úterý 24. dubna 2018

kam s ní...


Tedy zatím nevím. Když jsme s mým mužem podpořili projekt na skok do Paříže, ne celkem překvapivě, protože jej zakládala naše dcera s týmem, očekávali jsme malou grafiku, tak jak bylo avizováno v projektu. Tuto sobotu dorazila dcera s velikou grafikou, originál tvořený přímo v Paříži s podpisem autorky. Je nádherná, ale drobná vypadá teda jinak. Je obrovská. Celkově tak asi A2. Drobnou grafiku bych umístila raz dva. Mám samozřejmě radost z obrovské, ale opět budeme muset obracet dům na jih. Zatím ji fotím v obýváku na židli a přemýšlím den za dnem, kam půjde. Chci ji mít na očích pořád, kudy chodím, tak zatím jsem eliminovala patro, nahoře nebude, bude v přízemí. 
Jo, a první festival českého divadla v Paříži, dopadl úžasně, takže festival bude příští rok pokračovat. A my jsme se malinkatým dílem podíleli na tom, aby tradice mohla vzniknout.

14 komentářů:

  1. Marti, tuhle otázku si momentálně taky kladu. Koupili jsme si úžasnou grafiku, celkem s jasným záměrem kde bude, ale teď váháme.. A tak stojí opřená o knihovnu, překáží při úklidu a já trnu, aby ji někdo neshodil...
    Ta tvá je nádherná, jistě jí brzo najdeš to pravé místo!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, my už jsem na to zvyklí, že občas chvíli trvá, než člověk to správné místo uvidí. Měj se krásně.

      Vymazat
  2. Ahoj Marti,tak tu nerudovskou otázku brzy vyřeš!! Zajímavá grafika,ale já jsem na jiný styl.Jsem staromilec.Mám orginál obrázek krajinky od p.Lesařové-Roubíčkové a ten se mi pořád líbí. Měj se príma.
    Daška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daško, já miluju víc stylů. V naší domácí galerii najdeš oleje krajiny, Karlova mostu, kresbu od Beneše, různé grafiky, umělecké fotografie atd. Já nemám úplně vyhraněný vkus :-) Mám ráda obrazy s příběhem a tento ho má :-) Měj se moc krásně.

      Vymazat
  3. Určite nájdete novej grafike to správne miesto ... je to zaujímavá práca ...
    Marti, pozdravujem ... L.

    OdpovědětVymazat
  4. Obracení domu na jih je nádherné, jedinečné.
    Hezký den, J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to jsem přebrala od své sestry a pořád to používám :-) Měj pěkné dny.

      Vymazat
  5. Marti grafika je zaujímavá, ale nájsť miesto na darček -hlavne keď je to obraz, je ťažké. Zatiaľ ho niekde opri na nejaký stôl, skrinku a ono sa to nejako vykryštalizuje. Krásny deň prajem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zitko, my už známe, někdy to trvá a pak tě správné místo najednou bouchne do očí, takže ono se místo časem určitě najde. Měj pěkné dny.

      Vymazat
  6. Zdědila jsem po rodičích obraz a osm let čeká na jih, já pevně věřím, že ten moment přijde, protože mi na něm velice záleží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blondýnko, někdy to prostě trvá dýl, než najdeš to správné místo, abys mohla s obrazem žít. Měj se krásně.

      Vymazat
  7. Marti, grafika je zajímavá a já věřím, že pro ni najdeš to správné místo. Přeji hezký den. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, je moc zajímavá, mám z ní radost. Měj pěkné dny.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.