sobota 3. července 2021

pojďte si zahrát!

aneb malá zahradní výstava.
Máte rádi krásné plakáty? 
Pak jsem připravila tuto hru právě pro vás. 
Víte, že nikdy nepoužívám slovo soutěž, protože to není pravá soutěž. 
Je to jen hra, kde stačí zanechat komentář.
Před pár dny jsem dostala nabídku na malou spolupráci s firmou, která nabízí velké množství krásných plakátů a chvíli jsem uvažovala, jestli tentokrát nabídku přijmu. Občas nabídky dostávám, ale vždy je zvažuji, musím s nimi především souznít. 
Plakáty jsou nádherné, ale nemáme je už kam v našem domě dávat, i když je velký. Většina z vás ví, že kromě toho, že visí díla po celém domě, máme i domácí galerii. Visí u nás díla od akademických malířů, mezi nimi i Vincent Beneš, až po díla našich dětí a dnes už i našich vnoučat. 
Nabídku jsem chtěla vzdát, ale nakonec jsem ji využila pro vnoučata a kamarádku, ti si z nabídky vybrali a chytila jsem se i nápadu naší Terezy uspořádat "soutěž" na blogu. Nakonec už jsme tady dlouho o nic nehráli.
Měla jsem ale problém vybrat z toho množství témata, která by vás zaujala. Nakonec jsem čtyři vybrala a můžete začít hrát. 
Hrajeme od dnešního dne do příští soboty 10. července. Poprosím, zanechte pod příspěvkem komentář, které plakáty se vám z těch čtyř, které níže představuji, líbí. Losovat budu za týden dvě z vás, které obdrží po dvou plakátech. Prosím, jako obvykle, budu zasílat pouze přes zásilkovnu.
Nakonec jsem vybrala do hry na prvním místě plakát od Alfonze Muchy Čtyři roční období, které snad zaujme většinu z vás.



Na dalším místě je černobílý plakát s názvem Mercury Rose a ze sekce uměleckých plakátů můžete hrát o plakát Au Veiux Paris, Loui Jover a roztomilý plakát s názvem Marc Allante, Little Steps. 




Na prvním místě tedy představuji čtyři plakáty, o které můžete hrát a vzhledem k tomu, že plakáty jsou opravdu velké, musela jsem použít jako asistenta mého muže, o toho ale hrát nemůžete, toho si ještě nechám..., jinak bych ty plakáty musela asi fotit ze štaflí nebo z letadla. 
Ale ráda vám představím další. Protože jsme několikrát zjistili, že někdy nevíme, kde se která země nachází, potřebujeme mapu. Jen nevím, kam ji dáme. Zatím jsme místo nenašli, tak možná se o ni taky bude hrát někdy příště.


Plakáty Bílý tygr a Avengers si vybrala starší vnoučata a poslední plakáty, které vám představím, si vybrala naše rodinná přítelkyně, která hlídala Sáru. Vybrala si rovněž Muchu Čtyři roční období, plakát Beach romance a opět umělecký plakát s názvem Marc Allante, Spring.
Tak doufám, že se vám dnešní zahradní výstava plakátů líbí a můžete začít hrát. 
Mějte klidnou a pohodovou sobotu a já se těším za týden na losování a někomu z vás snad udělám radost.




14 komentářů:

  1. Milá Marto, krásné letní hraní,děkuji. Ikdyz původně jsem si myslela, že budeme hrát o tvé obrázky, zatím jsem totiž neměla to štěstí vyhrát. Ale i plakáty jsou krásné. Všechny. Kdybych si musela vybrat jeden, asi nejvíc se mi líbí třetí,ale vybírá se těžko, krásné jsou všechny.
    Když už píšu, ráda k tobě chodím na čtenou, vtipné, vystihne a trefně pojmenujes věci, události i lidi. Děkuji ti za to.
    Vše dobré a krásné letní dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, zdravím. Z ukázek Tvých plakátů se mě líbí ten s nápisem Ve staré Paříži. Jednak jsem studovala francouzštinu a pak jsem romantik...Měj se hezky a užívej léto. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, díky za krásnou ukázku plakátů. Kdybych si mohla vybrat, byl by to ten z Paříže.
    Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím z Vysočiny, ráda každé ráno při kávě nahlížím na Váš zajímavý blog a dnes také zkusím štěstí ve hře o krásné plakáty. Nejvíc se mi líbí Alfons Mucha Čtyři roční období, ale každý plakát má své kouzlo. Mějte krásné letní dny i když toto léto je víc než rozmarné, ale máme naději, že bude líp. Tak přeji hlavně zdraví a ať se vám i nadále hezky píše a fotí. HelenaK

    OdpovědětVymazat
  5. Mila Marti,
    rada zkusim zasoutěžit.Všechny plakaty jsou hezke,ale pokud si mohu vybrat,byl by to tučnak.Už jednou jsem v tve soutěži vyhrala obraz.Je obdivovan.Přeji krasne prazdniny,hodně slunicka.
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
  6. Každý plakát je o něčem. Zkusím tedy štěstí.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  7. Martino, tak tos mě zchladila hned zkraje, žes manžela vyřadila ze hry, nu, plakáty jsou pěkné, u nás by zvítězil bílý tygr, manžel bude mít kulatiny, byl by to dárek pro něho.Jen nevím, kam bych plakát umístila, aby nebyl větší, než náš byt.
    Díky za soutěž a přeji štěstí všem zúčastněným. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné plagáty, veľmi sa mi páči ruža a červená dáždnik :-)
    Prajem krásny víkend,
    A.

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, mně se asi nejvíc líbí plakát s pařížským motivem. Do soutěže mne prosím ale nezařazuj - měla jsem také možnost plakátové spolupráce, takže jsme už plakátově docela vybaveni.
    Hezký prodloužený víkend

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné plakáty! Líbí se mi, jak si je vybrala pestré, každý si najde ten svůj...
    Ani já, prosím, nesoutěžím, k nám už by se žádný nevešel :o)
    Přeji hezkou neděli, Marti, Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Marti, asi se mi nejvíc líbí plakát s pařížským motivem. Ale i ostatní bych určitě někde umístila. Přeji Ti klidné dny ve vaší krásné zahradě. M.

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den,
    všechny plakáty jsou moc pěkné. Vybrala bych si Au Veiux Paris a Muchu Čtyři roční období.
    Váš blog se mi moc líbí, sleduji Vás už "nějaký ten pátek".
    Děkuji a přeji Vám pěkné léto.
    Ivana Fišerová

    OdpovědětVymazat
  13. Nejvíc mě oslovila předposlední fotka!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.