sobota 6. března 2021

v předstihu


Ano, jsem celkem v předstihu, protože už mám téměř nakoupeny velikonoční dárky pro vnoučata. Všechno musím teď směřovat k datu 15. března, kdy jedeme do Prahy k lékařům a můžeme tedy dárky dovézt do jiného okresu. 
Nouzový stav je sice do 28. března, ale vzhledem k tomu, že se situace nelepší, nebude to lepší asi ani v dubnu.
 A teď se nám dárky jako připomínka, že na děti myslíme, zdá ještě důležitější.
Ponožky Dedoles jsem již tady představovala. Doufám, že se mi do pytlíků všechno vejde.
Další dárek přívěšek pandy jsou objevila náhodou díky reklamě na facebooku, která na mě vykoukla. Tohle bych nehledala, protože jsem ani nevěděla, že se už něco takového vyrábí. 
Panda není jen hezký přívěšek na batoh, tašku, klíče, kočárek, ale má svoji veledůležitou funkci a to byl důvod nákupu. Je to totiž malý zásobníček na desinfekční prostředek, který jsem koupila tady a ve slevě.
 Přiznávám, že za původní cenu, kdy by čtyři vyšly na tisícovku, bych je fakt nekoupila, i když se mi moc líbí.



Pak jsem začala hledat velikonoční tašky a nenapadlo mě, že to v současné době bude problém. V Tescu, kde nakupujeme online hlavně potraviny, kytky apod., nemají v nabídce žádné papírové tašky, pak jsem koukla na Evu, kde nakupujeme často online a vyzvedáváme připravené v Mělníku. 
Tam měli v nabídce vánoční pytlíky.
Jo, na internetu jsem našla nabídek velikonočních tašek dost, ale přece nebudu platit poštovné jen za čtyři papírové tašky a nic jiného zajímavého jsem u těch tašek nenašla.
Po delší době přemýšlení jsem si vzpomněla na Albi, kde jsem už dlouho nenakupovala a objevila jsem velikonoční látkové pytlíky Trochu mě tedy zklamalo, že ten krásný šedý není oboustranný jako ten růžový, z druhé strany je jen čistá šedá. Možná to mělo být uvedeno v popisu, ale co už. 
Ale je látkový, takže se dá využít i po Velikonocích.


Když už jsem na Albi byla, hledala jsem ještě nějaké maličkosti na přidání do pytlíků a našla jsem tyto propisky. Ty už jsem nechtěla ale vybalovat, takže na fotkách toho není až tak moc vidět. 
Nabídku najdete tady.



Začátkem dubna má Lolinka narozeniny, prstýnky a poníci na blogu už byly, ještě jsem koupila přání s jednorožcem, protože je pravděpodobné, že narozeniny budeme slavit online, takže popřejeme přes obrazovku. 
I tyto dárky povezeme za týden do Prahy.
Tak a to je dnes vše. Ještě chybí velikonoční čokoláda. Ta už čeká v zásilkovně, a pokud bude vypadat tak, jako na fotce, určitě vám ji tady představím. Je to kvalitní čokoláda, takže ne zrovna levná, z jedné moravské firmy. A koupila jsem tam čokoládového zajíčka jako lízátko, což mi přišlo velmi originální.
Mějte pohodovou sobotu.

P.S. Příští týden představím, co jsem si nového koupila pro sebe. Po dlouhé době, po strašně dlouhé době na blogu kosmetika.
Moc děkuji za všechny komentáře, které mi zanecháváte pod příspěvky. Dávají smysl mému blogovému psaní.

11 komentářů:

  1. Nakoupila jsi dobře.
    Hezký den !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, vidím, že jsi už velikonočně připravená a dárky můžeš předat. Ty lahvičky na desinfekci jsou nápadité a určitě se dětem budou líbit. 👍👍
    Já zatím nemám nic. Loni jsem Velikonoce dokonale zasklila, ani jsem nebarvila vajíčka. Nebylo pro koho. A hlavně nebyla nálada. Dodržela jsem velikonoční jídelníček, aby muž nebručel, ale to bylo vše. Jak to bude letos, je zatím ve hvězdách.
    Měj hezký den. 🍀

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám už také nakoupeno včetně tří krásných knih, též zabalím a Zásilkovna to jistí.
    Příjemný víkend.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, máš hezky nakoupeno. Přeji Ti krásné těšení na děti a na svátky.

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, to je prima, že se člověk tady u Tebe nebo jinde na blogu může inspirovat, co třeba koupit za dárky. Máš to všechno pěkné, děti to určitě ocení. Já vnučkám něco k velikonocům šiju, ale ještě nemám hotovo. Děkuju za ukázky. Měj se hezky. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, ty jsi skutečně připravená v předstihu. My se na Velikonoce původně chystali na chalupu, ale obávám se, že ještě omezení pohybu nezruší. I když tedy u nás na chalupě je široko daleko pusto a prázdno. Dneska v Milíčovském lese bylo lidí mnohem víc a jestli se budeme chtít "vyvenčit" v lockdownu, tak nám nic moc jiného než ten Milíčák nezbývá...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké dárečky, děti budou mít určitě radost.
    Měj pěknou neděli.

    OdpovědětVymazat
  8. No, naprosto tě chápu, člověk teď fakt neví, kdy se s kým uvidí...
    Moc hezké dárky!
    Marti, měj hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, ty jsi vždy připravená a za to máš můj obdiv. Baví mne Tvé nákupy s předstihem..., jenže pak mívám pocit, že já jsem ve skluzu. Naštěstí děti máme dospělé a vnoučátka zatím žádná, takže teď jsem v klidu. :o)
    Vybrala jsi hezké dárky, věřím, že se budou líbit. D.

    OdpovědětVymazat

  10. Ahoj Marti,
    to jsi tedy pěkně připravená a ty dárky, co jsi vybrala, jsou opravdu nádherné! Určitě udělají velikou radost:-)
    Měj se krásně, Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ano, připravená jsem, ale tohle je každý rok jediná velikonoční příprava, kterou dělám a která mi dělá radost - dávat dárky dětem, tedy vnoučatům, dětem už nedávám, je nás moc. Jinak už jsem tady psala, že Velikonoce ráda nemám od dětství, takže už nic jiného než dárky nebude. Mějte pěkný den.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.