pátek 20. května 2022

Harry Potter v legu


Mám moc hezký dárek pro Alánka k narozeninám a dostala jsem tip od  jeho maminky. Má to výhodu, že vím, že potěší, protože je to jedno z přání k narozeninám. I když lego u nás potěší vždycky a Harry Potter k tomu rozhodně taky. Lego mám ráda i já a kupovala jsem jej už našim dětem, když byly malé.
Harryho Pottera mají všude možně na eshopech. Já jsem nakoupila v akci na mall.cz
Lego Harryho Pottera poprvé a těším se, až ho Alánek rozbalí, jsem na něj také zvědavá.




A ještě tady představím jeden z dárků pro mého muže k narozeninám, který snad nezahlédne. Oslava jeho narozenin je příští týden a vypadá to, že se sejdeme skoro všichni, což je dárek největší a pro všechny.
O letu vrtulníkem, o zážitku mého muže už jsem tady psala a byly tady i fotografie. Na poslední chvíli mě napadlo udělat mu fotoknihu, tedy spíš takový fotosešit, protože fotek nebylo moc. Jsou to moje fotky a i fotky mého muže, doufám, že ho potěší. Rád vypráví o svých zážitcích a ukazuje důkazy.
Tak dnes jen lehké téma dva tipy na dárky.
Mějte pohodový den.




4 komentáře:

  1. Oba dárky jsou OK. Alánka určitě lego hodně potěší, no a manžel bude určitě taky moc spokojený.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Páni! Myslí, že pánové budou nadšeni! Oba :o) Kdysi jsem kupovala vlak do Bradavic (stále ho máme) a byl to ten nej dárek pod stromečkem :o)
    Marti, měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, děti tyto hračky přímo milují. Náš nejmladší vnuk měl z takových stavebnic vždycky velikou radost a nic jiného ho nezajímalo. Také dárek pro muže jsi zvolila perfektní. také jsem byla na vyhlídkovém letu vrtulníkem nad naším městem v roce 2018 a bylo to super. Také na to moc ráda vzpomínám. Mějte se všichni moc hezky a krásně si oslavte narozeniny. Oslavencům přeji hlavně hodně zdraví, štěstí a nám všem hlavně MÍR.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, zdravím. I já jsem svým dětem, když byli malí kupovala lego. Nejdřív jim ho vozil můj brácha z Německa, pak už se dalo koupit tady. Jednou přivezl pro nejstaršího syna novou stavebnici lega k Vánocům - byl to velký dům s výtahem a když šel syn spát, stavěli jsme si s bráchou až do rána :o). Kluci to milovali, já taky. Všechno máme doteď doma, rozdělené do krabic a popsané, společně s návody, Harry je tam taky. Máš hezké dárky, jako vždy... Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.