sobota 28. dubna 2018

módní okénko?



Dnes na lehčí téma.
Už jsem psala, že mám v hlavě úplné prázdno. Jediná témata, která se tam teď rodí, jsou jen pracovní. Pro blogové psaní tam teď není žádný prostor a v podstatě mám mozek mrtvého delfína. Přináší to nová životní situace, ale o tom už jsem se zmínila. 
O tom, proč se s mým mužem měníme styl oblékání, tedy on ho nemění, on jen hodně přibral, což v jeho případě není na škodu, páč se celý život schoval za pikolou, jsem už psala. Já mám vlivem prášků, co beru po úraze, taky o číslo větší velikost, ale hlavním důvodem, že měním šatník od základu, je naprostá změna životního stylu. Už nenosím saka, kostýmky, sukně a honosné šaty a lodičky na podpatku, jako většinu svého života. Už nemusím a lodičky ani nemůžu, ale nové boty, se kterými se teprve učím žít, jsem tady už představovala.
No nevím, jestli to bude úplně módní okénko, to bych mohla dělat se svými módními kousky, které teď visí v šatně, ale koupila jsem si pár kousků, které mi udělali radost. 
Nejraději nosím a furt krajkový top, i když musím přiznat, že mi způsobuje velké problémy. Nosím kabelky na ruce, ne v ruce a kdybych chtěla narvat tu krajku z topu do jezdce od zipu na kabelce, tak to pravděpodobně bude moje celoživotní dílo. Ale věřte, jde to lehce. Ale nemůže mi viset na rukávu topu kabelka, ale já na to potřebuji pomoc. Trvá několik minut, než se mému muži povede vysvobodit mě z toho zajetí. To by člověk nevěřil.
A před týdnem jsem si koupila pruhované černobílé kalhoty a moje nejmladší dítě mi řeklo: mami, ty máš krásné kalhoty, což mě tedy dost potěšilo. Nosila bych je samozřejmě, i kdyby řekla, že hnusnější neviděla, ale takhle je nosím pyšně. Ovšem moje kamarádka Bára mi řekla, ty sis koupila těhotenské kalhoty?! 
Panebože, jsi slepá?!
Tohle se teď nosí, i když to pro mě nebyl důvod koupě. Nikdy jsem se netrápila tím, co se nosí. Naopak jsem se řídila tím, že pokud je to poslední móda, už ji vlastně nepotřebuji, když je poslední. Kalhoty  se mi prostě líbily, ale Bára tomu prd rozumí 😀


Koupila jsem si stejný styl kalhot ještě v bledě modré na léto, ty dorazily teď před chvílí a jsou krásné a příjemný lehký materiál. Na fotkách vypadají bílé, ale jsou modré. Fotím rychle v malém časovém prostoru, který mám. Těším se, že budou ladit s tím dlouhým námořnickým trikem. Možná, že je trochu infantilní, ale mně se líbí. Celý život jsem nenosila žádné nápisy, tak si to teď užívám.
Nakupuji zároveň i mému muži, takže malá ukázka, třeba někoho inspiruji. 
Tentokrát vše nakoupeno na eshop Lidl
Nejen, že nám zboží vyhovuje, je kvalitní za malý peníz, ale i případné vracení, což zažívám s mým mužem často, dvakrát jsem teď vracela kalhoty, páč byly malé a musela jsem koupit úplně jiný styl, je tak jednoduché a peníze jsou na účtě do tří dnů, že to není žádný oprus. 
Tak malá módní přehlídka s naší červenou pannou. A ještě s fialovou.
S oběma, v každém patře jedna.
Hezký víkend všem.

14 komentářů:

  1. Marti, pěkné kousky.
    Krajkový top se mi moc líbí, představuji si k němu bílé kalhoty. Na Lidlu také nakupujeme oblečení, já nejraději pro vnoučata, pro manžela košile a pro mně nějaké tričko. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, mám z nich radost. Mám bílé džíny, ale nosím ten top i k těm černým s bílým pruhem. Zamilovala jsem se do něj a líbí se mi, že je tmavě modrý, úžasně sedí, je lichotivý k tělu a dá se nosit k džínám i slavnostně. Měj pěkný víkend.

      Vymazat
  2. Marti, pěkně kousky jste vybrali. A Lidl je super. Nakupujeme v něm často. A nejen potraviny. Koupila jsem si loni na podzim třeba i kuchyňského robota. Za čtvrtinovou cenu než známé značky a zvládl i všechna těsta na vánoční cukroví. Takže super!
    Měj se krásně, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péti, nevybrali, ale vybrala :-) Můj muž je naprosto šťastný, že nemusí běhat po krámech a ani eshopech a vybírat a nechá to vždy na mě. Ví, když se mu to nebude líbit, vracení je snadné. Ještě jsme ale nic z toho důvodu nevraceli. Kupovala jsem mu už i dvoje džíny, které mu krásně sedí. Jen letní kalhoty teď vracím po třetí kvůli velikosti, protože jsem koupila stejnou velikost jako ty džíny, ale opět trochu ztloustl a navíc je to vždy jiný střih :-) V Lidl už si řeknou, panebože ženská, tak už se tref :-) Měj krásnou neděli.

      Vymazat
  3. Já pořád ještě nakupování oblečení přes net nepřišla na chuť. Já si prostě na věci, co budu nosit, musím sáhnout. Navíc nejsem přes den doma, takže doručování by byla dost "vyšší dívčí". Z tvých nákupů se mi nejvíc líbí černobílé kalhoty a námořnické triko. A trika s límečkem mi připomněla, že by nějaká potřeboval i můj manžel.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, já vím, že ty to nemáš ráda, každý to máme jinak. Já jsem se dlouho zabývala oblečením, měla jsem pět let butik a tak mi hodně napoví složení materiálu. Měj pěknou neděli.

      Vymazat
  4. Moc pěkné věci jsi nakoupila. Krajkový top je super,ale líbí se mi vše. Určité věci si taky v pohodě nakupuji přes net, ale něco přeci jenom raději si nejprve zkusím.
    Hezkou neděli!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Teda Marti, krásný kousky.Ten top je nádhernej.Něco podobného jsem si koupila v Provence.Já mám ráda z Lidlu prouhatá trička a na doma kalhoty.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, díky. Mám z těch kousků radost a těším se, až v tom vyrazím. Hezký zbytek neděle.

      Vymazat
  6. Marti, nikdy neříkej nikdy, že... Po kostýmech a lodičkách je to změna, ale vůbec nevypadá špatně. V Lidlu jsem si na sebe myslím ještě nic nekoupila, ale to triko se mi opravdu moc líbí...
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, mně se ta změna taky líbí, až na ty boty. No my jsme v Lidlu myslím v kamenném, nakupovali občas na přání dcery pro vnoučata. Změnilo se to vloni se zavedením jejich eshopu. Hodně rozšířili sortiment a navíc ještě obohatili o Heidi Klum. Dřív bych tam ovšem nikdy nenakoupila ty kostýmky atd. Měj hezké pondělí.

      Vymazat
  7. Nějak nestíhám nejenom psát na svůj blog - zahrada má nyní přednost, ale i komentáře :o). Můj muž má také moc rád, když mu vyberu a objednám sama :o). Tvůj top se mi také líbí.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, já jsem taky ve skluzu a ne kvůli zahradě :-) Měj se krásné.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.