středa 6. července 2022

pohled vzhůru...



někdy nebe přitáhne můj pohled, zrovna jako dnes velmi brzy ráno.
Někdy není vůbec zajímavé, je jednobarevné a fádní. Dnes to bylo jinak. 
Po včerejším dnu se mi konečně částečně obnovily moje mozkové buňky a já už mám přepsaný diktafon a skoro napsaný článek, tak jsem zase po delší době fotila nebe, které mě dnes zaujalo.
Ale furt zatím nevím, jak bude. Právě teď asi za hodinu až dvě po mém focení je nebe naprosto šedivé, je zataženo a spíš to vypadá na déšť. 
Dnes bych potřebovala, aby dopoledne nepršelo a já mohla fotit venku reportáž.
Užijte si dnešní sváteční den a ti, co vstávají později, si třeba užijí pohled na ranní nebe u nás tak, jak jsem jej zachytila z různých stran, kam až jsem dohlédla. Jo a právě teď slyším už kapky deště a už prší.














6 komentářů:

  1. Nebe prostě umí. U nás ráno několikrát zahřmělo, zapršelo a teď se trochu nebe začíná protrhávat, ale jaký bude den, to je zatím otázka. Přijde se rozloučit Hanka a chtěli jsme udělat takový pidivýlet někam do okolí, takže budu dopoledne oblohu sledovat víc než kdy jindy.
    Měj se!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti moc hezké. U nás bylo nebe barevné večer, ale po odpolední túře už se mi nikam chodit fotit nechtělo. Někdy ty barvy jsou opravdu neskutečně krásné. Přeji ti krásný sváteční den.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, krása. příroda je mocná čarodějka.
    Pěkné letní dny. Jitka

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky. U nás ranní nebe vystřídala krátce po sedmé rychlá bouřka s průtrží mračen, ale už je zase hezky. Měj se, Pavel

    OdpovědětVymazat
  5. Dneska asi bylo proměnlivo všude - já jsem na Vysočině a přes den se tu vystřídalo skoro všechno - od azuru, přes beránky až po zataženou šedivou oblohu, dokonce na nás na výletě pár kapek spadlo...
    Hezký večer Marti.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ráda tu dramatickou nebeskou podívanou, i když většinou nevěstí nic dobrého...
    Marti, měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.