úterý 16. března 2021

úsměv pod rouškou


Včera malé rychlé setkání venku s rouškami a předání velikonočních dárků s předstihem Lolince a Alánkovi. Lucinka a Tomášek si musí u dětí dárky vyzvednout. 
Včera jsme jeli do Prahy k lékařům, jak jsem psala a připravila jsem si dárky pro děti i Lolinku k dubnovým narozeninám, protože jsme měli omluvu pro výjezd za hranice okresu.
Zatím to nevypadá, že by se brzké době něco změnilo.
Alánek: a můžu si ten pytlík pak nechat?




No proto jsem koupila látkové, které se evidentně líbily, aby se daly použít i později a neměly krátkou trvanlivost. 
Vlastně to byl taky dárek, nejen obal na dárky.
Všechny dárky jsem už tady představovala a mezi nimi i tyto aktuální pandy, které jsou zároveň zásobníkem na desinfekci. Jak jsem se dozvěděla, pro Lolinku to už nebude překvapení, protože do školy to už nosila na batohu. 



 Jo a pandy tady připomínám záměrně, protože nesou malý příběh. Recenze na výrobky, které jsem zakoupila, tady dělám pro vás často, ale ještě nikdy se mi nestalo to, co nyní. 
Po pár dnech se ozval totiž obchod, kde jsem pandy zakoupila a poděkoval mi za recenzi a nabídl slevu na další nákup. Bylo to milé překvapení, i když já teď v současnosti slevu asi nevyužiju, a tak jsem požádala o slevu pro vás, pro své čtenáře.
A tady je. Na webu můžete nakoupit pandy, děti je budou pravděpodobně potřebovat delší dobu, ale i náramky pro dospělé na dezinfekční náramky a do poznámky napíšete "sleva 15%". 
Tak třeba někdo využijete. 
Pandičky jsou moc krásné a koupila jsem je jen proto, že mají další důležitý rozměr a nejsou jen na ozdobu. 
Na druhou stranu bude dobře, až tyto vychytávky nebudeme potřebovat.
Mějte klidné a pohodové úterý.

10 komentářů:

  1. Marti, krásné setkání s vnoučaty, moc vám ho přeji.
    Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, Marti, tak to je krásné. A ty lahvičky jsou skvělý nápad. Já sice nemám školáky, ale mrknu na to. Děkujeme i za vyjednání slevy. Měj se pěkně. Sabi

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, tak jste alespoň trochu potěšili s vnoučaty. A určitě mají radost z dárečků. Dobře jsi vybrala. Měj se pohodově. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, měla jsi štěstí, že jsi mohla děti vidět alespoň krátce. Já jsem vnučky neviděla od podzimu, kdy jsme byli na společném výletě. Dárečky jsou krásně a dětem určitě udělaly radost. Měj krásné a pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, krásné fotky. 👍👍 I pod rouškami je vidět, že se vnoučátka usmívají. Září jim oči.
    Měj hezký den. 🍀

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, na dětech je vidět, jakou mají radost a jak se jim očička smějí. Strašné je, že i ony musí mít roušky. Snad se vše brzy začne dostávat do normálu a vy se s vnoučátky budete moci potkávat častěji. Takto je to šílené pro obě strany.
    Držte se a opatrujte se. D.

    OdpovědětVymazat
  7. A rostou jako z vody !
    Krásné fotky, pohladily a potěšily, dětský úsměv je stejně nej.

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, věřím, že i krátké setkání potěšilo.

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, to je tak hezké a zároveň smutné. Na dětech je vidět, jak jsou šťastné. I když mají roušky, světýlka v očích tam září. A smutné, že nemůžeme se svými blízkými být tak jak bychom všichni chtěli.Já budu Velikonoce pro vnučky řešit poštou, jsou všechny jiný okres, jedna i jiný světadíl. Měj se dobře, zdraví Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Teď jsme vděčni i za takové malé setkání...
    Děti vypadají spokojeně, zase vyrostly...
    Gesto obchodu je moc milé!
    Marti, měj přijemný den, Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.