pondělí 4. července 2022

zajímavý projekt velká dobrodružství

Včera vyšel článek, který jsem psala o výletech s tajenkou. Tento se sice týká Mělníka, ale na stránkách www.velkadobrodruzstvi.cz je možné vybrat si a absolvovat výlety do celé republiky, tak třeba se tato informace bude hodit i někomu z vás.
Kromě  výletů s tajenkou najdete v nabídce sekci výletů zdarma, výlety s pohádkovou bytostí a další.
A ještě jsem našla totožnou stránku Velká dobrodružství | Úvodní stránka (veldo.cz) a moc nerozumím, proč jsou dvě, na kterých jsou stejné informace. Za vším stojí Lucie Nachtigalová, která je spisovatelka a možná ji znáte z Deníku fejsbukové matky.
Začínají prázdniny a třeba je tady tip pro vás na zajímavý výlet. Chtěla jsem pro vás na blog zkopírovat a vložit výlety zdarma, ale nepovedlo se. Podrobnější informace najdete i v mém článku, který přikládám.
Mějte pohodový vstup do nového týdne.



Výlety s tajenkou aneb Na Mělník za pokladem, slavnou studnou a k soutoku Labe a Vltavy
Marta Dušková

Cesta za dobrodružstvím a hádankou tentokrát povede do Mělníka, města plného tajemství a dobrodružství. Výlet připravila Lucie Nachtigallová ve spolupráci s Turistickým informačním centrem Mělník a městem Mělník. Úspěšní luštitelé tajenky si mohou vyzvednout v turistickém centru připravené odměny. 

Podrobné informace ke hře jsou zveřejněny na Velká dobrodružství - Na Mělník za pokladem, slavnou studnou a k soutoku Labe a Vltavy (velkadobrodruzstvi.cz). Je zde mimo jiné podrobná mapa výletu ke stažení zdarma, přehled úkolů a otázky k tajence.

Putování po Mělníku je spojeno s plněním úkolů a odpověďmi na otázky, které luštitel doplní do tajenky, která je zveřejněna na výše uvedeném odkazu. 

Vyluštěnou tajenku je možné zaslat e-mailem veldo@veldo.cz a každý měsíc bude vylosován jeden luštitel, který obdrží dárek. Použité foto archiv www.velkadobrodruzstvi.cz.

7 komentářů:

  1. Už jsem někdy na tento odkaz narazila. A určitě je to dobrá nabídka zajímavostí různých míst tady u nás.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, není to Lenka ale LUCIE Nachtigallová!

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, zase jedna dobrá zpráva.Hezké dny ti přeji. Prázdninové. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, tak pokud se nám podaří jet na dovolenou do Mělníka, určitě se nám informace bude hodit. Marie

    OdpovědětVymazat
  5. Takové info se vždycky hodí!
    Marti, užij si příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, zajímavé zjištění a takové informace se vždycky hodí.. Doufám, že se tam do vašich míst, zase někdy vydáme. Už jsme tam delší čas nebyli, ale občas vzpomínáme na cestu k nádraží, kde jsme míjeli rybníček s nutriemi které tam místní chodili krmit. Měj se moc pěkně

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.