úterý 30. března 2021

povídání o Baronovi

 
Předpokládám, že většina z vás už podle fotografie bude vědět a virtuálně dokonce znát autorku a ilustrátorku knihy Příhody placatého čumáčku. Ano, je to Sabi a mně už se kniha líbila dřív, ale teprve teď se mi hodila jako dárek Alánkovi k 6. narozeninám. Má je sice až v červnu, ale já každý rok nakupuju s předstihem, co mě zaujme a navíc od dubna do července máme jedny narozeniny za druhými a v červnu dokonce dvoje najednou. 
Kniha je k dostání v mnoha knihkupectvích na eshopech, ale já jsem si ji vybrala přímo na eshopu Sabi a nejen kvůli přímé podpoře autorky, ale taky kvůli podpisu autorky.
Do knihy jsem včera nahlédla a i kousek přečetla a vlastně je mi trochu líto, že jsem ji nekoupila k nám domů, protože tohle by mě bavilo číst dětem večer před spaním.
Tak dnes malé nahlédnutí do knihy s moc hezkými ilustracemi.



Často na blog dávám tipy na dárky a různé recenze na knihy a výrobky, a tohle jsem rozhodně nemohla opomenout. A měla jsem z této malé recenze větší radost než obvykle. Obvykle to dělám jen jako tip na dárek a jako inspiraci pro vás a nezáleží mi na eshopu, kde jsem výrobek koupila. Tady je to jiné. 
Tady mám navíc dobrý pocit, že tady píšu a možná trochu podpořím někoho z naší "party". I když Sabi moji podporu, myslím, ani nepotřebuje vzhledem k hezkým komentářům a recenzím, které jsem četla k této knize. 
Mějte pěkný den a moc děkuji za všechny komentáře, které mi zanecháváte pod příspěvky.
 



9 komentářů:

  1. Knížku jsem u Sabi taky viděla, je to hezký dárek.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, kniha působí milým dojmem a jako dárek určitě potěší.👍👍
    Možná že jí koupím vnoučkovi k narozeninám, které bude mít v květnu. Musím ale opatrně, téma pes je v rodině syna poměrně výbušné. Po té, co jim odešla Desinka za duhový most, byla snacha a děti hodně smutní. Jediný syn si oddechl. Vím, že by snacha chtěla moc nového pejska, dokonce vymýšleli, že by pejska pořídili mně a že by ho vychovávali. Musím v tomhle opatrně.
    Měj hezký den🍀

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, začetla jsem se do nafocených stránek a příběh se mi líbí, jen nemám pro koho knihu koupit. Ale je to parádní dárek a věřím, že se Alánkovi bude líbit.
    Měj hezký večer. D.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, knížku bych mohla koupit a nechat u nás, když holky přijedou. Jestli se tedy dočkáme. Líbí se mi i ilustrace. Díky za tipy, moc se mi to hodí. Zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Marti,
    já Sabi moc dobře znám, jsme spolužačky z vysoké, dokonce jsme spolu byly i v Irsku:-D Knihu jsem kupovala dokonce třikrát pro děti kamarádek a synovce s neteří. Drze jsem si je taky přečetla a moc se líbily. Teď vydala Sabi další, už ji mám taky doma:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, to musí být kouzelná kniha - když vidím ty ilustrace, to téma... krása!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezká kniha i pěkný tip na dárek. Možná bych ji mohla koupit a nechat u nás až tu budou děti. Verunka zvířátka miluje. Vašík se pejsků bojí a třeba by kniha pomohla změnit jeho pohled na ně.

    OdpovědětVymazat
  8. Taková knížka zcela určitě zaujme. Je to vděčné téma.
    Na blog k Sabi nakukuji.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Martičko, moc děkuji za sdílení a krásný článek. Hodím si ho na sociální sítě. :) Přeji Alánkovi krásné narozeniny a doufám, že ho knížka zaujme. :)
    Sabina

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.