pátek 29. července 2022

ranní pozitivní nebe


Po depresivních barvách nebe v posledních dnech konečně barvy, které vzbuzují naději. Dnes zatím necítím ani zápach, tak snad nás čeká návrat k normálu a myslím na ty úžasné hasiče, kteří bojují se živlem nevídaných rozměrů už několik dní.
Tento týden vůbec nestíhám, ale nafotit tyhle pozitivní barvy jsem musela. Dnes je poslední hodně nabitý den. O víkendu jsme doma, ale musím zpracovat všechno, co jsem za týden posbírala.
Už začalo svítit slunce, takže to fakt dnes vypadá hodně nadějně.
Mějte pohodový pátek.





4 komentáře:

  1. Marti, ty barvy jsou úžasné, ale my tu stále vidíme, jak ze spáleniště stoupá dým a oblaka pár po hašení z letadel a vrtulníků. Čekáme toužebně na déšť. Tady už dlouho pořádně nezapršelo a vše je vyprahlé. Náš krásný kout přírody utrpěl velkou ránu a naše generace už se té obnovy asi nedožije. Krásný, živý smíšený les z Hřenska k Janovu kterým jsme na jaře procházeli, je pryč, stejně jako kůrovcem poničené stromy na svazích k Mezné a Mezní Louce. Je mi líto všeho, co nestačilo utéct a uhořelo. Obdivuji hasiče a skládám jim poklonu a dík. Tito lidé by si zasloužili řádnou výši finančního ohodnocení za to, že riskují své zdraví i životy.

    OdpovědětVymazat
  2. Příroda je mocná čarodějka. Asi to bude chvíli trvat, ale pomůže si. A krásné svítání nám bude dělat radost. Hasiči jsou "frajeři". Pěkný víkend. J.

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu krása. U nás dnes od noci prší a bude asi celý den!
    Marti, přeji pohodovou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, u nás na chalupě pršelo v noci i celé dopoledna. Doufám, že něco spadlo i v okolí Hřenska. Barevné nebe je krásné, jen mi trochu připomíná oheň. Hezký den.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.