čtvrtek 26. května 2022

už se to blíží...


a já mám téměř hotovo na Den dětí. Sejdeme se v neděli při oslavě narozenin mého muže, takže dávám dárky ještě s předstihem. 
Chybí jen tašky a nějaké laskominy. Nakoupila jsem opět na webu Levné knihy  stejně jako velikonoční dárky. Je tam výběr levných a zajímavých věcí. Nakupuji pro čtyři vnoučata, tak samozřejmě finance hrají roli, navíc děti mají hodně hraček a dražší dárky kupuji k narozeninám. 
Těmhle dárkům říkám dočasné, udělají radost dočasně a nebudou do budoucna navyšovat počet hraček v každé domácnosti. A je tady i záruka, že takové věci ještě nemají, na Velikonoce jsem se trefila a byla z toho radost.


Zaujalo mě diabolo a já přemýšlela, komu koupím vždy jedno do rodiny. Nakonec jsem koupila každému jedno, protože myslím, že je to bude bavit.


K diabolu jsem přidala každému ještě jeden dárek. Takže níže najdete malou stavebnici dinosaura, kovový hlavolam pro velkou slečnu, které za chvíli bude 13 let (snad nebude moc těžký, to neodhadnete), kreativní set na tvorbu maňásků a hru na chytání míčku. 
Poslední dárek létající vrtuli si přál můj muž domů prý pro děti, až přijedou. No, vůbec mě nepřekvapilo, když ji musel hned vyzkoušet a část skončila, jak se dalo čekat, v okapu. Naštěstí to nebylo vysoko. 
No, bylo mi jasné, že si to kupuješ hlavně pro sebe...
Tak dnes prezentace malých dárků. Třeba se někdo z vás bude inspirovat, na webu je pestrá nabídka.
Mějte pohodový den.

P.S. Ještě připomínám, kdo chcete hrát o knihy, můžete do neděle.





5 komentářů:

  1. Prima dárky. Škoda,že už ta moje vnoučata tomuto sortimentu odrostla :-).
    Měj pěkný den, Marti!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti jsi perfektní babička. Já už mám vnoučata většinou dospělá. Nejmladšímu bude 16 let a ten už spíše raději vyrazí na projížďku na kole nebo sedí u počítače, případně leží v pokoji s knížkou, nejlépe nějakou encyklopedií. Nejvíc jo zajímá zeměpis a historie.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné dárky sis nachytala. :) Určitě budou mít radost. Sabča z Blaznivky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, tak si oslavy v rodinném kruhu pěkně užijte.

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní dárky, určitě si to užijete.
    Marti, měj pohodový den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.