože na černou sedačku to prostě bílé chtělo. 
Ale ani to nebyl problém. 
Museli jsme chvíli počkat, ale řidič přivezl bílé a odvezl si černé. 
A zkušenosti s dopravci máme i my dobré, až na poslední zkušenost s Toptrans.
Mějte pěkný vstup do nového týdne a vlastně i do nového měsíce.

7 komentářů:

  1. Občas jsem na netu něco objednala, ale teď v této době jsem počet objednávek tímto způsobem znásobila. Je pravda, že některé věci, bych se objednat bála, ale těch je opravdu málo.Zatím jsem byla vždycky spokojená, že jsem něco i vracela to ano, ale nebylo to kvůli kvalitě, ale prostě velikost mi prostě nesedla. Peníze mi byly vráceny i s účtovaným poštovným z jejich strany. Tratila jsem tedy za moje poštovné, ale s tím člověk počítat musí, když zvolí tento způsob nákupu.
    Prstýnky jsou hezoučké.
    Měj se hezky, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, budu muset zajít na kukačku, prstýnky a kelímky by se hodily, děkuji za inspiraci.
    Měj klidné dny ve zdraví. J

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, prstýnky určitě vnučku potěší a kelímky se budou rozhodně hodit. 👍👍 Masážní vaničku jsem kdysi koupila své mamince a když před deseti lety zemřela, vzala jsem si jí domů. Za těch deset let jsem jí použila jednou. Někde odpočívá v krabici. Nebýt tvého článku, určitě bych si na ní nevzpomněla.😃
    Na e-shopech nakupuji poměrně často, zejména v této době. Jen ty potraviny mi nejdou. Takže jedenkrát týdně jedeme do Globusu. V pátek poprvé s respirátorem. A protože mám astma, bylo to k neudýchání. Po půl hodině jsem seděla jako troska v autě a po vystoupání jednoho patra jsem si připadala jako kdybych vylezla na osmitisícovku. Dcera, která je zdravá, mi včera říkala, že v respirátoru se jí udělalo zle, že málem omdlela. Ta si objednávala potraviny u Rohlik.cz nebo Košík.cz pravidelně. Ovšem dost položek v taškách často chybělo, ač je platila. A problémy s reklamací jí otrávily natolik, že si také potraviny raději nakupuje sama.
    Měj hezké a pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Prstýnky jsou pěkné, ty by se Verunce určitě líbily. Já jsem minulý týden objednala dvě knihy a už přišly. Jedna je o trolejbusech, ta je pro syna a druhá pro mně o starých hračkách a panenkách. Manžel se už do knihy o trolejbusech začetl, na přečtení má dost času než ji synovi budeme moct dát.
    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní dárky a i vy jste si naděli příjemný škopíček.
    Hezky si ho užívejte!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. V téhle blbé době si musíme dělat radost. Třeba i nákupem na e-shopu. M.

    OdpovědětVymazat
  7. Já teď nakupuju vlastně jen jídlo a drogérii. Od začátku roku jsem jiných věcí koupila pomálu, snad jen povlečení, které jsme potřebovali nutně, ručníky, které jsem přihodila kvůli dopravě zdarma, a hrnce z Tescomy, kde taky nebylo zbytí (jeden jsme vyhodili i se zbytkem hovězího na vývar, druhý odešel po x letech stářím...). A to tedy byly e-shopové nákupy, ač jinak e-shopy moc nevyhledávám a za normálních okolností využívám kamenné prodejny (i když průzkum trhu dělávám na netu)
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.