neděle 27. května 2018

hra pro radost losování


Hra pro radost , kterou jsem vyhlásila minulou neděli skončila, a my jsme dnes losovali. 
Tedy jako obvykle losoval můj muž. 
Nejdříve bych chtěla poděkovat za komentáře a k některým se tady i vyjádřit. Víte, že normálně odpovídám na všechny komentáře, ale ne, pokud se o něco hrajeme. Chci poděkovat za podporu, která se v komentářích objevila, za slova chvály, že sem ke mně rádi chodíte a rádi čtete, to mě moc těší a bez vás by jaksi moje psaní bylo jen mým osobním deníkem.
A ke komentáři o našich kožešinách na stromě. Nejsou to staré kožešiny, dokonce to ani nejsou kožešiny, je to umělé a mám to z HM, jeden je límec, ten je teda viditelně z umělé kožešiny, a druhá je taková ta nekonečná šála, tunel, je dlouhá a kožešinu jen připomíná. Vzdala jsem se jich ve prospěch třešní. Rozhodně tedy na stromě nemusí být kožešiny, ale mělo by to špačkům připomínat nějaké zvíře a to je odradí. Nám už to funguje třetí rok. 
Když už se ke stromu vůbec přiblíží, tak hopkají po zemi a sbírají, co upadlo. A když pod stromem leží Justýna, tak po nich není vidu ani slechu.
Tak nebudu zdržovat. Pojďme na to.
Ráno jsem připravila lístečky se jmény, přeložila, aby nebylo vidět, co na nich je napsáno, a pak jsem po celém domě hledala nádobu, do které to dám. Minule se můj muž rozčiloval, že s velkou rukou losuje z malých hrníčků, no jsou to vždy půllitráky, a používám samozřejmě s puntíky jak jinak. Nakonec mi padla do oka bedýnka, kterou jsem koupila na pochutiny na grilování, aby se dobře přenášely ven. No snad to bude stačit. 


Můj muž vylosoval lísteček se jménem Hana s tímto komentářem: 
Dobrý večer,zkusím taky štěstí,třeba se na mě usměje.Hanka/ hana.nidecka@seznam.cz/
Všem moc děkuji za účast a hezké komentáře. Škoda, že nemohu dát dárek všem 😊. 
Hezkou neděli.

10 komentářů:

  1. Gratuluju výherkyni. Já měla za to, že jsem se zapojila taky, a ono ne (zřejmě jsem komentář zapomněla odeslat, jak se mi občas stává).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, já jsem si říkala, proč se nezapojuješ :-) Pořád jsem to připomínala v příspěvcích v podstatě celý týden. Měj se krásně.

      Vymazat
    2. Když já byla přesvědčená, že zapojená jsem :-D, takže jsem všechna připomenutí velkoryse přehlížela (jako že já je přece nepotřebuju :-D)

      Vymazat
    3. No, já myslela, že sis to uvědomila až teď :-) Tak to je škoda.

      Vymazat
  2. Gratuluji výherkyni. A těším se na Tvůj další příspěvek. Růža

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulace výherkyni. A ten včerejší článek plný květů - nááádhera. Krásné dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Děvčata,děkuji Vám za gratulace k výhře.Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hano, pořád jste mi do emailu nenapsala adresu, kam balíček poslat. Email jsem posílala v neděli.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.