čtvrtek 12. dubna 2018

pracovní snídaně


To je další výhoda práce doma. Můžete snídat se "šéfkou" a ještě vám k snídani přiveze krásné skořicové hřebeny, které pekla až do večera a na vás zbyly tři. Aspoň teda, že tři.
Není to tedy šéfka v pravém slova smyslu, ale zveřejňuje moje práce a počítá mi honorář. O mojí kamarádce Báře jsem už tady psala, o všech jejích životních rolích a nechápu, jak to vše pořád stíhá. 
Jo, a přinesla mi noviny s rozhovorem, který byl předmětem mého včerejšího příspěvku. Já jsem vám je trochu nafotila, abyste viděli, jak vypadá rozhovor v originále a taky trochu, jak vypadá Drahuška, které jste všichni fandili v komentářích.


10 komentářů:

  1. Marti, snídaně v klidu Ti závidím. Já ji většinou nestíhám a popravdě ani oběd moc nestíhám. Takže vše doháním večer a to pak nevím, co bych snědla dřív. :o) Rozhovor z minulého příspěvku si teprve musím přečíst.
    Přeji krásný večer. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, taky jsem to tak dřív měla, teď už jsem ve věku, kdy si už můžu ten luxus dovolit, i když já vlastně snídám jen kafe. Hřebeny jsem měla až k odpolední kávě :-). Měj pěkný pátek.

      Vymazat
  2. Hm, to vypadá na snídani na terase... Taky bych si dala líbit. třeba mi to vyjde a o víkendu na chalupě už půjde snídat na zápraží :-)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, to je na zahradě, tedy před vchodem do domu po stříškou, kde máme sezení pro dva. Přeji ti, ať je hezké počasí a já si tě v sobotu představím na zápraží.
      P.S. Terasu má dcera v Praze, my ji sice máme taky a obrovskou, ale vůbec ji nepoužíváme.

      Vymazat
  3. Každé jaro se těším na to, až si se svojí ranní kávou sednu na balkón. Dnes to tedy venku není k takové ranní siestě, protože je zataženo a lehce poprchává a náš balkón není krytý.
    Fotografie paní Drahušky svědčí o tom, že má v sobě stále určitou jiskru.
    Měj se Marti, hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, u nás taky zataženo, i když teď začíná něco trochu svítit :-) Měj hezký pátek.

      Vymazat
  4. Marti, moc se mi líbí porcelán ze kterého snídáš. Hřebeny byly určitě moc dobré, ty bych také mohla. Snažila jsem se snídat i v době, kdy jsem ještě chodila do práce, tam už na to nebyl čas a při svačině, která trvala 10 minut, jsem snědla sotva jogurt.
    Jsem ráda, že jsi nám paní Drahomíru představila i na fotografii, je to stále půvabná dáma a sluší jí to. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, o tom porcelánu jsem už tady kdesi psala, mám ho z antiku 12ti dílný i s dezertními talířky. Já jsem se do něj zamilovala. V antiku byl úplně nový bez jednoho hrníčku asi za 300 Kč, akorát putování ke mně z Hodonína bylo složitější. S fotografií jsem musela počkat na noviny, protože soukromě jsem zveřejnit nechtěla, ale chtěla jsem zároveň, abyste ji viděli. Měj krásný pátek.

      Vymazat
  5. Marti, i mě se to občas podobně povede, pracovní porada u jídla vůbec není špatná! A když je dobré...
    Měj krásnou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, my takhle s Bárou snídáme celkem často už víc než rok. Většinou tak dvakrát do měsíce. No snídáme, já kafe a Bára co najde u nás v lednici :-). Měj klidnou neděli.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.