sobota 21. května 2022

kde se nejlíp spí

 
aneb časosběrné snímky. V jednu chvíli Sáru není možné nafotit. 
V posledních pár dnech se nejlíp spí na špinavé rohožce, a to se Sára meje neustále stokrát za den. Pořád ji vidíme, jak se drhne a pak se vyválí na chodníku či spí na rohožce. Ale co naprosto nechápu, domů přichází naprosto čistá...
Už jsem tady psala, že Sára nesnáší nestandardní zvuky venku na zahradě, a tak utíká domů do bezpečí. Dávala jsem sem spánek na pianu před útěkem naší sekačky. Druhý den přiběhla Sára opět na piano, tentokrát útěk před sousedem, tedy před jeho sekačkou. 
Protože jí začíná být venku vedro a přichází domů s funěním, zvykla si spát na rohožce při otevřených dveří do domu. Je vlastně venku a zároveň ji to chladí z domu. A občas spí na mých venkovních botách a já někdy jdu ven bosa. 
Přece ji nevzbudím. Jak můj muž říká, všechno se u nás podřizuje Sáře 😂. No, bydlíme u své kočky jako spoustu jiných, ale je to roztomilá a velmi milovaná bytná...









A ještě přidávám naše krásné kytky ve váze. Po dlouhé době můj muž nakoupil v Lidlu, takže jsem zrušila dovoz z Tesca s chlebem. Všiml si růží u pokladny za 29 Kč, protože byly levné a třeba nevydrží, tak koupil ještě kytici malých karafiátků. Až já jsem si všimla, že vybral stejné barvy, což mi přijde krásné. On si toho všiml, až jsem jej na to upozornila. A já se s nimi i s růžemi těším už od středy. Tak dnes trochu svěžích barev i pro vás.
Doufám, že jste včerejší bouřky přežili bez úhony. U nás to opět nebylo žádné drama, vždy to nejhorší se stáhne k Labi jako vždy a já dnes jen čtu v médiích, co se všude dělo.
Mějte pěknou a třeba barevnou sobotu. 




6 komentářů:

  1. I když bydlíte u své kočky, tak můžete být rádi, že bydlíte :-).
    Květiny máš krásné, zkrášlují vám bydlení.
    Já jsem si včerejší nepřízeň počasí užila dostatečně. Jak jsem psala na blogu, byli jsme s loutkáři na bowlingu( v mém rodném městě) a cestou domů na autobus.nádraží nás to chytlo. No do busu jsem vstoupila jako Vodníkova Hanička. Mokrá durch. Příjezd cca o půlnoci do našeho města poznamenaný vypnutím el.energie. Všude tma. Až ráno v šest na našem kopci jsme si mohli říci - už to zase jde !
    Měj se, Marti, hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, je vidět, že se Sára vyspí skoro všude :) - piáno nebo rohožka...
    Já jsem nedávno koupila mámě v Lidlu za 25 Kč frézie a vydržely hezké ještě skoro týden.
    Přeju pěkný víkend

    OdpovědětVymazat
  3. Marti kytičky jsou krásné a ta cena určitě muže potěšila a ještě, když hned nezvadly a udělaly ti velkou radost. Kočička Sára věděla, že si vás má vybrat. Je vidět, že je s vámi spokokojená, prostě jak píšeš vaše paní domácí.♥ Marti hezké odpoledne.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti to jsou krásné růže i karafiáty. Také mám růže z Lidlu doma už týden a pořád jsou docela hezké. Krásnou sobotu i neděli Ti přeji.

    OdpovědětVymazat
  5. Že si ti naši mazlíčci si ale umí udělat pohodlíčko :o) Kouzelné fotky, Marti!
    A kytka od manžel vždycky potěší!
    Přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, Sára je úžasná a povedly se Ti hezké fotky. Kytičky z Lidlu v akci si občas také koupím, ale musí vypadat, že ještě něco vydrží. Ty Tvé jsou krásné a karafiáty určitě vydrží déle, než růžičky. (Si myslím. :o))
    Měj krásnou neděli. D.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.